fbpx

[Ni za občutljive] Tudi taki prihajajo v Evropo: Islamisti, ki koljejo kristjane v Afriki

Brutalen prizor islamistov, ki so sredi usmrtitve kristjanov (vir: twitter)

Na socialnih omrežjih se je pojavil nazoren posnetek masakra, ki naj bi ga muslimani vršili nad kristjani nekje v Afriki. Uporabniki Twitterja so ob tem izpostavili, da so ravno ti islamistični morilci tisti, ki se odpravijo v Evropo.

Zelo redko do nas prispejo novice o pregonu kristjanov v Afriki, še redkeje se zgodi, da bi posnetek njihove usmrtitve prišel v javnost.

Posnetek, ki sledi je zelo nazoren. Po trditvah Twitter računa na katerem je bil objavljen prikazuje islamiste, ki koljejo kristjane v Afriki. Na posnetku lahko vidimo grob v katerem je že polno trupel.

Maščevalna brutalnost
V ozadju in ob strani sedi še več ujetnikov, ki jih bo po vsem sodeč doletela enaka usoda, kot je nesrečne kristjane, ki že mrtvi ležijo v jami. Njihovi krvniki v tem času svojo najnovejšo žrtev tiščijo k tlom, medtem ko ji režejo vrat. Eden od islamistov poleg snemalca, ali sam snemalec ta čas vpije na rablje, naj nadaljujejo. Umirajoči kristjan se upira, brca, a ogabni usmrtitvi ne more uiti. Njegovo še trzajoče truplo zvalijo v jamo skupaj z ostalimi zaklanimi kristjani.

Brutalen prizor islamistov, ki so sredi usmrtitve kristjanov (vir: twitter)

“To so ljudje, ki prihajajo na malih čolnih,” je na Twitterju zapisal komentator, ki je objavil nazoren videoposnetek.

Ivan Šokić