fbpx

Neverjetno: Materi iz Nemčije grozi pregon zaradi objave fotografije temnopoltega seksualnega izprijenca, ki je nadlegoval njeno komaj 12-letno hčerko!

Foto: Nemška policija

Razjarjeni materi je nemška policija preprečila iskanje domnevnega spolnega nadlegovalca njene 12-letne hčerke na družabnem omrežju Facebook. Mati je namreč na Facebooku objavila zapis, ki je bil deljen kar tisočkrat. Ob priloženi fotografiji neznanega temnopoltega moškega je zapisala vprašanje, če ga morda kdo prepozna. 

Moški je obtožen, da je v nedeljo spolno nadlegoval njeno hčerko na vlaku na poti iz Freiburga v Schiengen. Tiskovni predstavnik policije je omenjeni incident potrdil in dodal, da bodo v nadaljevanju sprejeli ustrezne korake. Policija je navedla razloge za zaščito žrtve in poudarila, da preiskave v teku ne bodo podrobneje pojasnjevali.

Policija se je odzvala nemudoma
V ponedeljek zjutraj je policija po navedbah Voice of Europe objavila močno cenzurirano fotografijo, ki jo je originalno objavila mati na Facebooku, in zapisala: “Ne na takšen način!” V nadaljevanju so sporočili, da brez privoljenja osebe na sliki slike ni dovoljeno objavljati, zato bo prišlo do kazenskega pregona. Javno iskanje s pomočjo fotografije naj bi bilo namreč le v pristojnosti policije na podlagi sodnega naloga. Ob tem pa se pojavlja vedno več očitkov, kako naj bi policija ščitila kriminalce s tujim državljanstvom.

Foto: iStock

H. M.