Najstnik v londonskem parku ustrelil štiri ljudi, med njimi 11-letno dekle!

Policija, slika je simbolična (Foto: Twitter)

V parku v južnem Londonu je po sporu med tolpama najstnik pričel streljati, pri čemer je ranil štiri ljudi, med njimi tudi 11-letno dekle. Policija je na območju Figges Marsh uvedla izredne razmere ter ustavljala in preiskovala mimoidoče.

V najnovejšem strelskem incidentu v Londonu so bili tokrat ranjeni štirje ljudje in sicer 11-letno dekle, 30-letna ženska in še dva mlajša moška. Dogodek se je zgodil v nedeljo ob 17:40 v parku na območju Figges Marsh v južnem delu Londona. K sreči naj ne bi bilo ogroženo življenje nobenega izmed ranjenih, policija pa je potrdila, da je povzročitelj najstnik, ki je pri tem uporabil zračno pištolo. Kot poroča Daily Mail, je streljanje sledilo sporu med skupinama moških v predsmestju.

Park Figges Marsh, kjer se je zgodil incident (Foto: Twitter)

Policija ni aretirala še nikogar in za informacije prosi javnost
Po grozljivem incidentu so 11-letno dekle in 30-letno žensko odpeljali v bolnišnico z reševalnim vozilom, ostali žrtvi, šlo naj bi za najstnika, pa sta si zdravstveno pomoč poiskala sama. Policija je sporočila, da je po incidentu uvedla izredne razmere in tako ustavljala ter preiskovala mimoidoče, za zdaj pa naj ne bi aretirali nikogar. Tiskovni predstavnik metropolitanske policije tako naproša priče in vse v povezavo z incidentom, da jim posredujejo informacije.

J. Ž.

 • Olga101

  Očitno gre samo za “kulturni” dogodek…. Soros ima visoko betonsko ogrado….prav tako kraljica in britanski parlament… Papež čaka na sporočilo, če je med žrtvami kak musliman, da bo lahko molil zanj…

 • xtc

  Gre za popolnoma normalen dal lepšega multi kulti EU sna.
  Dejstvo je,da je treba take zadeve zatret pa četudi z vojsko ne glede na ceno.

 • Andrej

  To bodo kmalu tako vsakdanji pojavi, da o tem nihče več ne bo poročal.

 • stajerc5

  Z zracno!? Aha, to je bil torej samo trening…

 • GverilaStyle

  a to zaradi brexita?

 • alojz

  Zračna pištola je pa že hujša kot nož. Če je rit dobro napeta mogoče celo kožo prebije. Pa dovolj blizu mora biti.

 • Marija

  No mi je vsaj uspelo.Ti prijatelji Evrope so pridni delavci.Še več jih uvažajo.In tudi do podpisali Marakeš.Res napreduje Evropa.