fbpx

Nori džihadisti za zabavo zažgali dva turška vojaka

Foto: Youtube

V javnost je prišel posnetek, kako so islamski skrajneži zažgali turška vojaka, ki so ju v puščavo pripeljali kot psa na verigi, saj sta hodila po kolenih. Žrtvi sta zgoreli pred njihovimi očmi.

Islamski skrajneži so v puščavo blizu Alepa v kletki pripeljali dva moška, obrita in bosa turška vojaka,  ki so jima oblekli samomorilska jopiča. Najprej so ju kot psa privezana gnali po puščavi. Vrv, s katero sta bila z ovratnico privezana okrog vratu, je bila eksplozivna. Postavili so ju nekaj metrov drug od drugega, turška vojaka pa sta stala in čakala na svojo smrt. Eden izmed IS vojakov je namreč  z daljinskim upravljalcem sprožil ogenj. Islamski skrajneži, oblečeni v črna oblačila in oboroženi do zob, so se naslajali, ko sta turška vojaka gorela in zgorela pred njihovimi očmi. Ogenj se je širil po vrvi, prepojeni z gorljivo snovjo do obleke obeh vojakov. Mučena vojaka sta se zvijala od bolečin, poskušala sta pogasiti goreči obleki, a sta bila pri tem nemočna. Islamski skrajneži so opazovali, kako sta izgubljala zavest in umrla, piše Daily Mail.

Islamski skrajneži so turška vojaka vodili kot psa po puščavi, ju zažgali in vse to snemali. 

Devetnajstminutni video se sicer začne s posnetki teroristov, ki se borijo na terenu. Na koncu posnetka se jasno vidi, da sta žrtvi turška vojaka. S tem posnetkom se očitno nadaljuje delo ‘Džihadista Johna’. Morda je avtor isti, ali pa gre za koga drugega, ki se ukvarja s sadističnimi in z brutalnimi umori. V prejšnjem videu je pripadnik Islamske države z nožem sredi puščave zabodel svojo žrtev. V tokratnem videu sta zgorela turška vojaka. Ti dve žrtvi nista bili oblečeni v oranžna oblačila in nista klečali, temveč so ju stoječa zažgali. Za njima je ostalo le pogorišče.

B. J.