Vse več strelskih pohodov, katerih storilci so LGBT osebe

Morilsko orožje s katerim je transseksualna Audrey Elizabeth Hale ubila 6 ljudi. (Foto: epa)

Sprašujemo se, ali med morilskimi nagnjenji in transspolnostjo obstaja vzročno-posledična povezava. Pri več tujih množičnih morilcih se je namreč izkazalo, da gre za osebe z določeno spolno motnjo. Zadnji takšen primer je 28-letnica iz Nashvilla, ki je v katoliški šoli pokončala šest nedolžnih oseb.

Zadnje dni je naslovnice medijev krasilo ime krvoločne transseksualke iz Nashvilla v Tennesseeju (ZDA) Audrey Hale. Vendar pa največ pozornosti ni vzbudilo dejstvo, da je pod njenimi streli preminilo šest nedolžnih oseb (trije odrasli in trije otroci v šoli, ki jo je nekoč sama obiskovala), ampak to, da se je identificirala kot moški. Policija sicer še vedno raziskuje motive za njena grozodejstva, pri čemer ji nekateri pripisujejo tudi sovraštvo do krščanstva. Spet drugi pa s prstom kažejo na duševno nestabilnost zaradi domnevnega jemanja hormonov.

Mimogrede: pisali smo že, da so hormonske terapije velik biznis, prikrit s človekoljubnimi parolami. Resnici na ljubo je oseba, ki se odloči za fizično in kemično deformacijo spola, do smrti odvisna od zdravniške pomoči, na njenih plečih (in plečih bližnjih) pa dobro služi farmacevtska industrija. V tej luči gre “prebujene” (“woke”) organizacije in politične stranke razumeti kot koristne idiote milijardnih interesov požrešne in zlonamerne farmacevtske “mafije”. Čeprav tuji osrednji mediji in nekateri raziskovalni zavodi promovirajo koristi hormonskih terapij v podporo absurdni trans ideologiji, je resničnost precej drugačna.

Transseksualna napadalka Audrey Hale.

Iz njenega dejanja lahko sklepamo, da je šlo za duševno neuravnovešeno osebo. Trenutno še ni znano, v kolikšni meri so na njeno osebnostno zmedenost vplivale hormonske terapije, je pa področje vredno temeljitejše raziskave, kar bi terjalo časovni in finančni vložek. Psihoterapevt Borut S. Pogačnik: “Vsekakor pa imajo hormonske terapije lahko velik vpliv na vedenje posameznika.” Psihoanalitik Roman Vodeb: “Hormonske terapije absolutno lahko vplivajo na psihično stanje človeka, vendar je težko reči, ker teh informacij še nimamo. Se pa strinjam, da hormonske terapije lahko vplivajo na marsikaj, kako, je odvisno od posameznika, na nekatere vplivajo opazno, medtem ko nekateri ne opazijo nikakršnega učinka.”

Morilski pohod je izvedel med hormonsko terapijo
Jemanje hormonov po Vodebovem prepričanju vpliva tako na mentalno kot fizično zdravje (denimo jemanje testosterona s strani športnic, kar je preverjeno in dokazljivo). Več tukaj. V nadaljevanju predstavljamo še nekaj primerov spolno neuravnovešenih oseb, ki so povzročile človeške tragedije. Prva se nanaša na morilski pohod v gejevskem nočnem klubu novembra lani v kraju Colorado Springs, ko je bilo s strelnim orožjem pokončanih pet oseb. 22-letni domnevni morilec Anderson Lee Aldrich je bil naknadno spoznan za spolno nebinarno osebo. Bilo je še ugotovljeno, da se poslužuje osebnih zaimkov oni/njih. Več tukaj in tukaj. Še en takšen primer je Alec McKinney, ki je svoj morilski pohod izvedel pri šestnajstih letih.

Transseksualec Snochia Moseley je med hormonsko terapijo umoril štiri osebe. (Foto: Youtube)

Skupaj s tedaj 18-letnim Devonom Ericksonom sta vstopila v lokalno šolo. Umrl je en najstnik, osem drugih je bilo ranjenih. Pokol se je zgodil v Denver Coloradu maja leta 2019. Rojen je bil kot ženska, v času streljanja pa je bil podvržen spremembi spola in je zahteval, da se ga naziva kot moškega. Več tukaj in tukaj. Še en podoben primer se je zgodil na Škotskem septembra 2018 v Aberdeenu. Temnopolti transseksualec Snochia Moseley, star 26 let, je v distribucijskem centru farmacevtskih izdelkov s strelnim orožjem pokončal štiri ljudi. Policija je sporočila, da se je identificiral kot ženska. Prijatelj je o njem dejal, da je trpel za bipolarno motnjo in depresijo. Hormonsko terapijo je začel prejemati leto pred morilskim pohodom, med terapijo pa so se pojavile težave.

Andrej Žitnik