fbpx

To so imena 269 podjetij, ki podpirajo militantno teroristično Antifo in uničevanje v imenu Black lives matter

(foto: wikipedia, twitter)

Antifa in BLM že celo poletje požigajo, ropajo, uničujejo, napadajo in pobijajo po ameriških ulicah. Demokrati so jih pri tem ves čas podpirali, Demokrati na oblasti so jim vse to sploh omogočili. Veliko podjetij, pa je šlo celo tako daleč, da je uničevalnemu gibanju radikalnih levičarjev izreklo podporo. Spodaj najdete seznam takih podjetij.

Izgredi, ki so v ZDA izbruhnili zaradi smrti črnega kriminalca Georga Floyda z blagoslovom levice divjajo že več mesecev. Za Floydovo smrt so mediji okrivili policista, ki ga je aretiral in zanemarili, da je Floyd umrl zaradi predoziranja s fentanilom na poti v bolnišnico.

To ni bilo pomembno. Levičarji v Ameriki so bili namreč prepričani, da bodo rasni nemiri, ki so sledili kot po načrtu, škodili ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu, ki bo posledično nestrpen in bo takoj posegel po pooblastilih, ki jih nima, kar bi zadostovalo za generiranje novih napadov pred volitvami. Trump tega ni storil, čakal je in opozarjal Demokrate, da se igrajo z ognjem, od samega začetka je podprl policiste, ki so se trudili vzpostaviti red in mir na ulicah. Ni podlegel ne pritiskom medijev, ne umazanim igricam Demokratov.

Podjetja na strani satanistov
V imenu boja za črna življenja so oblastniki v mestih, ki jih držijo v primežu Demokrati ne samo podpirali kriminalce in nasilneže iz vrst BLM in Antife, temveč so jih tudi aktivno podpirali. Ko bi jih policisti aretirali zaradi posedovanja prepovedanega orožja, vandalizma, uničevanja tuje posesti ali kakršnegakoli drugega prekrška storjenega v imenu BLM, bi tožilci opustili pregon in pripadniki Antife ter BLM bi lahko ponovno povzročali uničenje na ameriških ulicah.

Številna podjetja so ravno tako v svojih naporih, da bi si pridobila domnevno naklonjenost javnosti podprla gibanje BLM, ki požiga cerkve, njihovi voditelji pa pozivajo k uničevanju kipov Jezusa, blažene device Marije in ostalih svetnikov ter se zavzemajo za uničenje tradicionalne nuklearne družine.

Seznam 269 podjetij, ki so se postavila na stran vsega kar je proti samim temeljem Zahodne civilizacije in ki so ga sestavili na spletni strani Conservative US najdete spodaj:

Ivan Šokić