fbpx

[Video] V naši sosednji državi je postalo nevarno celo sprehajanje! Afriškega migranta je nadzorna kamera ujela, kako je dve popolnoma naključni ženski udaril z vso silo, da sta nezavestni obležali na tleh

Foto: Printscreen

Šokanten video iz italijanskega mesta Lecco prikazuje 27-letnega migranta iz afriške države Togo, ki popolnoma naključno brutalno napade dve Italijanki. Žrtvi sta po videu sodeč v nezavestnem stanju, bilo pa ju je treba hospitalizirati. Migranta so priprli, kar pa je najbolj absurdno, je to, da ga zaradi zakonodaje ni mogoče deportirati nazaj v Afriko.

Kot lahko vidimo na posnetku, se migrant iz afriške države kar v trenutku odloči in naključno z vso silo udari dve ženski, ki nič hudega sluteč hodita v podhodu.  Prvo žensko boksne v trebuh, drugo pa v glavo, da nezavestno pade po tleh.  Ženski sta nemudoma potrebovali pomoč in bili hospitalizirani. Kaj je spreletelo migranta, ki se je “zatekel” pred “vojno”? Je bila to hvaležnost, ker ga je Italija sprejela v svojo državo in mu vse nudila?

Eva Poljanc