fbpx

Noseča najstnica med snemanjem kaskaderske točke za YouTube po nesreči ustrelila svojega fanta

Foto: Instagram

19-letna ameriška nosečnica iz Minnesote je bila obtožena umora druge stopnje, potem ko je med snemanjem kaskaderske točke za YouTube usodno ustrelila svojega 22-letnega fanta.  

Monalisa Perez je bila v sredo obtožena umora fanta Pedra Ruiza III, in sicer dva dni po tem, ko ga je ustrelila v prsni koš v bližini njunega doma v severozahodnem delu Minnesote. Star Tribune poroča, da je bila Perezova, ki je visoko noseča z drugim otrokom, v sredo popoldne izpuščena iz zapora v zameno za plačilo varščine v višini 7-000 ameriških dolarjev.

Policija je v ponedeljek prejela klic Perezove, v katerem je ta povedala, da je po nesreči v prsni koš ustrelila svojega fanta s pištolo, medtem ko sta snemala videoposnetek, ki sta ga nameravala objaviti na YouTubu. “Perezova je poročala, da je Pedro Ruiz III želel posneti videoposnetek za YouTube, na katerem bi ona ustrelila v knjigo, ta pa bi ustavila naboj,” je bilo mogoče prebrati v policijskem poročilu.

Foto: YouTube

 

Perezova trdi, da je do snemanje tovrstnega posnetka prišlo na pobudo fanta
Poleg tega je policistom dejala, da je njen fant od nje že nekaj časa zahteval, da se vključi pri snemanju videoposnetka, in dodala, da jo je prepričal na ta način, da je ustrelil v eno izmed knjig, ki je zadržala naboj, zato se je odločila, da bo pri tem sodelovala. Nekaj ur pred streljanjem je preko družabnega omrežja Twitter sporočila, da nameravata s Pedrom posneti enega izmed najbolj nevarnih videov do sedaj, in dodala, da gre za njegovo idejo in ne njeno.

https://twitter.com/MonalisaPerez5/status/879459393145888768

Foto: YouTube

Enciklopedija s trdimi platnicami ni zadržala naboja
Ruiz, ki je v roki držal enciklopedijo s trdnimi platnicami, je po strelu Perezove umrl. Russia Today navaja, da sta kameri, ki sta snemali incident, trenutno v rokah policije, ki preučuje dokazno gradivo. Perezova, ki je noseča z drugim otrokom in ima že od prej s partnerjem, ki ga je v incidentu ubila, 3-letno hčerko, bi v zaporu lahko preživela do 10 let zaporne kazni.

N. Ž.