fbpx

Biden bi imel v svoji administraciji odvetnico Kristen Clarke, ki je prepričana, da so črnci zaradi temnejše barve kože bolj inteligentni, telesno razvitejši in bolj poduhovljeni od belcev!

Članica Bidnove administracije Kristen Clarke. (Foto: epa)

Joe Biden želi imeti v svoji administraciji tudi “strokovnjakinjo” za rasologijo, odvetnico Kristen Clarke, ki je prepričana, da so črnci bolj inteligentna, telesno bolj razvita in bolj poduhovljena človeška bitja od belcev in Azijcev, zahvaljujoč večji količini melanina v telesu. 

Novoizvoljeni ameriški predsednik Joe Biden ima v svoji administraciji očitno tudi šamane ali pa shizofrenike. Med takšne bi verjetno lahko prišteli tudi temnopolto Kristen Clarke, ki jo želi na  mestu vodje oddelka za državljanske pravice ameriškega ministrstva za pravosodje, njeno sveto poslanstvo pa je “končati sovraštvo” navaja novinar Tucker Carlson v svoji oddaji na Fox News. Gre za odvetnico, ki si je svojo cenjeno izobrazbo in splošno razgledanost pridobila tudi na uglednih univerzah Harvard in Columbija, zato je kar težko verjeti v njena obskurna “znanstvena” dognanja, ki jih je v preteklosti že “pričarala iz klobuka”, in ki so na nivoju prepričanj, da je Zemlja ploščata ter da čarovnice letijo na metlah. Človeku pospeši prebavo, ko vidi s kakšnimi možganskimi hrusti se obdaja bodoči šef najmočnejše države sveta, saj bo s tem posegel tudi v našo družbeno stvarnost, čeprav ga zunaj ZDA ni nihče volil. 

Gre za izjemno pomembno funkcijo, ki je ni mogoče zaupati komurkoli, prav zato nas je lahko upravičeno strah. Pa si poglejmo nekaj “življenjskih modrosti”, ki jih je izrekla Bidnova izbranka in v katere kot kaže tudi iskreno verjame. Njena “znanstvena dognanja” se sicer nanašajo na t. i. “znanost o rasah” oziroma rasologijo, s poudarkom na rasnih razlikah med belo in črno raso ter večvrednosti slednje. V eni svojih izjav je izrazila prošnjo, da se njene “teorije” in “opažanja” uporabi za pomoč pri iskanju resnice z ozirom na genetske razlike med črnci in belci. Obenem je prav tako izjavila, da dr. Richard King razkriva, da je v možganski skorji “locus coeruleus” struktura, ki je črna, ker naj bi vsebovala velike količine neuro-melanina, ki je ključen za delovanje možganov.

Še ena njena izjava pa se glasi, da črni dojenčki sedijo, stojijo, se plazijo in hodijo prej kot beli. In da bi bila bizarnost še večja, je navedla mnenje nekega Carola Barnesa, da človeške umske procese nadzira melanin, torej ta ista substanca, ki omogoča črncem, da imajo večje fizične in umske sposobnosti. Navedla je tudi znanstvena dognanja nekaterih “strokovnjakov”, da naj bi bila večina belcev nezmožna proizvajati melanin, ker so njihove epifize pogosto poapnele ali nedelujoče. Stopnja poapnelosti epifize po njenih navedbah pri Afričanih sicer znaša med pet in 15 odstotki, pri Azijcih med 15 in 25 odstotki in pri Evropejcih med 60 in 80 odstotkov. Kot je še navedla, je to kemična osnova za kulturne razlike med črnci in belci.

Clarkova podpira rasno diskriminacijo za sprejem na študij 

Prepričana je tudi, da melanin črnce obdaruje z večjimi mentalnimi, fizičnimi in duhovnimi darovi, torej nečem, kar ne more biti ocenjeno v skladu z “evrocentričnimi standardi”. Clarkova je tudi znana antisemitka, ki je na Univerzo Harvard, kot govornika povabila znanega antisemita Tonyja Martina, ki je napisal slavni manifest z naslovom Judovski panad. Zanj je celo dejala, da gre za inteligentnega črnega intelektualca, ki je svoje informacije utemeljil na neizpodbitnih dejstvih. V zadnjem času pa se kor rasna “jurišnica” poslužuje bolj sofisticiranih taktik, med drugim se zavzema za rasno diskriminacijo za sprejem na študij. Pomagala je tudi doseči, da so bili zavrnjeni nekateri azijski študenti, ker naj ne bi imeli ustrezne barve kože, torej dovolj melanina.

Bidnova administracija je kot kaže prava zbirka takšnih in drugačnih čudakov, celo nevarnih ljudi, med drugim tudi takšnih, ki bi se Indijance in kavbojce igrali tudi v svojih zrelih letih. Eden takšnih, ki brez vojne ne more je prav gotovo, na žalost Clarkove Jud, Anthony Blinken. Iz tabora novoizvoljenega ameriškega predsednika so že pred meseci sporočili, da bo, nekoč ko bo na oblast prišel Biden, mesto državnega sekretarja (primerljivo z zunanjim ministrom) zasedel prav Blinken. Gre za starega jastreba iz washingtonske močvare, ki je držal svečo vrsti ameriških vojnih intervencij po svetu v zadnjih dveh desetletjih.

Domen Mezeg