fbpx

Nas je lahko strah? Poglejte, kako so rezultati islamizacije vidni v šolah – slika pove več kot tisoč besed

Foto: Twitter

Fotografija otrok v razredu na Švedskem je med državljani Norveške povzročila ogorčenje, saj je bila na njej samo ena deklica bele rase. Norvežani se bojijo, da bo takšna rasna sprememba prišla tudi v njihovo državo.

V norveških novicah Ekte Nyheter je bila objavljena slika s pripisom “Slika pove več kot tisoč besed”. Na sliki je prikazana svetlolasa deklica, edina švedskega rodu, ki je obkrožena z migranti. Na sliki so še tri deklice, ki nosijo hidžab.

Norvežani so zaradi slike prek družbenih omrežij izražali zaskrbljenost. Bojijo se, da se bo zaradi Švedske tudi pri njih povečala ta kulturna in rasna sprememba. “Kaj se dogaja s Švedsko? Ali bo to vplivalo tudi na Norveško?,” so nekateri objavili na družbenih omrežjih.

Dejstvo pa je, da se to na Norveškem že dogaja, še posebej v glavnem mestu Oslo, kjer je na več šolah (52 do 132) že večina učencev migrantov. “Smo v procesu islamizacije, v katerem se bo postopoma rasna populacija zamenjala,” je povedal Per-Willy Amundsen, minister za pravosodje iz leta 2014. Skrb vzbujajoči statistični podatki pa kažejo, da bodo do leta 2050 Norvežani v svoji državi manjšina.

Če želite videti sliko prihodnosti, si jo lahko ogledate zgoraj.

N. Š.