fbpx

Noro: Britanske oblasti Tommyja Robinsona obravnavajo kot večjo grožnjo kot pedofile, ki jih je razkrinkal!

Neodvisni novinar in aktivist Tommy Robinson (vir: twitter)

Britansko pravosodje dosega nova in nova dna, aktivista in borca za svobodo govora, Tommyja Robinsona, ki je med drugim razkrinkal organizirano mrežo pedofilov, pa oblasti obravnavajo celo slabše od pedofilov. Nič boljši niso niti mainstream mediji, ki se med seboj kar dogovarjajo, kako usklajeno lagati o dogodkih v povezavi s tem.

Znanega britanskega aktivista, domoljuba in borca za svobodo govora Tommyja Robinsona britanske oblasti preganjajo z neskončnimi sojenji in ga tako želijo utišati. Kot ugotavlja portal Voice of Europe, je Robinson s strani oblasti obravnavan celo slabše od pripadnikov organiziranih muslimanskih mrež pedofilov, ki jih je razkrinkal, in celo slabše kot zloglasni Anjem Choudary, ki je v Veliki Britaniji novačil borce za Islamsko državo. Redno ga skušajo diskreditirati z žaljenjem, da je rasist in sovražnik muslimanov, kar pa seveda ni res. Tako osovražen s strani oblasti je namreč zato, ker brezkompromisno v javnosti izpostavlja resnico.

Robinsonu podpora raste kljub lažem mainstream medijev
Mainstream mediji pa naj bi bili zaloteni celo med usklajevanjem o tem, kako bodo lagali o številu privržencev, ki so se zbrali v podporo Robinsonu, lagali pa so tudi o tem, da je bil shod organiziran. V podporo Robinsonu se je namreč spontano zbralo prek 2.400 podpornikov, podpora pa mu iz dneva v dan raste. Nedavno smo sicer poročali o tem, da so Robinsona povabili tudi v stranko UKIP.

J. Ž.