fbpx

Newyorške levičarske čarovnice tako obsedene s hudičem, da organizirajo ceremonijo, s katero bi preklele vrhovnega sodnika Kavanaugha

(vir: twitter)

Skupina čarovnic iz New Yorka prihodnji teden pripravlja ceremonijo, na kateri bodo preklele novoimenovanega vrhovnega sodnika. Četrtina zbranih prispevkov gre organizaciji, ki žrtvuje otroke.

Skupina čarovnic v New Yorku organizira srečanje, na katerem bo potekala ceremonija, katere namen je prekleti vrhovnega sodnika Bretta  Kavanaugha in s tem po poročanju Fox Newsa preprečiti, da bi napredoval na vrhovnem sodišču.

Tako imenovana “šerpa liberalcev” Cathy Areu je povedala, da bo preklinjanje potekalo v Brooklynu, dogodek pa  vključuje tudi prostovoljno donacijo, ki znaša deset dolarjev. Četrtina vseh donacij bo šla za financiranje organizacije Planned Parenthood, ki “financira svoje lastne rituale človeškega žrtvovanja”.

Tucker Carlson je ob tem pripomnil, kako primerno za demokrate je, da se po vseh lovih na čarovnice zdaj tudi sami ukvarjajo s čarovništvom. Cathy Areu je povedala, da je skupina čarovnic v preteklosti že trikrat preklela ameriškega predsednika Donalda Trumpa in smatra svoje napore za uspeh.

Ivan Šokić