fbpx

Oče iz pekla: 28-letni oče in njegov pajdaš večkrat s pomočjo verig in prevez posilila njegovo dvoletno hčerko

Foto: iStock

Človek, bi si mislil, da je v zavetju svojega doma najbolj varen, pa temu žal vedno ni tako. Oče pedofil, ki je sam sebe posnel med posilstvom svoje komaj dvoletne hčerke, je bil v Nemčiji obsojen na 11 let zaporne kazni. 28-letni oče iz pekla katerega identiteta javnosti ni poznana, je na sodišču v Lübecku povedal, da obžaluje kaj je storil in dodal, da ima rad svojo hčerko. 

Oče, ki si ga prav noben otrok ne zasluži, grozljivega zločina ni opravljal sam, ampak je imel pri tem pajdaša, ki je bil v četrtek obsojen na 10 let zaporne kazni. Ta pa je na sodišču v svoj bran povedal le, da mu nikakor ni jasno, zakaj se je spremenil v pošast.

Foto: iStock

Oba posiljevalca sta šla celo tako daleč, da sta na internetu objavila slike in video posnetke, ki so povezani z izprijenimi zločini. Ravno to pa ju je izdalo, saj je na ta način eden izmed zgroženih uporabnikov računalnika v kibernetskem prostoru naletel nanje in o zločinih obvestil policijo, ki se je na klic novembra lani odzvala in aretirala očeta nesrečne dvoletnice in njegovega 47-letnega prijatelja. Oče deklice je bil po navedbah Expressa obtožen zaradi storitve devetih posilstev, njegov pajdaš pa štirih, pri čemer je potrebno omeniti, da so pri deklici ob najdbi v krvnem obtoku našli sledove alkohola in drog.

Foto: iStock

Med spolnim mučenjem uporabljala tudi verige
Najbolj neverjeten pa je podatek, da je dvojica tovrsten material objavila na strani običajne internetne klepetalnici in ne na tako imenovanem temnem spletu, ki je še posebej priljubljen med perverzneži in plenilci. Javni tožilec je povedal, da sta bila posiljevalca spoznana za kriva ogrožanja življenja deklice, glede na to, da sta med spolnim mučenjem uporabljala raznovrstne preveze in verige, ki so jih ob hišni preiskavi našli na domu.

N. Ž.