Greta Thunberg v boj proti podnebnim spremembam skupaj z raperji, ki poveličujejo kriminal, droge in sovraštvo do policije

Raper 1.Cuz in avtistična najstnica Greta Thunberg (vir: facebook)

Po vrnitvi v domovino, 17-letna avtistična Greta Thunberg nadaljuje s svojimi protestnimi shodi, s katerimi naj bi opozarjala na podnebne spremembe. Od njene vrnitve na Švedsko pa so se shodi spremenili v “Petke za prihodnost”, kjer zbrano množico zabavajo tudi znani raperji, obsojeni kriminalci.

Na petkovem protestu sredi Stockholma imenovanem “Petki za prihodnost” so predstavniki za stike z javnostmi omenjenega dogodka k sodelovanju povabili tudi dva raperja, ki v svojih pesmih poveličujeta kriminal, droge in zaničevanje policistov. Eden od njiju je celo obsojen zločinec, ki je prebil dve leti v zaporu.

“Najemamo umetnike, za katere menimo, da se bodo dotaknili ljudi in imajo kaj povedati,” je odločitev organizatorjev protesta, katerih del je tudi švedska avtistična podnebna aktivistka Greta Thunberg, povedala ena od sodelujočih Isabelle Axelsson.

Omenjena raperja 1.Cuz in Greekazo v svojih delih po pisanju Voice of Europe poveličujeta tolpaško nasilje in kriminal, trgovino z mamili in sovraštvo do policije. V enem izmed intervjujev je 1.Cuz, ki rad nosi obrazno masko, celo priznal, da je zaradi kaznivega dejanja moral biti dve leti v zaporu.

Thunbergove to ni motilo. Sama je kot robot še vedno ponavljala isto kot vedno. “Podnebna kriza je v večji meri prezrta, navkljub temu, da so raziskave kristalno jasne.”

Ivan Šokić

 • DOMOVINSKA LIGA

  Greta Thunberg sodi v Venezuelo, Nikaragvo in Kubo in tam naj ostane kriminalcev je v izobilju.

  • janko

   On ne ve nič, je otrok avtist. Pač pa to kar praviš, pripada rdečim političnim prascem, ki se skrivajo za njo! Pripada jim zapor, še najbolj pa izgon v Venezuelo, definitivno!

 • Hribouc

  Švedi so zblazneli.
  Migranti jih žrejo navznoter oni pa o fake klimatskih sranjih, ki so v glavnem rezultat
  strahotnih izbruhov na Soncu ( uradna NASA!) – tako kot je že bilo vso zgodovino.
  Res je svet zasvinjan s plastiko, težkimi kovinami, smogom, z delci, s CO2 , z umetno svetlobo – ampak to se da rešiti brez Gretinega cirkusa in načrti so, saj vse države delajo na tem, Kitajci nimajo druge izbire, tudi USA bodo slejkoprej.
  Švedi so izgubljeni, škoda pa taki frajerji so bili.
  Seksualna revolucija.
  Zdaj pa Revolucija norosti.

 • KAPIBARA

  A taki s lahko kar prosto sprehajajo, pa čeprav, so vidno bolni in nevarni za okolico..

 • pajot

  Klimatske spremembe so naraven pojav.
  Starši Grete Thunberg pa so lovci na money. Porinili so svojo hčer v situacijo,ki se je ubogo dekle niti ne zaveda.

 • Unikatna

  Kaj te nevarnih oseb ne bodo zaprli? To je že neuravnovešena osebnostna motnja in bi potrebovali obravnavo na psihiatriji.

 • Antonius

  Oglejte si na povezavi, kdor ne ve, zakaj se trenutno vreme na svetu še segreva in kaj se bo zgodilo potem, ko se bo segrevanje nehalo.
  Avtistična Greta je zlorabljena in *dresirano* v javnost razglaša neumnosti o segrevanju zemlje ne, da bi o zemeljskih ciklih segrevanja in ohlajanja sploh kaj vedela.
  https://www.youtube.com/watch?v=iA788usYNWA&list=LLNS3smfymFsMxkli0LiPz4Q&index=7&t=0s

  • Andrej

   Ne gre za naravna dejstva, ampak za to, da se podnebne spremembe zaračunajo.

  • Resnica

   A ni zanimivo po omenjenih ciklih bi se morala zemlja trenutbo ohlajati ne pa segrevati

   • janko

    Daleč na prvem mestu je vpliv na zemljo jakost sončnega sevanja. Lani naj bi ugotovili zmanjšano sončno aktivnost. Tako bi se na zemlji čez štiri leta začelo hladno obdobje za vsaj 30 let. Bomo videli.

    • Resnica

     No ce je to.res po tem.nas nima.kaj skrbeti…upam da ne bodo cez pet let spet prestavili letnico zacetka ohlajanja ker ce ga ne.bo.nimamo vec veliko casa za reakcijo

 • baubau

  aut and aut

 • xtc

  Vse to dokazuje,da je zaeva vodena od anarholiberalov,anarhistov in socialistov.
  Dejstvo je da gre za ustvarjanje anarhistično socialistične diktature in molzenja naroda s pomočjo eko davkov in tako prerazporejanja denarja v družbi in vpeljavo anarhosocializma.

 • Resnica

  Hahah torej punci in mladini ne sme biti vsec rep glasba ker to vi tako pravite

 • sunday

  ja tej ubogi greti bi predlagal, da lepo nadaljuje svoje šolanje in še posebej se naj uči spoznavanja in delovanja vesolja, ki deluje po svojih zakonitostih in katerega del je tudi naša zemljica, koliko ga pač poznamo danes, da ne bo več tako grdo gledala v svet (ki ji ga slikajo globalisti željni novih davkov) – za starše pa bi bilo bolj primerno, če bi ji bili starši in ne managerji !!!

 • Anton Slapnik

  naslednji njen obisk bo odprti bazen v geteborgu..
  tam bo videla in izkusila kvaliteto sprememb