Nasilje, sovraštvo, moralni razkroj, liberalna ideologija, islam – to je globalna levica, proti kateri se bori Donald Trump

Foto: Twitter

V naših osrednjih medijih smo lahko, bolj kot o Trumpovi inavguraciji, poslušali o “gromozanskih” protestih proti njegovemu prevzemu predsedniške funkcije. Zgodil se je celo pohod žensk na Washington. A ob ogledu slik, posnetkov in komentarjev lahko vidimo, da imajo očitno tudi v Združenih državah Amerike zombije, primerljive s slovenskimi. Univerzalna levica je očitno polna nasilja, sovraštva in opranoglavosti – ne glede na to, kje na svetu se pojavi.

Prvi tip žensk, ki se bojijo, kaj bo storil Donald Trump, in zato protestirajo, je tako imenovani tip feminističnega debila. Okoli so hodile s čepicami, ki so ponazarjale vagino. Vse, kar so imele za povedati v znak protesta, pa so bile parole v smislu “Ta vagina ni tvoja!” in “J**i se ti z******i j***č!” (Fuck you. You fucking fuck). Te parole res oznanjajo vso globino modernega feminizma, saj jasno odražajo, kako oprane in vodljive so moderne “liberalke”.

Za svobodo z nikabom, burko in vzklikom Allahu Akbar
Če se dotaknem modernega feminizma, gre za prevlado žensk. Preprosto povedano. V resnici pa naj bi šlo za zgodovinski boj žensk za vse družbene privilegije, ki so jih v preteklosti imeli samo moški. Volilna pravica, pravica do javnega nastopanja, pravica do lastnine, ipd. In če izhajamo iz pogoja, da je spoštovanje osnova vsake enakopravnosti in enakovrednosti, so te protestnice naredile same sebi medvedjo uslugo.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Paradirale so namreč s kapami, ki so groteskno ponazarjale ženski spolni organ – vagino. Medtem ko naj bi bil boj žensk tudi boj za spoštovanje njihovih najintimnejših (če želite svetih) organov, so te feministke uspele doseči prav nasprotno. Svoje organe so razvrednotile do te mere, da jim služijo kot poceni rekvizit. In s tem naj bi odražale svojo ženskost? Svojo enakovrednost? Izrazile so kvečjemu to, da so njihova telesa očitno predmeti in da so deli telesa ničvredni. V skladu s teorijo družbenega marksizma, teorijo spola in LGBT ideologijo.

Še bolj zanimivo je bilo, da je shod žensk na Washington organizirala muslimanka, ki se je v svojih intervjujih za televizijo že večkrat vprašala, kaj je narobe z ZDA, da 22 zveznih držav ne dovoli uveljavitve šeriatskega prava. Češ, da je to pravica muslimanov in da je delovanje v nasprotju s to trditvijo islamofobija. Ni ji jasno, da sekanje glav, rok in množično posiljevanje nista temeljna kamna krščanske kulture. Dejala je celo, da so mnogi muslimani zbežali v Ameriko, ker so bili v domovini zatirani, zato ji ni jasno, zakaj zvezne države nočejo sprejeti šeriatskega prava. S tem jih Amerika zelo zatira.

Slepi liberalci niso opazili očitne islamizacije
Dejstvo, ki še bolj bode v oči, pa je, da so protestnice organizatorji na inavguraciji zavijali v ameriške zastave. Nič takega boste rekli. A zavijali so jih na tak način, da je bila na koncu vsaka ženska videti, kot da nosi nikab v barvah ameriške zastave. Seveda islam za liberalce ne predstavlja nobene nevarnosti. Za njih je največje zlo Trump, ker jim bo vzel njihove “pravice”. Vse, kar jim bo vzel, pa je socialna podpora in jih bo nagnal delat. Tega pa se “prostomisleči” liberalci najbolj bojijo.

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/823096555339182080

Glede islama je bilo v Berlinu še huje. Na ženskem pohodu proti Trumpu so prav tako nosile parole o svojih intimnih organih. A zgodilo se je še več. Ženske, ki se bojijo, da jim bo Trump vzel pridobljene pravice, so imele s seboj islamskega pevca, ki je sredi trga pel “Allahu Akbar”. Če se kje pokaže idiotizem liberalcev, se pokaže tu. Islam, ki je do žensk najbolj represivna religija na svetu, je za liberalce protiutež Donaldu Trumpu, ki je tako “grozen”, da bomo vsi pomrli. To je resnica osrednjih medijev in resnica ljudi brez ščepca intelekta v možganih. Očitno pomanjkanje intelekta pri feministkah je zelo jasno, če vzamemo v zakup, da bodo v islamu imele le eno pravico. Pravico do majhne črtice za oči in pravico do biti posiljena in biti kamenjana za najmanjše prekrške.

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/823189688404025346

Antifa teroristi so razdejali cel kup lastnine – seveda tuje
Seveda so na svoj račun prišli tudi anti-fašisti oziroma fašisti, če se ne izražamo politično korektno. Antifa teroristi (ljudje, ki nad drugimi izvajajo teror) so razdejali cel kup lastnine v svojem pohodu proti zlobnemu kapitalizmu. Zanimivo dejstvo je, da jih kapitalizem v času vladanja Baracka Husseina Obame očitno ni motil, saj so želi bogate nagrade socialnega sistema. Sedaj pa so njihovi izdatki pod vladavino Trumpa ogroženi. Seveda je sedaj za vse kriv kapitalizem, ker se bodo morali z maminih kavčev preseliti na delo, če bodo hoteli preživeti.

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/822738831946481664

Kot je običajno za borce proti nasilju in fašizmu, so popolnoma nasilno in fašistično razdejali in uničili vse, kar jim je prišlo pod roke in še enkrat dokazali celemu svetu, da je moderni antifašizem le krinka za levičarska fašistična gibanja. Dokazali pa so, tako kot tudi slovenski Antifa, da so popolni strahopetci, saj si niti obrazov ne upajo pokazati. Seveda bodo za škodo, ki so jo povzročili ti kriminalci, spet plačali davkoplačevalci, ki že tako komaj preživijo. Hvala bogu, Trump je napovedal konec pitja na tuj račun.

Kdo bo torej uničil Ameriko?
Levičarski mediji in njihove horde zombijev so napovedovali, da bo Trump uničil Ameriko. Izpadi določenih protestnikov kažejo na to, da se bo očitno končal svet, kot ga poznamo. A če pogledamo eno in drugo stran ulice, lahko opazimo nekaj razlik. Na strani Trumpa so ameriški delavci in tisti, ki komaj preživljajo družine. Nasilnih desničarskih demonstracij, razen takrat, ko so se branili pred napadi “miroljubnih” levičarjev, ni bilo. S strani liberalcev pa smo priča požigom, sovražnemu govoru, razbijanju javnih dobrin, uničevanju tuje lastnine, podpiranju islama in populizmu. Kdo bo torej uničil Ameriko? Levičarski zombiji, ki sledijo doktrini teorije družbenega marksizma. Za potrditev si oglejte le nekaj slik v spodnji galeriji.

Kriki svetovne levice so po svoje razumljivi. Do sedaj so se pretvarjali, da so izobražena meščanska družba, ki bolje razume vse kot neizobraženi kmetje. Sedaj pa se je pokazalo in se v mnogih primerih dokazuje, da so svetovni levičarji postali leglo fašizma, nacizma, moralnega razkroja, nasilja, grotesknosti, nemoralnosti in pokvarjenosti. Trump ni bil izvoljen zaradi zabitih kmetov, bil je izvoljen zato, ker so levičarji s svojimi zgrešenimi socialnimi projekti svet pripeljali do samega roba degradacije in pokvarjenosti.

Aleksander Rant