fbpx

Najdeno truplo hčerke milijarderja, ki je odšla na pot okrog sveta: Policija verjame, da jo je ubil moški, ki ga je šele spoznala

Foto: twitter

Policija je na Novi Zelandiji našla truplo, za katero verjame, da pripada britanski turistki, 22-letni Grace Millane. Policija je že prijela 26-letnega moškega in izjavila, da je obtožen umora. 

Grace Millane je (bila) hčerka britanskega milijarderja, za njo pa se je izgubila vsaka sled 1. decembra. Nazadnje so jo videli v Aucklandu, ki je bila tudi ena izmed točk na njenem potovanju okrog sveta, piše srbski Kurir. Policija je nato pregledala varnostne kamere in ugotovila, da je bila nazadnje videna z nekim moškim pred hotelom, nato pa se je za njo izgubila vsaka sled.

Žalostno, a da je britanska turistka še živa, že po nekaj urah od prijave, da je pogrešana, ni verjela niti tamkajšnja policija. Okrožni policijski inšpektor Scott Beard je namreč dejal, da dokazi, ki jih je do takrat zbrala policija, kažejo, da Grace “ni več živa”.

Obtoženi je sedaj v priporu. Na Novo Zelandijo pa je že prispel žrtvin oče, 60-letni gradbeni milijarder David Millane, in stopil pred novinarje. Srbski Kurir piše, da ni mogel skriti solz ob izgubi svoje hčerke. “Nazadnje sva se slišala 1. decembra. Ona je prečudovita, odprta, prijazna, hčerka, ki obožuje svojo družino,” je oče izjavil s solzami v očeh. “Nikoli ni minilo toliko časa, da se ne bi slišala. Na Novo Zelandijo je prišla 20. novembra in nam pošiljala fotografije in govorila o svojih avanturah.”

Foto: Twitter

Njeno truplo so policisti odkrili približno 1o metrov od roba ceste, na območju, kjer raste grmičevje. Policisti pa še vedno iščejo njene osebne stvari, vključno s potnim listom, roza uro Casio Baby-G in srebrno ogrlico z obeskom – zelenim kamnom. “Ti predmeti morajo biti nekje, oblačila morajo biti nekje, saj jih nismo našli,” je še dejal policist Beard.

M. S.