fbpx

Nasilje nad belci se v Afriki nadaljuje: Dva moška napadla družino, ki je bila na počitnicah – mlada noseča mamica je umrla!

Na njun poročni dan (foto:twiiter)

V torek je v južni Afriki prišlo do grozljivega umora. 31-letna nosečnica in mamica Karen Turner je medtem, ko je spala ob možu in dveletnemu sinu, utrpela smrtne poškodbe, ko sta se dva moška pritihotapila v kočo in jih začela zabadati z nožem.

Policija je sporočila, da sta mamica in še nerojeni otrok umrla v trenutku, oče pa se je uspel spopasti z napadalcema. Pozneje so ga odpeljali v bolnišnico. Dveletni malček pa je k sreči med grozljivim napadom ostal nepoškodovan.

Oče se spominja, da se je zbudil, ko ga je nekdo zabodel v trebuh. “Videl sem moškega ob strani, ki je zabodel mene, na drugi strani pa je bil moški ki je zabadal ženo.” Spomni se še, da je zgrabil enega od napadalcev in ga vrgel po stopnicah, drugega se ne spominja. Motiv napada je neznan, se je pa kriminal v južni Afriki močno povečal, še posebej število napadov na belce, poroča Breitbait.

Njun sin, ki je v napadu ostal nepoškodovan. (Foto: Twitter)

Policija je razkrila, da naj bi vodilni v resorju želeli napad prikazati kot spor med družino in napadalcema in ne kot še en napad črncev na bele turiste. Kasneje so vodilni vse obtožbe zanikali.

Lana Božič