Norost sredi Evrope: Nemško sodišče odločilo, da migrant lahko dobi nemško državljanstvo – kljub dvema ženama

Foto: epa

Adijo pamet. Očitno islamska zakonodaja v Evropi zna najti pot in zdi se, da se zahodno pravo zmeraj znajde v  podrejenem položaju; nemško sodišče je namreč odločilo, da lahko migrant pridobi nemško državljanstvo kljub temu, da ima dve ženi. 

Kljub temu, da ima migrant iz Sirije dve ženi, je nemško zvezno upravno sodišče v Leipzigu našlo pravno luknjo in odločilo, da mora biti njegov primer glede naturalizacije v Nemčiji vnovič pregledan.

Leta 2008 se je poročil z dvema ženskama
Vprašanje glede naturalizacije sirskega migranta, ki v Nemčiji živi vse od leta 1999, se je pojavilo potem, ko je postalo znano, da se je v drugo poročil. Migrant, ki se je odločil za vložitev tožbe, se je po navedbah Jihad Watcha aprila 2008 poročil z Nemko, nato pa junija istega leta še s Sirko v Damasku. S prvo ženo imata tri otroke, očetovstvo pa je priznal tudi za hčerko iz drugega zakona. Deklica sedaj živi z njim v mestu Karlsruhe, njegova druga žena pa v ločenem stanovanju v mestu od lanskega leta naprej.

Moški je bil naturaliziran leta 2010 na podlagi 9. odstavka zakona o državljanstvu, ki omogoča naturalizacijo zakoncev. Do te odločitve je prišlo, ker je prikril svoj drugi zakon, ko pa je resnica leta 2013 le prišla na dan, se je situacija temu primerno obrnila. Predpogoj za naturalizacijo zakonca je med drugim, da se tožeča stranka zaveže, da živi v skladu z nemškimi načeli. Zvezno upravno sodišče je sedaj odločilo, da ima očitno migrant vseeno možnosti za pridobitev nemškega državljanstva v skladu z desetih odstavkom prej omenjenega zakona, ki se navezuje na zavezo skupnosti, ki temelji na spoštovanju človekovih pravicah in pravu, pri tem pa so očitno povsem zanemarili zavezo k načelu monogamije.

N. Ž.

 • dob

  Naslednji korak bo zahteva LGBT do enake pravice!
  Ni treba biti Einstein (prej Weinstein!) da bi doumeli, da bo uveljavitev pravice do porok z deklicami med muslimani v EU naslednja poteza te “civilizacije”. Zato tudi to ni več daleč.

  Sledi uveljavitev še enakih pedofilskih pravic (enakost za vse!) tudi za domače psihopate, ki to že ves čas čakajo in nas na to pripravljajo. V tem smislu potekajo vse njihove akcije za poplavo migrantov iz arabskih dežel, uveljavljanja njihovih navad v EU, toleriranje nečlovečnosti skozi toleranco do religije in nenazadnje sedanje splošno in prisilno čaščenje ter službovanje Demonu “človekovih pravic” po celotnem območju EU!

  Nasproti se jim pa postavlja – le kdo? Sovražni govor?
  Je prepovedan! Torej nihče.

  • Mojca pokraculja

   Vprašanje: Kdo je nihče ? Kdo je kdo ? Kdo proti komu? Normalnost proti abnormalnosti? Kdo je Antifa? Kdo je fašist ? Antifa proti fašistom, fašisti proti antifa ?………..
   Lijak dela, remember !

 • Tom Žnidarčič

  Niti mesec dni nazaj, sem v nekem hotelu v Munichnu zjutraj iz dolgčasa prižgal televizor. Na sporedu je bila neka oddaja za otroke, govorili so nemško in večina otrok in voditelj so mi delovali Nemci, presenetil pa me je napis na majici voditelja oddaje, Alah akhbar.

 • Novakec1

  Sodnik je bil pa Ahmad Kozjejebec. Adijo zblojena €U, čim prej k višegrajcem.

 • Franc Šink

  Kurbarija počez in počez in okoli.

 • Igor Kavalar

  Poligamija za evropske državljane kaznivo dejanje, za arabce dovoljena praksa.

  Germany: Illegal, punishable with fine or prison time up to three years.
  Bulgaria: Illegal and punishable with up to three years imprisonment

  Švedi in podobni narodi so se pa že prilagodili pravilom svojih gostov!
  https://en.wikipedia.org/wiki/Legality_of_polygamy

  Sweden: Sweden recognizes polygamous marriages performed abroad, and all spouses are subsequently registered as spouses in the population register, but other spouses than the first spouse may not always be recognized in all occasions. Only the first spouse is recognized as a spouse when decisions are made on residence permits and social security. A Swede may have four spouses registered at most

  Netherlands: Marriage between more than two individuals prohibited; however, a samenlevingscontract may include more than two partners. It legally accepts immigrants who are in such a union from a country where it is legal; e.g. if a man with two wives immigrates to The Netherlands, all three will be legally recognized.

 • xtc

  EU se bliža vojni z velikimi koraki.

 • RATATA

  Zakaj pa ne no?
  Kralj Samo je bil oženjen z dvanajstimi Slovenkami, s katerimi je imel po različnih virih 35 sinov in 15 hčera, 32 sinov in 15 hčera ali pa samo 22 sinov in 15 hčera. Tudi drugi slovenski žlahtniki (plemiči) so imeli več žena in tudi zaradi tega dolgo niso hoteli prestopiti v krščansko vero.

 • Miža

  “ki se navezuje na zavezo skupnosti, ki temelji na spoštovanju človekovih
  pravicah in pravu, pri tem pa so očitno povsem zanemarili zavezo k
  načelu monogamije.”

  To je pa višek sprenevedanja. Ne moremo se odpovedati naši civilizaciji in trditi, da sredi te civilizacije obstojajo človekove pravice, ki so v nasprotju s to isto civilizacijo in njenim pravnim redom.

  Pri nas tistemu halalkotu, ki je zastopal “človekove pravice” obrednega klanja živali iz neke primitivno surove krvoločne razvojne stopnje ljudi, zaenkrat na US ni uspelo, živimo pa v strahu, da bodo tudi pri nas institucije države začele podlegati in dosojati kot to nemško sodišče, ki na ta način sodeluje pri uničevanju evropske civilizacije. Monogamni sta bili že obe antični evropski civilizaciji Stare Grčije in Rima.

 • RATATA

  MOLIMO ZA ZDRAVO PAMET (!) SVOJO
  Kuge, lakote in vojne reši nas, Gospod JAZ

  https://www.casnik.si/molimo-za-zdravo-pamet-kuge-lakote-in-vojne-resi-nas-gospod/

 • Oregon

  To angelo bodo, ne bo prav dolgo, v zgodovinskih učbenikih omenjali kot tistega, ki je uničil in na kolena spravil, do njene norosti izjemno razvito in demokratično celino.

  • Ona je zločinka ne samo za Nemčijo ampak za celo Evropo…ob pravem času, bo temu pšrimerno obravnavana…

  • Ivan Cankar: Narod si piše sodbo sam!! To velja za celo Evropo…

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Fuck off. Pa še mene bodo fuknili iz službe in zaposlili migranta.

 • Resnica je zavita kot čebula

  Ne biti NAIVEN ker gre vse po planu šefi so zadovoljni z pridnimi Goyimi ( ti beseda ni znana googlaj)

 • Očitno se v Nemčiji pet dogajajo podobne razmere, kot so bile pred WW2. Merkelca očitno ni dojela sporočila letošnjih volitev ko je AFD prišla prvič v parlament, počakajte na naslednje volitve, pa da vidimo kako bo, ko bo AFD dobila 40% glasov ali več…takrat se bo začela čistilna akcija in mi v Sloveniji rabimo SDS za zavarovanje vseh naših meja tako na vzhodu, kotz na zahodu…levaki tega niso sposobni, torej je odločitev jasna vsakemu, ki ima malo soli v glavi…

 • Olga2345

  Očitno so sodniki szboleli za boleznijo norih krav….

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!