Nekdanji predsednik ZDA Obama zopet razjezil ženo Michelle – tokrat je bila “krivec” Melania

Foto: Twitter

Ameriška prva dama Melania Trump se je zavita v črnino odpravila na pogreb nekdanje ameriške prve dame Barbare Bush in se ji s tem poklonila v njeno čast. Na pogrebu so med 1500 povabljenci pojavili tudi štirje nekdanji ameriški predsednik, poleg užaloščenega vdovca in sina Georga Busha starejšega in Georga Busha mlajšega, je bilo mogoče videti tudi Billa Clintona in Baracka Obamo s soprogama. Največ pozornosti pa je pritegnil prav slednji, ki je izgledal zelo nasmejan med pogovorom z Melanio Trump.

Zadeva sicer ne bi pritegnila toliko pozornosti, če ne bi med veselim pogovorom Baracka Obame in Melanie Trump, nekdanja ameriška prva dama Michelle Obama izgledala tako jezno in nerazpoloženo. S svojo držo je več kot očitno pokazala, da ji prisotnost Melanie ni po godu, prav tako pa tudi ne obnašanje moža, ki se sicer obnaša bolj sproščeno in rad pomenkuje s sogovorniki. Številni na družabnih omrežjih so ga označili kot pravega osvajalca, saj sta bila tako Melani kot Obama vidno nasmejana med pogovorom, medtem ko je bila Michelle podobno kot zakonca Clinton zelo nerazpoložena.

Trump ni želel povzročiti motenj na pogrebni slovesnosti
Melania se je pogrebne slovesnosti udeležila brez moža Donalda Trumpa, saj je ta sporočil, da se te ne bo udeležil zaradi motenj, ki bi nastale ob poostritvi varnostnih ukrepov. Ta je sporočil, da bo z mislimi z družino Bush in dodal, da bo slovesnost spremljal preko televizije. Sicer pa poteza Trumpa ni nič nenavadnega, saj so tudi predsedniki pred njim sprejemali isto odločitev, da v ospredju pogrebne slovesnosti ne bi bilo poostreno varovanje, ampak umrli pokojnik.

Foto: Facebook

N. Ž.