Nasilje, sovraštvo, moralni razkroj, liberalna ideologija, islam – to je globalna levica, proti kateri se bori Donald Trump

Foto: Twitter

V naših osrednjih medijih smo lahko, bolj kot o Trumpovi inavguraciji, poslušali o “gromozanskih” protestih proti njegovemu prevzemu predsedniške funkcije. Zgodil se je celo pohod žensk na Washington. A ob ogledu slik, posnetkov in komentarjev lahko vidimo, da imajo očitno tudi v Združenih državah Amerike zombije, primerljive s slovenskimi. Univerzalna levica je očitno polna nasilja, sovraštva in opranoglavosti – ne glede na to, kje na svetu se pojavi.

Prvi tip žensk, ki se bojijo, kaj bo storil Donald Trump, in zato protestirajo, je tako imenovani tip feminističnega debila. Okoli so hodile s čepicami, ki so ponazarjale vagino. Vse, kar so imele za povedati v znak protesta, pa so bile parole v smislu “Ta vagina ni tvoja!” in “J**i se ti z******i j***č!” (Fuck you. You fucking fuck). Te parole res oznanjajo vso globino modernega feminizma, saj jasno odražajo, kako oprane in vodljive so moderne “liberalke”.

Za svobodo z nikabom, burko in vzklikom Allahu Akbar
Če se dotaknem modernega feminizma, gre za prevlado žensk. Preprosto povedano. V resnici pa naj bi šlo za zgodovinski boj žensk za vse družbene privilegije, ki so jih v preteklosti imeli samo moški. Volilna pravica, pravica do javnega nastopanja, pravica do lastnine, ipd. In če izhajamo iz pogoja, da je spoštovanje osnova vsake enakopravnosti in enakovrednosti, so te protestnice naredile same sebi medvedjo uslugo.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Paradirale so namreč s kapami, ki so groteskno ponazarjale ženski spolni organ – vagino. Medtem ko naj bi bil boj žensk tudi boj za spoštovanje njihovih najintimnejših (če želite svetih) organov, so te feministke uspele doseči prav nasprotno. Svoje organe so razvrednotile do te mere, da jim služijo kot poceni rekvizit. In s tem naj bi odražale svojo ženskost? Svojo enakovrednost? Izrazile so kvečjemu to, da so njihova telesa očitno predmeti in da so deli telesa ničvredni. V skladu s teorijo družbenega marksizma, teorijo spola in LGBT ideologijo.

Še bolj zanimivo je bilo, da je shod žensk na Washington organizirala muslimanka, ki se je v svojih intervjujih za televizijo že večkrat vprašala, kaj je narobe z ZDA, da 22 zveznih držav ne dovoli uveljavitve šeriatskega prava. Češ, da je to pravica muslimanov in da je delovanje v nasprotju s to trditvijo islamofobija. Ni ji jasno, da sekanje glav, rok in množično posiljevanje nista temeljna kamna krščanske kulture. Dejala je celo, da so mnogi muslimani zbežali v Ameriko, ker so bili v domovini zatirani, zato ji ni jasno, zakaj zvezne države nočejo sprejeti šeriatskega prava. S tem jih Amerika zelo zatira.

Slepi liberalci niso opazili očitne islamizacije
Dejstvo, ki še bolj bode v oči, pa je, da so protestnice organizatorji na inavguraciji zavijali v ameriške zastave. Nič takega boste rekli. A zavijali so jih na tak način, da je bila na koncu vsaka ženska videti, kot da nosi nikab v barvah ameriške zastave. Seveda islam za liberalce ne predstavlja nobene nevarnosti. Za njih je največje zlo Trump, ker jim bo vzel njihove “pravice”. Vse, kar jim bo vzel, pa je socialna podpora in jih bo nagnal delat. Tega pa se “prostomisleči” liberalci najbolj bojijo.

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/823096555339182080

Glede islama je bilo v Berlinu še huje. Na ženskem pohodu proti Trumpu so prav tako nosile parole o svojih intimnih organih. A zgodilo se je še več. Ženske, ki se bojijo, da jim bo Trump vzel pridobljene pravice, so imele s seboj islamskega pevca, ki je sredi trga pel “Allahu Akbar”. Če se kje pokaže idiotizem liberalcev, se pokaže tu. Islam, ki je do žensk najbolj represivna religija na svetu, je za liberalce protiutež Donaldu Trumpu, ki je tako “grozen”, da bomo vsi pomrli. To je resnica osrednjih medijev in resnica ljudi brez ščepca intelekta v možganih. Očitno pomanjkanje intelekta pri feministkah je zelo jasno, če vzamemo v zakup, da bodo v islamu imele le eno pravico. Pravico do majhne črtice za oči in pravico do biti posiljena in biti kamenjana za najmanjše prekrške.

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/823189688404025346

Antifa teroristi so razdejali cel kup lastnine – seveda tuje
Seveda so na svoj račun prišli tudi anti-fašisti oziroma fašisti, če se ne izražamo politično korektno. Antifa teroristi (ljudje, ki nad drugimi izvajajo teror) so razdejali cel kup lastnine v svojem pohodu proti zlobnemu kapitalizmu. Zanimivo dejstvo je, da jih kapitalizem v času vladanja Baracka Husseina Obame očitno ni motil, saj so želi bogate nagrade socialnega sistema. Sedaj pa so njihovi izdatki pod vladavino Trumpa ogroženi. Seveda je sedaj za vse kriv kapitalizem, ker se bodo morali z maminih kavčev preseliti na delo, če bodo hoteli preživeti.

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/822738831946481664

Kot je običajno za borce proti nasilju in fašizmu, so popolnoma nasilno in fašistično razdejali in uničili vse, kar jim je prišlo pod roke in še enkrat dokazali celemu svetu, da je moderni antifašizem le krinka za levičarska fašistična gibanja. Dokazali pa so, tako kot tudi slovenski Antifa, da so popolni strahopetci, saj si niti obrazov ne upajo pokazati. Seveda bodo za škodo, ki so jo povzročili ti kriminalci, spet plačali davkoplačevalci, ki že tako komaj preživijo. Hvala bogu, Trump je napovedal konec pitja na tuj račun.

Kdo bo torej uničil Ameriko?
Levičarski mediji in njihove horde zombijev so napovedovali, da bo Trump uničil Ameriko. Izpadi določenih protestnikov kažejo na to, da se bo očitno končal svet, kot ga poznamo. A če pogledamo eno in drugo stran ulice, lahko opazimo nekaj razlik. Na strani Trumpa so ameriški delavci in tisti, ki komaj preživljajo družine. Nasilnih desničarskih demonstracij, razen takrat, ko so se branili pred napadi “miroljubnih” levičarjev, ni bilo. S strani liberalcev pa smo priča požigom, sovražnemu govoru, razbijanju javnih dobrin, uničevanju tuje lastnine, podpiranju islama in populizmu. Kdo bo torej uničil Ameriko? Levičarski zombiji, ki sledijo doktrini teorije družbenega marksizma. Za potrditev si oglejte le nekaj slik v spodnji galeriji.

Kriki svetovne levice so po svoje razumljivi. Do sedaj so se pretvarjali, da so izobražena meščanska družba, ki bolje razume vse kot neizobraženi kmetje. Sedaj pa se je pokazalo in se v mnogih primerih dokazuje, da so svetovni levičarji postali leglo fašizma, nacizma, moralnega razkroja, nasilja, grotesknosti, nemoralnosti in pokvarjenosti. Trump ni bil izvoljen zaradi zabitih kmetov, bil je izvoljen zato, ker so levičarji s svojimi zgrešenimi socialnimi projekti svet pripeljali do samega roba degradacije in pokvarjenosti.

Aleksander Rant

 • AlojzZ

  Berem: “Za njih je največje zlo Trump, ker jim bo vzel njihove “pravice”. Vse, kar jim bo vzel, pa je socialna podpora in jih bo nagnal delat.”

  No, počakajmo, da vidimo.

 • Peter

  A to na slikah so pa vulvete?

 • Peter

  Middle name ene od lepotic je, kot pravi, Love.
  Torej gre za Ugly Love Fat, no.

 • Franjo Trojner

  Evidentna dekadenca! Problem sodobnega sveta je odpor do razuma in sesutje vseh vrednot, tradicije in brezobzirno premikanje mej moralnega/okusnega do skrajnosti neukusnega/nemoralnega, skritega pod krinko človekovih pravic in svobiščin. In zvezda te maškarade/parade je bila Madona, ki zagotovo ni pozitiven lik, ki bi lahko bila komu za vzor, je zadnja, ki lahko s prstom kaže na druge glede na vse bolane škandale, ki jo spremljajo non stop. Feminizem in islam se totalno izkjučujeta kar je verjetno tudi feministkam jasno, da pa feministke v svojem boju z islamom sklepajo kupčije, pa samo nazorno pokaže kako zelo sovražijo tradicionalno zahodno civilizirano družbo. Bolano!!!!

 • janez zorman

  Tem waginam bi privoščil, da jih v roke dobijo Suljoti in jih pošteno zrihtajo !

 • Wizeman

  Bravo 24 ur novice. Našli ste največjega imbecila in mu objavili članek. Zelo lepa gesta, da izkažete nekaj pozornosti tudi retardiranim osebam. Skrbi me le, da je to vaše plemenito dejanje nekoliko preveč – levičarsko…..

  • Peter

   Pozdravljen, biser slovenske inteligence.
   Če misliš, da s tem, ko druge imenuješ retardirane osebe in imbecili, sam izpadeš zelo pameten, imaš prav.
   Vsaj nekaj tujk si se uspel naučiti v svojem mizernem življenju, če drugega ne…
   Pa srečno hodi,no.

 • WatsonForus

  lahko se samo nasmhnem ob takih modelkah, kar v kakšn sprejemni center naj gredo jih bodo musliči hitro zrihtali.

 • centurion

  To, kar smo o levičarjih že skozi vedeli,
  so sedaj pokazali nepismenim ovcam tudi figurativno.
  So ene navadne pizde! Nč novega.

  • pajot

   Ha,ha,ha,ha…..

 • indijanka

  Rada imam želve je nekoč pisalo na nekem transparentu. Sama spoštujem vsa živa bitja in njihovo pravico do svobode in preživetje. Nimam jih pa rada. Rada imam ljudi, ki me obdajajo. Kot ženska ne čutim, da bi bila kakšna moja pravica okrnjena in ko se kdo z menoj na portalu pogovarja v tonu, ki mi ne odgovarja, ga preprosto preskočim. Me pa že dalj časa zanima, zakaj se ženske ne borijo za mojo probleme. Kako uskladiti materinstvo, gospodinjstvo, ženskost in službo. Zato mi bolj kot želva prihaja pred oči hobotnica. Zagotovo mi bi prišlo prav več rok in zelo rada bi se izmuznila čez vsako špranjo, ki pomeni krajšo pot. Rada imam hobotnice :). Sorodne duše so. Tele zgoraj me spominjajo na morske pse in ne na želve. Kar je njihova pravica, zato bi jih lahko preskočili, kot je to naredil bister in samozavesten predsednik.

  • centurion

   To so piranhe v kontekstu kar pišeš…

   • indijanka

    :) drži

  • Peter

   Ja, veliko imate na svojih ramenih.
   Sam naredim, kar se da, da to breme moji boljši polovici olajšam.

   • indijanka

    Lepo. Od kar so ukinili lov in uvedli službe smo v škripcih :).

  • tzt

   Hobotnice imajo dolge lovke in seske :-) Čez vsako špranjo gredo tudi miške.

   • indijanka

    Hmm..miška nisem :). Se pa kot ženska vidim kot volkulja in potrebujem svobodo in brezpogojno ljubezen.

    • tzt

     V mislih sem imel primerjavo med “prijazno” miško in “zlobno” hobotnico. To, da se moraš zase in svojo vizijo postavit, je pa itak jasno. Pa zato ne rabiš biti volk. Ali pač?

     • indijanka

      So hobotnice zlobne :)? Ženska sem. Nikoli do cilja ne poskušam s silo. Tudi ženstvenost je potrebno razvijat. Nisem pa preplašena miška. Mucka sem :), ki se spremeni v tigrico, če ogroziš pot mojih otrok.

     • tzt

      Tudi ščipalke za kremplje obstajajo :-)

     • indijanka

      Hmmm..na to pa nism pomislila. Samo na to, da je eno srce dovolj, potrebovala bi pa več rok :).

     • tzt

      Mal se hecam v tem meglenem, turobnem dopoldnevu. Očitno imam danes preveč frej časa …

     • indijanka

      .. malce sva se pozabavala. Tudi to dobro de.

 • www

  Še bo zanimivo, sploh ko se bodo začele prve deportacije.
  (se bodo potem privlekli v evropo ?)

 • tzt

  Levakarjev je strah. Strah sprememb. In to celo v USA. Bomo videli kaj bo naredil Don. Medtem na Hanziju i šire tamo reciklirajo Huseinovo zapuščino. Jočejo in cvilijo.

  V glavnem, levakarji so učeri spet kimali v Bruslju. Ermanca nima pripomb za prodajo NLB. Bomo videli kaj bo rekel Miladin. Itak njegova bo zadnja. Kokice imam že pripravljene.
  Židan se po kolenih plazi in prosi za Teran. Ne jebejo ga, nesposobneža.
  Za stečaj SCTja so našli kot glavne krivce tri reveže kateri so nosili gotovino Zidarju v njegovo malho. Živelo neodvisno revolucionarno sodstvo.

  Matr, kje mi živimo? Pa sej to ne more biti res. Socialistični raj čistokrvnih bedakov.

  Edit: Na zaprti seji za javnost, bordel HanziTv ni uspel najti novega kapota (kapa). Maratonci.

  • domovina mili dom

   Zakaj je zaprl sejo? Ker se je bal, da bo Milutin Kučanovič videl kdo za koga glasuje.

   • Olga

    Kučanović …

    • domovina mili dom

     Oprosti, moja tipkovnica je samo slovenska.

 • FORT WORTH

  Kdaj bo pa Trump izgnal marxiste tipa Zizek & co ?

  • Borut Stari

   Žižek & co niso s svojim nakladanjem prazne slame nobenemu direktno nevarni, Večina navadnih ljudi filozofije Marxa in Engelsa itak ne razume, To jim politični komesarji razložijo v main stream medijih za potrebe zasužnjevanja ljudstva. Ja, in učitelji in predavatelji svojim učencem in študentom po usmerjenem (usmrajenem) šolskem programu.

   • domovina mili dom

    Kdor razume Marxa&Engelsa, je anti komunist- socialist.

    • FORT WORTH

     Res je +++

    • Borut Stari

     Kaj je tu za razumeti. Prebereš zato, da zlahka rečeš, da je vse skupaj utopija.

 • lauraas

  To je to, grde čudne možače (kot naša poslanka Murgel), vse brez fantov in možev (nepotešene) in iščejo svojih pet minut.

 • lauraas

  Neuradno je feminizem izenačenje grdih bab z lepimi ženskami! Lepim ženskam je vedno bilo vse dosegljivo, grde so jim pa bile nevoščljive in zatirane..

 • lauraas

  In vi grde feministke, ne prot
  estirat in sporočat v imenu vseh žensk, kajti za pravimi ženskami se vi lahko samo skrijete z svojimi bolnimi prepričanji in se ne enačite z njimi!

 • Franjo Trojner

  Le kam se je pri teh vseh feministkah
  izgubila vsa milina tako značilna za ženski spol?? Na protestih jih je videti robate in jezne in čisto nič ženstvene. S tistimi vulvami okoli vratu so videti groteskne. Sam sem mislil, da je feminizem boj za enakopravnost, za ugodje, na teh protestih pa gre za nadvlado, mar ne?

 • albusa aquilae

  po mojem niti ne vedo, za kaj oz. proti čemu protestirajo…

 • domovina mili dom

  Levičarji so intelektualno tako pohabljeni, da brijejo norca iz samega sebe, ne zavedajoč se tega dejstva.

 • albusa aquilae

  favorizirat niqab, ki simbolizira zatiranje, mučenje , degradiranje in celo smrt žensk…pa te ofce res niso normalne..

 • Franc Šink

  Glede na njihovo prikupnost so burke vsaj v postelji skoraj upravičene.

 • PLavi-mil

  A, so to normalni ljudje, oviti v vagino, toli so pa toliko sprevrženi, kot naši levosučni.

 • domovina mili dom
 • Antonius

  Potem pa takim z obrazilom na A rečeš Sorosova keš pička, pa te ozmerjajo, ker naj bi menda govoril grdo.

 • Artur

  Takšen je čustven govor patriota tako se ozavešča in bodri množice isto mislečih in istočutečih, Janša kje zdaj tvoj energični patriotski čustveni naboj pred narodom na protestnih shodih tako kot ga je narod izražal 88 na Roški tebi vpodporo zakaj ne zarohniš proti takšnemu zlu pri nas kot tale možakar pri njih proti njihovemu ? Kaj takega od Janše še nismo doživeli, pa verjetno tudi ne bomo – NWO go to hell hahaha : https://www.youtube.com/watch?v=xn0vRKJOz8E
  Zombirani leftardi in njihova zblojena retardirana ženska populacija , Trump upam ,da nisi prišel prepozno, ker ko se norost razpase jo je težko obrzdati . https://www.youtube.com/watch?v=bkn7fe0EcEA
  Vsem tem debilom je zakričal ,da so fašisti oni pa vsi navdušeni nad tem,eh res je nekaj hudo narobe z leftadsko genetiko :https://www.youtube.com/watch?v=dOTWh9aFAw0

 • Franc Šink

  Če bi njih butnil, bi jih zadel v klitoris.Na pravem mestu imajo njihove puhle glave

 • totex39

  To so nasilni protesti femenistk in hulaganov, ki so z svojim razdejanjem prikazovali neke pravice, ki bi jih naj imeli. Vse to se je preneslo tudi v druge države, kjer Trump nima z njimi nobene zveze. Vse skupaj deluje zelo navzgravžno !

 • neny

  Neumne ženske. Glave so prodale PATRIARHATU za keš.

 • tzt

  Glede na timing, bo Cmerar pred poletjem spet nepotešeno iskal novo vagino. Ga že vidim, da bo po vzoru slike 2 blodil okoli parlamenta.

 • pajot

  Torej,vse kar imajo, so pičke,ki so si jih nataknile na butaste možgane.

  • neny

   ja Soros, ki je to predlagal je moškega spola…Oboje je zdaj bolano.

 • Sramoto delajo ženskemu rodu. Upam, da so te bedne kreature v manjšini.

 • xtc

  Levaki so gnoj in horda;ki je daleć od civilizacije;še posebej ;ko morajo začeti živeti od lasnega znanjain truda;takrat pokažejo ves svoj primitivizem;agresivnst;nekulturo;nesposobnost in ko nimajo več svojih na oblasti:
  Sicer pa avtor zlorablja besedo liberalci_liberalci si res liberali ne pa banda in anarhisti;to kar vidimo tukaj in to je bistvena razlika:

 • Artur

  Vidi ti vraga ena ima na slki 8 celo dvojne joške … modni trend zblojenih feministk hahaha

 • sprehajalec

  “Nasilje, sovraštvo, moralni razkroj, liberalna ideologija, islam – to je globalna levica, proti kateri se bori Donald Trump”

  Kar usekaj Donald, močno in odločno. Kdo bo tole maškarado gledal. Tišči ti jo pod nos, če jo boš pa postrani pogledal, bo pa vik in krik. Tole je stanje duha mladincev belega razvitega sveta v času odraščanja, nekje 5, 6 let traja. Ker so zrastli v vati, zaščiteni in v obilju, se ne znajo boriti in braniti ter razumeti različnosti sveta. Pride Mohammed iste starosti iz surovega okolja, pa samo grabi, oni pa butasko gledajo in ne morejo razumeti. Ko začnejo delati, se spremenijo in pozabijo na tole. Razen tistih, ki pa dobijo službe, ki plačajo za tole in zagovor tega (Hanzi TV, Delo) oni so pa celo življenje takšni.

 • Unikatna

  Nekdo mora narediti red! Če Trumpu uspe vsaj delno, bo že velik uspeh.

  Noro, da mnogo od teh žensk sploh ne ve zakaj so se udeležile pohoda!

 • domovina mili dom

  Levičar ne ve zakaj je “takšen”. Če bi vedel, bi ne bil “takšen”. Zato levičar ne mara eksaktnih debat- odgovorov. Je zelo aktiven v proizvodnji megle, ker se tam lahko skrije.

 • Kat Wilson

  Ja, levičarji so postali leglo fašizma, niso pa postali leglo nacizma, glede na to da so GLOBALISTI, nacizem pa je NACIONALNI SOCIALZEM, in nič drugega kot to… Drugače pa super članek, dober povzetek dogodkov in absurdnosti ki se dogajajo okoli invaguracije. Sedaj Trumpu ostane le še to, da te protestnike, fašiste, feminazije in ljubitelje šeriata brcne v savdsko arabijo ali nekam na bližnji vzhod… Pa naj šteje to kot “foreign aid”, da jim ne bo treba tam zlorabljati koz in kamel… Pa še borec za pravice živali na bližnjem vzhodu bi postal.. dve muhi na en mah! phaha

 • Viktorh

  “Okoli so hodile s čepicami, ki so ponazarjale vagino.”

  Ne razumem, res ne razumem, zakaj novinarji imenujejo zunanje žensko spolovilo – vulvo z vagino – nožnico.

  Pred dnevi sem prvič na TV3 gledal oddajo o spolnosti – Vroče z Leo. Voditeljica, ženska, ki bi morala vedeti kaj in kakšno je žensko spolovilo, provokativno vprašuje simpatičnega igralca zakaj on vagino imenuje “pička” in zakaj ne reče vagina, mucika…
  Pojasnil ji je, da moški temu pač rečemo pička, se z njo igramo, jo božamo, obožujemo, ljubimo… Prepričan sem, da je gost imel v mislih zunanji del spolovila, ki mu res rečemo tudi muca ali izberemo drugo ljubkovalno ime.

  Toda, če voditeljica uporablja napačen izraz, in novinar tu uporablja napačni izraz za organ ali del ženskega zunanjega spolnega organa – na fotografiji, pa je le nekaj narobe z poznavanje splošne anatomije.

  Veste, toliko šal, vicev in neumnosti je izrečeno na račun tega, da bi vendarle morali vedeti, da gre z vulvo, pičko, muciko, fračo, krtačo – po Heleni, češpljo, češpljico itd.

  Konča pa se v “nebeškem kraljestvu” – v nožnici – vagini.

  • Janez Novak

   viktor, daj od=bi!

  • Franc Novak 1979

   No, vidim, da si poznavalec. A bi mogoče znal s tremi črkami zapisati tole: “Drevo življenja posajeno v dolino hrepenenja !”

 • lojze

  Vsebina članka je sicer korektna, vendar uporabljati izraz liberalec za levičar je skrajno neznanje ali neumnost novinarja.

 • Rožle

  Škoda..
  nič športa več na tem portalu …

  • sodnikisozločinci

   Sama kurbarija je na tem portalu, a ne? Ampak v tem je tudi njegov čar.

 • Olga

  To je demokracija po levaško?!!! Nasilje, umori, podtikanja, širjenje sovraštva proti zakonito izvoljenemu Ameriškemu predsedniku!
  Celo nora Madona se je morala opravičiti za neumno izjavo!
  Kaj je pustil za sabo Obama? RAZSULO! Moralno in politično! Zato pa so mu levaki namenili Nobelovo nagrado!

 • Jožef

  Odličen članek, ni kaj dodati. Potrebno ga je razmnožiti in razdeliti, da ga bodo lahko prečitali vsi, tudi zvesti sledilci mainstream medijev. Razdeliti ga potrebno tudi v cerkvah, sinagogah, džamijah, šolah, univerzah, v čakalcah in drugod. Naj se ve, kaj je groteskna neumnost takoimenovane levice.

 • antimur

  Zaradi tega moralnega razspada družbe po celem svetu, je dolžnost vsakega poštenega človeka, da pomaga Trumpu v borbi proti nenormalnosti, kriminalu, zločinu. Zelo očitni pokazatelj iz katerih sredin izhaja ta moralni teror nad vsem normalnim, so nasprotniki Trumpa, kamor spada vsa deformirana drhal iz LGBT društev, levaki, drogeraši, zločinci, levaki, nasilni muslimani, v Sloveniji kučanisti in večina pritepencev, Mirovni institut, Amnesty internacional in podobno levaško sranje.
  P.S.:Naj mi nekdo iz LGBT drhali pojasni, koliko jih je med njimi poštenih gospodarstvenikov, delavcev, obrtnikov. Verjetno nihče, kajti maškare iz njihovih povork nimajo osnovnih pogojev, da bi pošteno služili svoj denar. Zato bi se morali represivni organi po uradni dolžnosti pozanimati o načinu njihovega preživetja.

 • Anton

  svet bo propadel ne zaradi “fašistov ( desnice)”, kot nas levaki radi označuje, temveč zaradi njih samih, v njih se zrcali ves družbeni debil.

 • garfi

  nekaterim babam se je totalno zmešalo
  oziroma so jih zmešali

 • Janez Novak

  Groteskni protesti žensk dokazujejo, da imajo možgane resnično tam med nogami. Očitno ne razumejo ničesar. Ne razumejo, da jih v njihovih pravicah ne ogroža Trump, ampak islam, ki ženske pojmuje kot manjvredna bitja glede na moške. S svojo vulgarnostjo smešijo in ponižujejo sebe in vse ženske.

 • Viktorh

  No, če sem v predhodnem komentarju napisal mnenje o napačni rabi izrazov, pa v tem delu napišem anekdoto.
  Pred več kot 50 letih sem bil na obisku pri stanovski kolegici. Na vitrini je imela skulpturo – velik moški spolni organ, narejen iz gline.
  Ko sem ga pogledal, se mi je nasmejala in rekla: Viktor a ni ta falus kot spomenik, kot simbol rodovitnosti pogledati pravi užitek. Sedaj pa si predstavljaj, da bi nekdo iz gline napravil vulvo. Groza, kot, da bi ji nekdo vrgel granato med noge.
  Falus pa je lahko skulptura, ponos…

  p.s.: nekdo mi je napisal: “viktor, daj od=bi!”. Bom, bom, ko pride čas, ko bo on imel kaj več v glavi, ne pa da – “da imajo možgane resnično tam med nogami”, kot pravi zase.

 • Vince Blake

  Pa človek enostavno ne more verjeti videnemu in slišanemu. Mazohizem in neumnost feministk nimata meja. Bolj kot jih muslimani kamenjajo, posiljujejo, ponižujejo, ubijajo…raje jih imajo.
  Snovalci NWO so že dobro vedeli, zakaj je treba oprati možgane ženskam in ne moškim. Se opravičujem drage dame, ki to berete, ampak moškim ne bi bilo mogoče tako oprati možganov. Vsaj ne v takšnem procentu, kot je to pri ženskah.
  Ne vem, kaj naj povprečen zahodnjaški moški še sploh stori. Nič čudnega, da toliko moških ubeži v MGTOW razmišljajoč, da bo počasi treba iti na svoje in ženske prepustiti podivjanim hordam. Žalostno ampak resnično.
  In kot vedno, bodo največje žrtve situacije vse ostale normalne ženske. Pravzaprav so že.

  • Karmen

   Moja mami je bila sodna zapisnikarica na sodišči. Imeli so primer ločitve, kjer se je dedc hotel ločiti, da bi se lahko ponovno poročil s Slovenko. Prva žena je bila velikokrat tepena, vseeno je nasprotovala ločitvi, njen argument – ” Više me tuče, više ga volim.” Kasneje sem tudi Slovensko ženo srečevala v mavričnih barvah.

   • Vince Blake

    Zanimiva zgodba. Zelo verjetno tudi resnična, ker se tudi to dogaja. Družinsko nasilje. Velikokrat obojestransko. Ampak to ni poanta mojega posta.

    Poanta mojega posta je v tem, da se gnev feminist zgrinja proti eni sami rasi. Beli rasi…oziroma belim moškim. “Fucking white male!” se derejo feministke, največkrat tudi same bele polti. Veliko prahu je dvignila laž nemške levičarske aktivistke Selin Gören, ki je zavajala policijo, češ da je je bila posiljena od nemško govorečih moških, kasneje se je pa izkazalo, da so si jo privoščili imigranti. In tudi nasplošno Nemške in Švedske feministke načrtno blokirajo vsako obsodbo migratov za njihove spolne zločine. Eni sociologi sicer namigujejo na Stockolmski sindrom, jaz pa temu ne verjamem kaj preveč.

    Zelo verjetno je v ozadju načrtno pranje možganov ženskam, ki se je začelo pred desetletji z Glorio Steinem in CIO. Ni mi sicer jasno, kaj bi CIA imela s tem, zgleda pa, da je CIA vseeno bolj zavezana NWO in peščici miljarderjev, kot pa vse-ameriškim interesom.

    • Karmen

     Tudi tole kar si ti napisal, je zelo zanimiv. Vse skupaj slišim prvič.
     Jaz pa sem ti hotela povedati samo to, da med pripadnicami ženskega spola najdeš veliko blesavih cvetk, pa naj bo to danes, ali pa pred petdesetimi leti.
     Velikokrat me je sram, da sem ženska.
     Pa še kot zanimivost ti povem, da sem emancipirana ženska, ki doma živi po patrialhalnem sistemu.

     • Vince Blake

      Verjamem, da slišiš prvič. Saj tega se ne da prebrati na msm. Ampak dovolj vztrajni pa lahko na netu izbrskajo podatke, ki so iz CIE pricurljali od insajderjev. Nekaj malega o tem se je sicer že razpisala mlada slovenska blogerka Barbara:
      https://www.youtube.com/watch?v=o0_pUPS3KuI
      ….in postala seveda takoj tarča feministk, ki so jo obkladale z vsemi mogočimi in nemogočimi vzdevki.
      Ampak, če pogledamo dejstva, trende, ki se odvijajo….če seštejemo dve plus dve, res lahko vidimo, da je tale feminizem kukavičje jajce v gnezdu zahodne civilizacije. Z namenom razbiti zahodno civilizacijo, ji zmanjšati rodnost in jo asimilirati z drugimi civilizacijami. Tako jo potem lažje kontroliraš.

      Vedel sem, da so feministke zabite avše z opranimi možgani, še sanjali se mi pa ni, da bodo šle tako daleč, da se bodo oblekle v vagine in se potem pritoževale, da jih objektivizirajo. Pa kako ne boš objektiviziral nekoga, ki se takole smeši…za božjo voljo.

      Čez vse meje vsakega okusa so pa šle, ko so si privlekle tistega bimbota, ki je je drl Allahu Akbar in ga gledale kot guruja in božanstvo. Pripadnika vere, ki ženskam krati najosnovnejše pravice, pripadnika vere, kjer mladim punčkam odrežejo klitoris, da naj bi potem moški kao imel večji užitek….nezaslišano.

      Če si sama emancipirana…super. Potem ziher nisi feministka. Feministke so povečini vase nesigurne zgube. Spoštujem močne in odločne ženske, preziram pa luzerke, ki mislijo, da so opravičene do privilegijev samo zato, ker imajo vagino.

     • Karmen

      Čisto prav imaš vse kar si napisal. Se v vsem strinjam.

 • Artur

  Vztrajni Alex Jones kaj pa pri nas z našimi s takšno profesijo kot je ima on, če bo prišlo do takšne situacije?Naše režimske strahopetne usrane riti bodo iz ozadja orgazmirale ali celo vzpodbujale takšno početje levih miltikulti femini zblojencev : https://www.youtube.com/watch?v=LZnncqRR908

 • Franc Novak 1979

  Tiste kapice na sliki so sestavile iz obrezanih klitorisev in sramnih usten muslimanskih žensk. In ko bojo muslimanski posiljevalci prenašali posilstvo tiste na spodnji sliki z raztrganimi hlačami, se bom samo stran obrnil, ker če ima tako, kot je narisano, bo vsem trem odgriznila tiča. Sicer pa bi jim kar privoščil šerijatsko pravo, ker večina je res takih, da jih burka samo polepša. Če pa pridejo takole na ulico, pa kamen v roke. Seveda bo promet prav oživel, saj so sedaj babe tiste, ki povzročajo večino problemov v prometu. Po šerijatskem pravu, hvala Alahu, ne smejo za volan. moški si bomo pa lhako privoščili še kako čisto čvrsto, ostalo bo pa doma za ribat, kuhat in prat.

 • Jeffrey

  Izmed pol milijona demonstrantov najde nekaj prismuknjenih babnic odetih v kožuhaste vagine, se obesi na njih in potem iz tega izpelje celo “znanost” po ustaljenem ključu (šimfologija levičarjev, marxistov, liberalcev, feministk, lgbtjevcev itd.)…..ja kdo drug kot pa Aleksander Rant…..:)

 • Novakec1

  Zato pa ne mečte komunizma v isti koš kot zblojeno levaštvo. Pazite da desnaki ne ratate podobni levakom, se obračate v isto smer.

 • drzavljanslo

  Na zgornji sliki opažam, kar sem že dolgo slutil, da imajo levičarke manjše možgane (glave) kot vagine :)

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!