Nov ostudni spolni zločin iz Švedske: Štirje ilegalni Eritrejci posilili 13-letno dekle in ji glavo potisnili v WC školjko

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Švedska se utaplja v brutalnih zločinih ilegalnih migrantov. Četverica eritrejskih ilegalnih migrantov, starih od 20 do 25 let, je posilila 13-letno švedsko dekle. Celotni ostudni zločin pa so posneli. 

Švedska se sooča z novim ostudnim zločinom svoje migrantske skupnosti. Eritrejska četverica migrantov, starih med 20 in 25 let, je v švedskem mestu Hallsberg izvedla srhljiv zločin. Ubogo 13-letno švedsko najstnico so zaklenili v kopalnico in jo posilili. Svoje zavržno dejanje pa so pri tem še posneli. Trinajstletnica je utrpela hude notranje poškodbe, poškodbe roke in hude modrice na svojih ramenih in kolenih.

Vsi štirje bodo obtoženi spolnega napada in posedovanja otroške pornografije. Opis zločina je zelo šokanten. Dva od njih sta nedolžno trinajstletnico zgrabila za vrat in ramo. Potem sta z brutalno silo udarjala z njeno glavo v zid. Po udarjanju v zid sta njeno glavo potisnila v straniščno školjko. Sledilo je odvratno skupinsko posilstvo švedskega dekleta. Vsem osumljencem grozita zapor do 15 let ter izgon iz Švedske po prestani zaporni kazni.

Leif Östling opozarja na to, da Švedska zaradi vseh težav z ilegalnimi migranti drvi v propad. (Foto: epa)

Švedska, nov kriminalni raj za ilegalne migrante
Švedska se je iz ene najlepših in zglednih evropskih držav v kratkem času spremenila v multikulturno greznico, polno zločinov, ki jih prej niso bili vajeni. Na našem portalu smo velikokrat poročali o kriminalnih in drugih kaznivih dejanjih ilegalnih migrantov v različnih švedskih mestih. Nekdanji glavni izvršni direktor avtomobilskega podjetja Scania Leif Östling je opozoril, da ti migranti živijo v družbi, ki so jo Švedi pustili za seboj pred stotimi leti.

Luka Perš

 • Andrej

  Glede na zločine ilegalcev bi Švedi morali imeti prepolne zapore. Pa se raje z Greto ukvarjajo.

  • Steiermark

   Mislim, da je za zapore že prepozno, enostavno bi naj za vse črno rjave pripravili bivališča, tudi igluje, na skrajnem severu Švedse, ki je še vedno neposeljena.

 • Vlado77

  Sploh ne razumem teh prijaznih do migrantov. Zavestno sodelujejo v uničenju ene najbolj uspešnih držav Evrope. Švdska ima tudi kulturno zgodovino ,ki ni zamemarljiva. Vsemu temu grozi propad in uničenje. In za kaj? Zardi nove ideologije kulturnega maksizma? LBGT in klimatskih nebuloz? Vse to pa ne bo delovalo ko bodo migranti prevzeli vzvode oblasti ( policijo,šolstvo,sodstvo in večlino v parlamentu). Gre za dve skrajni ideologiji , ki so v osnovi obe pogubni. Razne Grete bodo prinasle enormne dajatve za CO2 ,ki pa klime ne bo spremenilo niti za mm. LBGT in ukinjanja spolov- drugi kontrast so migranti iz Afrike in muslimanskih držav , ki se jim vse to gabi. Ne samo nabijanje s klimatskimi spremembami tudi LBGT – oni imajo dav spola pri katerem je en spol ( ženska) izrazito podrejena drugemu. Razna spolna nagnjenja celo kaznujejo s najmanj prezirom in izlobčanjem iz družbe – najbolj radikalni take ( homoseksualce,lezbijke) celo kruto usmrtijo ( metanja na beton ali afalt s trethjega ali višjega nadstropja) . Transvestiti in ostali pa si niti ne upajo v javnost. Da ne omenjamo, da ženske v Iranu protestirajo in se v javnosti odkrivajo in nočejo biti pokrite – pri tem reskirajo kazen! Toda vseeno to počnejo. Naše feministke pa so tiho!!! Pa tudi tuje.

  • Matjaz Mraz

   In še navijajo za čim bolj prosti dotok teh Barbarov.

   • Steiermark

    Ne žali Barbarov!

 • Celcar Mojca

  Žalostno! Noro!

 • lokec
  • Nata

   Pomehkužili so se , ker jim je preveč dobro šlo !!

 • Common Sense

  Res mi je zal za Svede. So miren, v redu narod. A tudi za njih velja : “Sam po, sam se ubio”. Kaj jim ke tega treba? Imeli so volitve, pa spet izvolili permisivno levico, ki jim uvaza migrante. Kakor tudi pri nas, bodo morali volilci prevzeti odgovornost za svoj krizec.

 • xtc

  Najprej prvo,nobenih 15 let in izgona,prvo na suho odcvikat jajca,z kleščami za skopljenje prašičev,nato pa javno obesit.

 • šmentanamuha

  Ma kakšen izgon. Fantje niso vedeli, da se z ženskami tako ne more ravnati v civiliziranem svetu, kamor so prišli. Stres zaradi domotožja je velik, hkrati pa bi bili ogroženi, če bi jih vrnili v očetnjavo, torej so svoje frustracije izživeli na mladoletnici, ki je po vseh kriterijih in zakonih v kategoriji zaščitenih.
  Ampak vseeno me zanima, kako je punca prišla v njihovo stanovanje? Slutim nekaj v smislu “moramo se družiti s prišleki, da se bodo čutili sprejete”, če pa fantje vsaj približni kolikor toliko dobro izgledajo, potem je “druženje” lahko prav “prijetno”. Po vsej verjetnosti je punca tudi žrtev multikulti indoktrinacije.

 • Nata

  Grzljivo. . . . nedopustno. . . . . .zrelo za zopetno uvedbo smrtne kazni. Morda pa bi tako vedenje, da so lahko obsojeni na smrt , le malo zajezilo barabije teh afriških hord ??
  Mi je zelo žal , a se vprašujem, ( kajti nič ni napisano) , kako so se znašli štirje migranti in trinajtletnica skupaj v stanovanju ???

  Se opravičujem. Sem šele sedaj brala naprej komentarje. In vidim , da se @šmentana isto sprašuje.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!