Noro: Britanske oblasti Tommyja Robinsona obravnavajo kot večjo grožnjo kot pedofile, ki jih je razkrinkal!

Neodvisni novinar in aktivist Tommy Robinson (vir: twitter)

Britansko pravosodje dosega nova in nova dna, aktivista in borca za svobodo govora, Tommyja Robinsona, ki je med drugim razkrinkal organizirano mrežo pedofilov, pa oblasti obravnavajo celo slabše od pedofilov. Nič boljši niso niti mainstream mediji, ki se med seboj kar dogovarjajo, kako usklajeno lagati o dogodkih v povezavi s tem.

Znanega britanskega aktivista, domoljuba in borca za svobodo govora Tommyja Robinsona britanske oblasti preganjajo z neskončnimi sojenji in ga tako želijo utišati. Kot ugotavlja portal Voice of Europe, je Robinson s strani oblasti obravnavan celo slabše od pripadnikov organiziranih muslimanskih mrež pedofilov, ki jih je razkrinkal, in celo slabše kot zloglasni Anjem Choudary, ki je v Veliki Britaniji novačil borce za Islamsko državo. Redno ga skušajo diskreditirati z žaljenjem, da je rasist in sovražnik muslimanov, kar pa seveda ni res. Tako osovražen s strani oblasti je namreč zato, ker brezkompromisno v javnosti izpostavlja resnico.

Robinsonu podpora raste kljub lažem mainstream medijev
Mainstream mediji pa naj bi bili zaloteni celo med usklajevanjem o tem, kako bodo lagali o številu privržencev, ki so se zbrali v podporo Robinsonu, lagali pa so tudi o tem, da je bil shod organiziran. V podporo Robinsonu se je namreč spontano zbralo prek 2.400 podpornikov, podpora pa mu iz dneva v dan raste. Nedavno smo sicer poročali o tem, da so Robinsona povabili tudi v stranko UKIP.

J. Ž.

 • Steiermark

  To je najmanj, poz iv, roparjem in teroristom, da se ne dajo prepoznati……

 • xtc

  Stvar lahko nekaj časa držiš nazaj nato poči.

 • Andrej

  Zdaj bolj razumem, kako se razvijajo ekstremistične, skrajne skupine. Ker jih zatira lastna vlada. Isto v GB, isto v D, v S, v SLO…. Povsod. Vlade lažejo lastnim ljudem in iz njihovega denarja finansirajo tujce. Če se pa domorodec oglasi je rasist, pa vsesorte fob.

 • psychocandy7

  naj se establishment še tako trudi, resnice in pravice ne moreš utišati!
  Bravo, Tommy, ne daj se!

 • Van Der Waals

  RAK SE JE RAZŠIRIL ZA ANGLIJO JE PREPOZNO… konec anglije. To je zmaga levičarjev!

 • Artur

  Pa ti so še hujši kot naše podle narodno izdajalske komunjare.

  • šmentanamuha

   Jp.

 • šmentanamuha

  Anglija je že dolgo raj za pedre in pedofile. Ne vem, od kdaj, ampak že zelo dogo. Tu je namreč center NWO kamarile in njeni ideologi Albert Pike in kompanija so prav od tam. Mislim, da je izvor svetovnega zla prav Velika Britanija.

  • Matt von Glanz

   To je bil zivljenjski stil njenega polaristokratskega mescanstva in plemistva. Nikjer drugje ni bilo sovrastvo do zensk tak mainstream. Preberi Doriana Greya.

 • dob

  Legalizacija pedofilije ter trg za prodajo deklic in novorojenčkov je cilju tistih, ki vodijo EU in ta svet.
  Z uvažanjem Islama v Zahodno civilizacijo vse to postane “normalno”!
  Ker je pri muslimanih ŽE normalno!
  Potem samo predstaviš ljudem, da gre za uveljavitev “človekovih pravic”.
  Pol te še papež podpira.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!