fbpx

Nepredstavljiv zločin: oče vrže enoletnega sina z mostu, nato brezbrižno odkoraka v lokal in naroči pijačo

Mati malega dečka je v šoku in pravi, da nima več volje do življenja, potem ko je njen komaj enoletni sin izgubil življenje na tragičen način. Lastni 22-letni oče ga je namreč vrgel z mostu, nato pa odkorakal v pub in naročil pijačo.

Dvanajstmesečnega Zakarija je v River Irwellu v Manchestru oče Zak Bennett-Eko vrgel z mostu, zatem je bil aretiran zaradi suma umora. Dečkova mati, 22-letna Emma Blood, je svojo žalost delila tudi na družbenih omrežjih in dejala: “Izgubila sem otroka, obožujem svojega malega dečka in vse bi naredila zanj.”

umor otroka

Foto: FB

Mati si želi, da bi bila tudi ona mrtva
Žalostna mati, ki svojega sina opisuje kot “moj svet, moje srce, moja duša”, je na svojem profilu na družbenih omrežjih napisala, da si želi, da bi bila tudi ona mrtva in da je bila ob dojenčku štiri ure, ne zavedajoč se, da je že umrl. Oče pa se je kljub svojemu grozljivemu dejanju odločil oditi še na pijačo, in to brez denarja. Ko se je usedel s prijatelji v bližnji gostilni Lock Keeper, je naročil pijačo in zraven še povedal, da nima denarja. Truplo otroka so odpeljali reševalci in policisti, na most pa so zgroženi očividci in bližnji v spomin malčku začeli polagati plišaste igrače, sveče in rože. Ljudje na ulici in zaposleni v baru so zgroženo govorili, da česa takega še niso videli.

Foto: FB

Eva Poljanc