Ne gre za običajen “virus”: Zaradi koronavirusa umrla 21-letnica, ki je bila pred tem popolnoma zdrava

Za Chloe je bil usoden koronavirus. Foto: Facebook

Družina umrle 21-letnice, za katero je bil usoden prav Covid-19, opozarja vse, naj ga jemljejo resno, saj je očitno, da to ni samo “virus”.

21-letna Chloe Middleton je najmlajša oseba brez predhodnih zdravstvenih težav, ki je umrla po okužbi s koronavirusom v Veliki Britaniji. Njena skrušena mati Diane Middleton je na Facebooku zapisala: “Vsi ljudje, ki mislite, da je to samo virus, prosim, razmislite še enkrat.” Dodala je, da govori iz lastne izkušnje, saj “je t.i. virus vzel življenje moje 21-letne hčerke”.

Oglasila se je tudi teta umrle, Emily Mistry, ki trdi, da je bila Chloe brez kakršnih koli predhodnih zdravstvenih težav. Na družbenem omrežju je zapisala: “Moja lepa, prijazna nečakinja Chloe je umrla zaradi Covid-19. Nobenih zdravstvenih težav ni imela. Moji ljubljeni se spopadajo z nepredstavljivimi bolečinami. Pretreseni smo zaradi izgube.” 

Vir: Facebook

Ob tem je položila vsem na srce, naj sledijo vladnim predlogom: “Virus se ne širi, ljudje širijo virus.”

Umrl tudi 18-letni fant
V Veliki Britaniji te dni žalujejo še za 18-letnim fantom, ki je prav tako umrl potem, ko se je okužil s koronavirusom, vendar pa so ga pred tem zdravili že zaradi drugih zdravstvenih težav. Za razliko od njega je bila Chloe pred tem popolnoma zdrava, zato je njena smrt še toliko večji šok – ne le za njene najbližje, ampak tudi za ostale prebivalce Velike Britanije, saj so do sedaj trdili, da naj bi za koronavirusom umirali predvsem starejši. Izkazalo se je, da koronavirus ne izbira.

V Angliji je sicer kar 1,5 milijona ljudi, ki veljajo za “izjemno ranljive” – Angleška državna zdravstvena služba (NHS) jim svetuje, naj ostanejo doma vsaj 12 tednov, da se izognejo okužbi s Covid-19, piše News.Sky. Ob tem opozarjajo, da zadnji podatki s Kitajske, od koder izvira ta bolezen, sicer kažejo, da je bila večina tistih, ki so umrli zaradi koronavirusa, res stara 60 let in več ali so imeli resne zdravstvene težave, vendar pa je v zadnjih dveh tednih vse več primerov mlajših ljudi, ki so zboleli za to boleznijo in ki je bila za njih tudi usodna.

Marjanca Scheicher

 • Olga101

  Sramotno je, da se zaradi predvidevanja, da bodo itak umrli samo starejši (!?) ne ukrepa!??? Mislijo ti ljudje, da ne ne bodo nikoli starejši?!! Kje je humanost in solidarnost? Je namenjena samo nezakonitim migrantom, ker bodo lahko nadomestili načrtno umorjene starejše ljudi in omogočili vladavino levičarjev ?!!

  • Andrej

   Tvoja niso vprašanja, ampak pravilne ugotovitve. Bog je ustvaril Človeka in ne gospodarske rasti. Gospodarska rast je zaradi Človeka in ne Človek zaradi gospodarske rasti.

 • Andrej

  Kako to, da zaradi običajnih virusov in grip ljudje ne umirajo v prenatrpanih bolnicah na hodnikih? Kako, da jih takrat ne odvažajo z vojaškimi tovornjaki in ne odlagajo na drsališča? To naj mi en zagovornik enačenja gripe in Korona razloži.

 • Unikatna

  Seveda, vsi mislijo narobe! Imunski sistem, če je oslabljen, je pri tem virusu grožnja tudi za mlajše…

  • lokec

   Lahko bo prišel virus, ki bo kos vsakemu imunskemu sistemu. Le zakaj se virusi jačajo glede na imunski sistem. Potrebno bo že prej narediti cepivo za močan virus. Mislim, da so to poskušali Kitajci pa jim je virus ušel.

 • šmentanamuha

  Mislim, da gre pri vsej stvari za napad z biološkim orožjem. Samo ni jasno, kdo je prava tarča in kdo napadalec. Svetovna karantena je dokaz, da je zadaj nekaj velikega, samo zaradi nekga virusa podobnega gripi, kot so govorili razni levi “strokovnjaki”, se ne bi izvajali tako drakonski ukrepi. To je konfekcijski virus z nekim dodatkom za točno določen namen. Zato naj vsak poskrbi zase in za bližnje, da ostane zdrav. S poletjem pa bo njegova moč usahnila.