fbpx

Nov ostudni spolni zločin iz Švedske: Štirje ilegalni Eritrejci posilili 13-letno dekle in ji glavo potisnili v WC školjko

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Švedska se utaplja v brutalnih zločinih ilegalnih migrantov. Četverica eritrejskih ilegalnih migrantov, starih od 20 do 25 let, je posilila 13-letno švedsko dekle. Celotni ostudni zločin pa so posneli. 

Švedska se sooča z novim ostudnim zločinom svoje migrantske skupnosti. Eritrejska četverica migrantov, starih med 20 in 25 let, je v švedskem mestu Hallsberg izvedla srhljiv zločin. Ubogo 13-letno švedsko najstnico so zaklenili v kopalnico in jo posilili. Svoje zavržno dejanje pa so pri tem še posneli. Trinajstletnica je utrpela hude notranje poškodbe, poškodbe roke in hude modrice na svojih ramenih in kolenih.

Vsi štirje bodo obtoženi spolnega napada in posedovanja otroške pornografije. Opis zločina je zelo šokanten. Dva od njih sta nedolžno trinajstletnico zgrabila za vrat in ramo. Potem sta z brutalno silo udarjala z njeno glavo v zid. Po udarjanju v zid sta njeno glavo potisnila v straniščno školjko. Sledilo je odvratno skupinsko posilstvo švedskega dekleta. Vsem osumljencem grozita zapor do 15 let ter izgon iz Švedske po prestani zaporni kazni.

Leif Östling opozarja na to, da Švedska zaradi vseh težav z ilegalnimi migranti drvi v propad. (Foto: epa)

Švedska, nov kriminalni raj za ilegalne migrante
Švedska se je iz ene najlepših in zglednih evropskih držav v kratkem času spremenila v multikulturno greznico, polno zločinov, ki jih prej niso bili vajeni. Na našem portalu smo velikokrat poročali o kriminalnih in drugih kaznivih dejanjih ilegalnih migrantov v različnih švedskih mestih. Nekdanji glavni izvršni direktor avtomobilskega podjetja Scania Leif Östling je opozoril, da ti migranti živijo v družbi, ki so jo Švedi pustili za seboj pred stotimi leti.

Luka Perš