Nizozemski premier Mark Rutte želel legalizirati pedofilijo in zoofilijo

Nizozemski premier Mark Rutte. (Foto: epa)

Nizozemski predsednik vlade Mark Rutte je v preteklosti pozval k legalizaciji spolnih odnosov z otroci in živalmi ter zagrozil, da bo Madžarsko spravil na kolena. 

Nizozemski premier Mark Rutte je sicer že večkrat lagal lokalnemu parlamentu in zato posledično odstopil, sedaj pa znova poskuša sestaviti vlado. In čeprav za to nima nikakršne moralne podlage, napada Madžarsko. Rutte je sicer tudi predsednik Ljudske stranke za svobodo in demokracijo. Sicer nima ne žene ne partnerke, v nekem intervjuju pa je celo dejal, da nikdar ni imel dekleta, ker ni bilo časa, poroča Newsbeezer.

Po poročanju Newsbeezer je nizozemski premier v preteklosti želel legalizacijo spolnih odnosov z otroci in živalmi. V nekem drugem intervjuju pa je posebej izpostavil, da ni gej. Še kot mlad liberalni politik se je sprijaznil z zoofilijo, pedofilijo in drugimi oblikami spolne perverzije ter se od njih ni nikdar oddaljil. In kot kaže je bil namen tega razbiti tradicionalni krščanski model družine. Posebej pa je zaslovel s svojimi lažmi, s katerimi je varal Nizozemce in z odločenostjo, da bo Madžarsko spravil na kolena.

Zoofilija. (Foto: wikimedia commons)

Posledično je moral januarja odstopiti z mesta premierja, aprila pa si je priznal, da je lagal. Zatem so ga v nizozemskem parlamentu soglasno obsodili. Kot predsednik vlade se je tri mesece boril za sestavo vlade, njegova prizadevanja pa bi se lahko podaljšala še za tri mesece. Rutte pa se v Bruslju spravlja nad Madžarsko, ker bi rad deloma očistil svojo umazano javno podobo. Zato se skuša predstaviti kot zagovornik človekovih pravic.

Domen Mezeg