Volilni štab Zorana Jankovića pod 1,5 milijona težko bančno hipoteko

Datum:

Če mu je skozi leta, odkar je Janković župan, podpora med ljubljanskimi volivci vztrajno padala, je zdaj dosegla točko, kjer se Janković v strahu, da bi mu pobegnil županski stolček, izogiba televizijskih soočenj z Logarjem. Po drugi strani pa skuša dajati vtis samozavesti s postavitvijo svojega volilnega štaba v prostorih, ki so pod 1,5-milijonsko bančno hipoteko.

Ljubljanski župan Zoran Janković nadaljuje v svojem slogu. V pripravah na volilno kampanjo za ljubljanskega župana si je po poročanju Požareporta volilni štab postavil kar v prostorih na Kongresnem trgu 11, ki so pod hipoteko banke Sberbank v višini 1,5 milijona evrov.

Prostori so drugače v lasti Ivana Kapetanovića, ki je tudi lastnik znane ljubljanske picerije Ljubljanski dvor. A medtem, ko si je ljubljanski šerif našel mesto za volilno kampanjo na eni od najvidnejših lokacij v mestu, pa ga ni videti na nobenem od soočenj. Namreč, kakor pravijo viri in je tudi opazno, Janković se je v zadnjem času opazno zredil. Zaradi spopada z edinim resnim konkurentom za župansko funkcijo, kandidatom SDS dr. Anžetom Logarjem, naj bi bil “izjemno nervozen”, medtem ko tudi izgleda “precej nezdravo”.

Janković se izogiba soočenjem
Janković je tako doslej zavračal televizijska soočenja z Logarjem, kot je bilo predvideno pri Urošu Slaku na Pop TV, ravno tako pa je zavrnil povabilo za intervju v oddaji Faktor na TV3. Janković se tako izogiba pozornosti, saj se tudi sam zaveda, da je od svojega prvega županovanja po poročanju Spletnega časopisa izgubil več kot polovico volivcev.

Jankovičeva podpora med volivci (Vir: Spletni časopis)

Pričakovati pa je, da se je v zadnjih štirih letih, ki so jih zaznamovali razni škandali s korupcijo in izsiljevanjem spolnih uslug, še dodatno zameril ljubljanskim volivcem.

A. B.

Sorodno

Zadnji prispevki

Po infarktu je na helikopter čakal kar uro in pol

Osebo, ki jo je zadel srčni infarkt je kar...

Nove obdavčitve: Za vrtno uto ali rastlinjak boste mogli plačati komunalni prispevek

Vlada Roberta Goloba oziroma ministrstvo za naravne vire in...

Vabljeni na Ritem srca – festival sodobne krščanske glasbe

Radio Ognjišče tudi letos pripravlja festival sodobne krščanske glasbe...

V Kongu spodletel državi udar

Vojska Demokratične republike Kongo trdi, da je danes preprečila...