Neverjetno: Materi iz Nemčije grozi pregon zaradi objave fotografije temnopoltega seksualnega izprijenca, ki je nadlegoval njeno komaj 12-letno hčerko!

Foto: Nemška policija

Razjarjeni materi je nemška policija preprečila iskanje domnevnega spolnega nadlegovalca njene 12-letne hčerke na družabnem omrežju Facebook. Mati je namreč na Facebooku objavila zapis, ki je bil deljen kar tisočkrat. Ob priloženi fotografiji neznanega temnopoltega moškega je zapisala vprašanje, če ga morda kdo prepozna. 

Moški je obtožen, da je v nedeljo spolno nadlegoval njeno hčerko na vlaku na poti iz Freiburga v Schiengen. Tiskovni predstavnik policije je omenjeni incident potrdil in dodal, da bodo v nadaljevanju sprejeli ustrezne korake. Policija je navedla razloge za zaščito žrtve in poudarila, da preiskave v teku ne bodo podrobneje pojasnjevali.

Policija se je odzvala nemudoma
V ponedeljek zjutraj je policija po navedbah Voice of Europe objavila močno cenzurirano fotografijo, ki jo je originalno objavila mati na Facebooku, in zapisala: “Ne na takšen način!” V nadaljevanju so sporočili, da brez privoljenja osebe na sliki slike ni dovoljeno objavljati, zato bo prišlo do kazenskega pregona. Javno iskanje s pomočjo fotografije naj bi bilo namreč le v pristojnosti policije na podlagi sodnega naloga. Ob tem pa se pojavlja vedno več očitkov, kako naj bi policija ščitila kriminalce s tujim državljanstvom.

Foto: iStock

H. M.

 • Andrej

  Nemci, gotofi ste. Mi, ki imamo še večje bedake na vladi, pa tudi.

  • stane

   Samozascita je nujna. Druzga nam ne kaze

   • Peter Tovornik

    Ja se strinjam, ampak kaj pomaga ko ga bom poknu bodo pa mene in moje zjebal do konca…. komi čakam da bodo kakega policaja, politika …. zrihtal …. pa da vidim reakcijo…. no sicer enga policista so že pa so kr zataškal, oni pa štrajkajo za večje plače, ko jim pa kolega zakoljejo pa NIČ……

    • Stane

     Verjetno bo res tako. Treba se bo boriti za lasten obstoj proti nasim domacim izdajalcem,crnuhom zdivjanim in se proti nasim policistom,ki slepo poslusajo neumno oz.slaboumno “vlado”,ki unicuje ve cesa se dotakne.
     Dvig pokojnone in dvig place,ne more prinesti pozit.rezultatov,ce bodo dvignili DDV. Tega majmuni izdajalski ne vidijo. DDV gor,za divjake,bodo vec dobili. Ze sedaj dobijo socialno toliksno kot nasi ljudje,ki so nekdaj delali. Sistem jih je pa izlocil iz trga dela. Za povrj jih pa se vsi obtozujejo in zmerjsjo za lenuhe. Verjamem,da je 10%lenuhov,ostali se pa trudijo za sluzbo. Od divjakov crnih se pa nihce ne trudi. Ces,moras me vzdrzevati. Mater jim jebem in tistim,ki daje pogubne komande za SLOnarod, policiji.

   • Andrej

    Ne smeš, to bi bilo sovražno dejanje. Tretjerazredni se lahko samo klanja, kima, dela, plačuje. Samozaščita je pa najstrožje prepovedana in kazniva. Žalil bi čustva musličev, ker so prepričani, da jim je tukaj vse zastonj na voljo. Prepričani. In to je dovolj.

    • Stane

     Istrebljevalci crni in domaci izdajalci so sovrazni,do lastnih korenin oz, bele rase nasploh. Zakaj se pa ta prasica Fajonka farba ? Da je cimbolj invazivnim majmunom podobna in jim na tak,suzenjski nacin kaze suzenjsko lojalnost.
     Jaz sem ze pripravljen na vse. Ne glede na vse,sem jaz in moje Slovenke/ci prvi,ceprav dam zivljenje za nas narod(ne levicarje). Se prej jih bom pa cimvec poslal njihovemu gospodu alahu. Naj se z njim pogovorijo. Dosti imam ze tega izdajstva,lastnega naroda in forsiranje prekletih negroidov.

 • Van Der Waals

  ANARHIJA VLAD V EVROPI!!! USE ZA MIGRANTA ČRNUHA IN MUSLIMA!!! ZA BELEGA EVROPSKEGA ČLOVEKA PA NIČ!!!

  • stane

   Evro-izdajalci za pred puske.
   To je prekletd golazen samounicevalna,ki se trga ne zaveda.

   • bojan

    upam da se uresniči čimprej preden naredijo še več škode evropejcem

 • Ryuk

  Nemci upoštevajo marakeško deklaracijo še predno so jo sploh podpisali.

  • Franc Popndekl

   Bolj, kot je Gela stara, bolj je fukjena. Hebe se njej za to, kaj bo čez 20 let, ker ima že sedaj vonj po krizantemah. Otrok pa tudi nima, zato se zavite sablje ne boji…

 • Lisjak

  Dietrich P.85-letni Nemec je na željo svoje hčerke najel prosilca za azil,da bi mu pomagal pri domači oskrbi.Afganistanec se mu je zahvalil tako,da mu prerezal vrat.To je samo en primer kako se nam bodo zahvalili ti ubogi negroidi.

  • KAPIBARA

   Ne poznam primera, je pa ta samo še eden več, med tako že velikimi primeri, katere oblast zatajuje..

   • Franc Popndekl

    TAKO OBLAST JE PO MOJE TREBA VREČI IN ZATOLČI. PROBLEM JE EDINO V TEM, DA JE TA GNOJ SPOSOBEN NAD SVOJ NAROD POSLATI TUDI VOJSKO IN POLICIJO.

 • Janez Polda

  Amnesty international:Homless Roma And Other E U migranrs live in dangerous conditions in SWEDEN ( EURONEWS danes 13:32)-za Arabce pa je poskrbljeno!!!!
  V nekem drugem članku švedske krajevne oblasti prosijo prebivalce naj sprejmejo migrante na dom , ker nimajo kapacitet( Švedi čakajo na socialno stanovanje tudi po 3 leta., Za črnce iz AQUARIUSA, ki jih Italija ni sprejela so Španci izselili vse študente iz bloka)
  V Parizu je na dom sprejeti ( 28) letni SIREC posilil 12 letno gostiteljevo hčerko,dobil je SAMO 6.5 zapora

 • pajac debeli

  Merkelcina nemčija že uvaja šarija zakone, po katerih se ne sme ničesar reči čez Mohameda in njegove privržence. V Avstriji so tudi obsodili žensko, ki je pravilno izjavila, da je bil mohamed pedofil. Da je bil mohamed pedofil je zgodovinsko dejstvo, saj je Aiša, ko so jo poročili z njim imela šest let, ko pa so mu jo dali, da je konzumerov poroko je imela pa devet. Ko je šla pri devetih k njemu je napisano, da je imela pri sebi še vse svoje igračke-lutke. To pa je pomenbno, ker so v mohamedovski veri deklicam prepovedali igro z lutkami, ko je dobila menstruacijo oz. dosegla puberteto. Torej je mohamed seksal z otroci, mohamedovci pa zaradi tega odobravajo pedofilijo.

  • Ivan Friderik Novak

   Ti je salo možgane zalilo, bebec desničarski?

 • xtc

  Te zakone ukinit,ko gre za kriminal se mora osumljence prijeti čim preje ne pa prikrivati njih identitete.zelo verjetno bi bila reakcija,če bi šlo za Nemca ali Evropejca povsem drugačna.

 • Olga2345

  Draga mati! Nekaj močnih dedcev, sliko imate, pa poiščite divjaka in ga dobro obdelajte!

  • Ivan Friderik Novak

   Primitivka . . .
   Bi rada uvedla “zakon ulice”?
   Glej, da ne boš ti ena izmed žrtev “zakona ulice”, zahojenka.

 • Janez Polda

  V Nemčiji se že vidi upad znanja,Ker je v razredi veliko število migrantov, ki NE ZMOREJO zahtevnosti učne snovi in je veliko število neuspešnih, je minister predlagal,da se nivo zahtevnosti zniža,da bo več migrantov uspešnih,
  Ker ti migranti prihajajo iz arabskih držav in Afrike in pogledamo ( v GOOGLE—averageIQ by countries), ugotovimo da je v teh državah povprečni IQ VELIKO nižji in zato ne morejo “tekmovati “z Nemci in so zato zavora in ne oplemenitenje pri znanju,
  Tudi razumevanje demokracije je vprašljivo ali sploh mogoče( IQ 100:IQ70-86)
  Uspešne države morajo imeti dovolj pametnih ljudi za uspeh, z priseljevanjem butastih pa se stvari precej porušijo.( veliko filmov na youtube-Race, evolution and intiligence…….)

  • if

   Janez Polda, opisano v prvih dveh odstavkih se dogaja tudi v slovenskem šolstvu.

  • šmentanamuha

   Če je tako, naj odidejo domov, pa bodo med sebi enakimi dosegali ustrezne rezultate.

 • if
 • Jožef

  NVO v blitzkrigu osvaja zahono Evropo in zelo uspešno tudi mojo domovino. Iluminati so zadovoljni, kot dolfi, ko je okupiral Francijo.
  Ljudje, izkoristite medijsko priložnos in se posvetite Youtoobu namesto RTV. Youtoobe je zastonj in v njem je več resnic kot pa teorij zarote in lažnih novic. Pohitite, kajti EU se pripravlja na dotalno cenzuro vseh antinvo medijev. Tako zahteva kabala iluminatov.

 • mona lisa

  Kdo ščiti te kozojebce bi moral biti najstrožje kaznovan.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!