Neverjetno: V muslimanski šoli v Indiji v policijski raciji odkrili orožje in strelivo, mediji pa dogodek kljub temu spregledali!

Slika je simbolna (Foto: STA)

To, da je islam agresivna religija, ki se širi z nasiljem, je po številnih terorističnih napadih in drugih prestopkih muslimanov že splošno znano. Ne glede na to pa je najnovejše odkritje v Indiji nadvse zaskrbljujoče. Policija je namreč orožje in strelivo odkrila kar v tamkajšnji muslimanski šoli. 

Po poročanju spletnega portala India Today so policisti v muslimanski šoli v v okrožju Bijnor v indijski zvezni državi Utar Pradeš odkrili 4 pištole ter ogromne količine streliva. Okrožni policijski uradnik Kripa Shankar Kannaujia je v povezavi z odkritjem povedal, da so bili vsi sporni predmeti skriti kar v škatlah za zdravila.

V okviru racije so policisti aretirali 6 oseb, ki so bile v nadaljevanju tudi zaslišane. Po poročanju policije naj bi šlo v enem primeru za učitelja iz Biharja. Na omenjeni šoli je sicer skupno 25 učencev, od katerih jih 14 prihaja iz indijske zvezne države Bihar.

Učni proces v muslimanski šoli (Foto: epa)

Bi podoben bojkot s strani medijev sledil tudi ob odkritju orožja na krščanski šoli?
V povezavi z dejstvom, da so policisti v indijski muslimanski šoli odkrili orožje in strelivo, sicer velja izpostaviti zlasti to, da je bil dogodek kljub svoji pomenljivosti prezrt s strani velike večine svetovnih medijev. Na spletnem portalu Jihad Watch se v povezavi s tem upravičeno sprašujejo, ali bi podoben bojkot s strani medijev doživela tudi morebitna novica, ko bi tovrstno orožje in strelivo odkrili v kateri izmed judovskih ali krščanskih šol?

Rajko Golob

 • xtc

  Šolo zapret in porušit odgovorne za orožje pa na dosmrtne.

 • Olga101

  Islam je zločinska ideologija enaka komunizmu! Tudi Tito in ostali komunistični teroristi so nosili pištole! Za svoje ideje lahko ljudi pridobijo le s pranjem možgan, ustrahovanjem, zločini in genocidom!

 • ZatonMesecnikov

  Gre pač za kulturno danost v družbi mačističnega kulta “moškega in borca”.

  nekako tako kot pri vikingih v Europi v 10. stoletju.

 • Silka

  Zakaj bi bilo neverjetno, saj je je to najbolj “miroljubna” religija.

 • Basileus

  Biznis za orožarske multikorporacije.