Novinarski eksperiment na Švedskem pokazal, da člani gejevskega gibanja pošiljajo seksualna sporočila mladoletnim osebam

Foto: Al Jazeera

Na Švedskem sta novinarja izvedla eksperiment, s katerim sta želela izvedeti, ali člani tamkajšnjega gejevskega gibanja pošiljajo neprimerna sporočila mladoletnim osebam. Izsledki so šokantni, saj je bil pri pošiljanju seksualnih sporočil 14-letnemu fantu, za katerega sta se lažno predstavljala novinarja, zaloten tudi eden izmed vodij švedskega gejevskega gibanja.

Po poročanju spletnega portala Breitbart sta eksperiment izvedla dva novinarja švedskega časnika Svenska Dagbladet, Negra Efendić in Adrian Sadiković, ki sta se na gejevski aplikaciji Grindr in spletnem forumu Qruiser lažno predstavljala kot 14-letni David. Pri tem sta novinarja prišla do šokantne ugotovitve, da je “Davidu” kljub njegovi mladoletnosti več kot 100 različnih moških poslalo seksualna sporočila.

Več moških, ki so bili na spletu v stiku z “Davidom”, se je z njim dogovorilo tudi za osebna srečanja za namen spolnih odnosov. Med njimi je bil tudi eden izmed vodij švedskega gejevskega gibanja, ki je “Davida” pred tem prosil celo za njegove fotografije in videoposnetke. Ko je ugotovil, da je bil v resnici tarča novinarskega eksperimenta, je priznal, da je mladoletni osebi pošiljal sporočila, a hkrati trdil, da v preteklosti nikoli ni imel spolnih odnosov z mladoletnimi osebami. Na dogodek so se odvali tudi v švedski gejevski organizaciji. Zapisali so, da bodo, če se bo izkazalo, da so obtožbe resnične, takoj ukrepali. “Za zdaj zadevo še vedno interno raziskujemo,” so dodali.

Zaradi posilstva že leta 2011 odstavljen vodilni član stockholmske parade ponosa
Eksperiment ni bil iz trte izvit, saj so primeri spolnega nadlegovanja mladoletnih oseb na Švedskem pogosti. Že decembra 2017 je bil tako na primer odstavljen eden vodilnih članov stockholmske parade ponosa, ker so mu dokazali, da je bil leta 2011 vpleten v posilstvo 13-letnega dečka. Pri podobnem dejanju je bil zaloten tudi vodja švedske javne televizije SVT, ki je poskušal z 9 tisoč švedskimi kronami kupiti nedolžnost 14-letnega dekleta, pri čemer pa se je izkazalo, da gre v resnici za novinarko Lisah Silfwer.

M. D.

 • Van Der Waals

  KJE SO ZAGOVORNIKI PEDROV KOT STA LUKA MESE IN MIHA KORDIŠ?!

  • Olga101

   V Murglah

  • to_mi_delaj

   Najbrz sta sla tja na obisk in ga bosta povabila v Slo, ker tukaj taki dobijo od sarkota se nagrado

  • cosmosjasnovidec

   Trenutno buzerirata eden drugega nesnagi buzerantski.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • xtc

  LGTBQ drzuščina želi uzakonit pedofilijo zato so ti psihoti nevarni.

  • cosmosjasnovidec

   Vsakemu za katerega izveš kdo in kaj je brez pomisleka polomiti gobec ter vse kosti.
   Jaz sem jih nabutal že veliko tako,da se me izognejo pravočasno,če utegnejo na varno razdaljo,če me kje zagledajo drugače se jim pa spet bliska okrog buzerantskih buč.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

  • šmentanamuha

   Hudo nevarni.

 • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

  Ste že slišali za subtilna sporočila in kakšen vpliv ima to na podzavest človeka, in ne niso pravljica, tisti ki imajo pojma o psihologiji vedo o čem govorim. Samo na FDV in podobnih slovenskih faksih tega ne učijo, no saj tudi v tujini težko kaj takega najdeš, je pa dovolj da primerjaš današnje generacije z prejšnjo velika razlika med njimi je TV, internet, mainstream muzika in podobne zadeve kar naši “nazadnjaški” dedje niso poznali. Edina prednost je da danes imamo tehnologijo, ampak kako jo pa izrabljamo je pa druga zgodba, ne preveč pametno.

 • macon

  Mavričarje, feministke in skrajno levico bo šarija spravila v red, nič bat.

 • Slovenec 33

  Od izrodkov človeške vrste, ki so dejansko stranski produkt res ni pričakovati kaj normalnega le izrojenosti in na kupe dreka ter zavoženih življenj vseh, ki pridejo z njmi v stik.

 • Olga101

  Bodo muslimani rešili problem in to radikalno!

 • Aresnica

  Veliko bolnikov je na tem našem …..

  ____________
  Lep pozdrav

 • Matt von Glanz

  Vodja svedskega gibanja itd. titule, potem pa metelkovski debeluscek napol slecen in nasminkan kot Xerxes bolano

 • cosmosjasnovidec

  Ko pogledam take spakena fotografijah me sploh več ne čudi zakaj so pedofilski buziči ter lezbače,ker take grdosinje tudi,če bi bili normalno usmerjeni ne morejo dobiti primernih partnerjev.
  Le kdo bi se ukvarjal z takim odpadom.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • šmentanamuha

  Buzerantarija se bo kmalu “ponosno” razkazovala v Mariboru. Vabljeni na freak parado!