Odkriti pozivi k pobijanju belih Evropejcev

Rasistični raper Jesse Ekene Nweke Conable.

Deset tisoče migrantov se prek Bosne premika proti zahodu. Med njimi so tudi islamistični teroristi. Nasilje migrantov v Evropi narašča. Migrantski raper poziva k pomoru belcev. Premožni mestni kvarti na Švedskem najemajo zasebne varnostne službe. Število posilstev v Stockholmu skokovito narašča.

Bosanske oblasti so prejšnji teden objavile klic na pomoč, saj so njihove zmožnosti obvladovanja migracij izčrpane do konca. V Bosno namreč prihaja dnevno vsaj sto petdeset novih migrantov, večinoma gre za mlade moške, ki se želijo prebiti do bogate socialne pomoči v evropskih državah, med njimi pa se skrivajo tudi islamistični morilci in teroristi, ki se skušajo zavleči in skriti v Evropi ali pa imajo celo nalogo, da “nadaljujejo boj” s terorističnimi napadi. Na to nevarnost so sicer že spomladi opozorili celo v Združenih narodih, kjer so izdelali varnostno študijo, v kateri so predvideli nevarnost terorističnih napadov v Evropi proti koncu letošnjega leta.

A globalističnim migrantoljubskim levo liberalnim elitam je očitno celo opozorilo Združenih narodov, organizacije, ki je slej ko prej naklonjena množičnim migracijam, nepomembno. Njihov cilj je sprememba naše celine v multikulturno greznico, v kateri bodo globalistični elitniki ostali vodilna elita, zavarovani v svojih razkošnih in posebno varovanih kvartih, usoda drugih Evropejcev pa jim je malo mar.

Med migranti tudi teroristi
Bosanci se torej otepajo z množico migrantov in niti ne vedo točnih številk, koliko jih je prišlo v njihovo državo in koliko jih je odšlo. Že uradne številke »strižejo«, saj nekateri navajajo številko dvajset tisoč, druge trideset tisoč, neuradno pa gre lahko za nekaj tisoč ali celo deset tisoč migrantov več. Nekaj tisoč teh migrantov, navajajo od štiri do pet tisoč ljudi, je nekako »nasedlo« v Bosni in v tej državi ostaja že dlje časa, nekaj migrantov so prestregli Hrvati in jih vrnili nazaj v Bosno, a ti so večinoma poskusili pot na Zahod tudi v drugo ali tretje, nekaj malega migrantov pa so Bosanci prestregli in vrnili v Srbijo; za nekatere med njimi sumijo, da so islamistični teroristi, ki so se bojevali v Afganistanu ali v Siriji.

Migranti v Bosni in Hercegovini (Foto: epa)

Ni sicer poročil, kaj so nato Srbi s temi terorizma osumljenimi migranti storili. Velika verjetnost je, da so zamižali na obe očesi in jih pustili, da čim prej zapustijo Srbijo in odidejo proti Zahodu seveda. Zato je velika verjetnost, da so ti teroristi že v kateri od evropskih držav in snujejo bog ve kaj. Na žalost lahko računamo, da bomo to izvedeli, šele ko bo spet prišlo do kakšnega pokola v evropskih mestih in nas bodo potem migantoljubske elite in njihovi mediji prepričevali, da gre za “ekstremen primer” in da ne smemo metati vseh v isti koš, ali pa, cinično, da se je treba tega navaditi, ker je to nova realnost oziroma cena življenja v velikih mestih.

Lažna multikulturna utopija
No, novo realnost življenja v velikih zahodnoevropskih mestih, ki so “kulturno obogatena” z migranti iz tretjega sveta, tamkajšnji staroselci že dodobra poznajo in jim za to sploh niso potrebni teroristični napadi, zadostuje jim že vsakodnevno življenje v bližini afro-azijskih migrantov. Nazoren primer je zlasti Švedska, ki se že desetletja hvali kot vzorčni primer sožitja in uspešne integracije migrantov v evropsko okolje, se pravi multikulturne utopije. Ta švedski vzorčni in “uspešni” model je v bistvu prava Potemkinova vas, ki jo je švedska politika vzdrževala z medijsko cenzuro, lažnimi vestmi in s prikrivanjem. Policija je dobila ukaze, naj primere nasilja in kriminala, ki ga zagrešijo priseljenci, ne obeša na veliki zvon, ampak ga kar se da prikriva, mediji pa so deloma zaradi politično korektne “ozaveščenosti”, deloma zaradi pritiska oblasti molčali in namesto poročanja o dejstvih producirali “pozitivne” novice, ki so opevale zlagano multikulturno utopijo. V bistvu je moč zakona bolj udarila po tistih posameznikih, ki so si drznili razgaljati laž o »uspešni integraciji«, kot po migrantih, ki so zagrešili kazniva dejanja.

Foto: epa

No, danes v dobi interneta državna cenzura ne more (si pa zato kakopak na vse kriplje prizadeva) več popolnoma nadzorovati množičnega širjenja informacij, zato se lahko javnost seznani z dejanskim stanjem, v katerega je Švedsko pripeljala njena migrantska politika. V državi namreč ostaja nekaj ducatov con no-go, v katerih švedske državne oblasti nimajo več nadzora in v katerih švedski zakoni dejansko ne veljajo več. Oblast nad temi območji so prevzeli migranti sami in živijo po svojih zakonih in šegah, nasilje v teh conah pa je vsakdanji pojav. Pojav, ki se vse bolj širi tudi v druge četrti švedskih mest. Prejšnji teden je švedski spletni portal Mitt i objavil šokantno novico, da se v Stockholmu dnevno zgodi pet posilstev! Storilci teh kaznivih dejanj so v veliki večini migranti oziroma “Švedi” migrantskega izvora. Še huje pri tem pa je, da 40 odstotkov žensk spolnih napadov in posilstev niti ne prijavi, ker se jim zdi, da to nima smisla; pred sodišči je dejansko kaznovanih samo pet odstotkov posiljevalcev, pa še ti v veliki večini precej blago. V bistvu so mnogokrat strože kot posiljevalci obravnavani tisti, ki na njihovo nasilje opozarjajo, denimo švedska upokojenka, ki je na policijo prijavila, da skupina »ne švedskih« mladcev razbija avtomobile, in ji zdaj zaradi »rasizma« grozi leto dni zapora.

Migrant poziva k pomoru belcev
Zaradi migrantoljubskih politikov, ki izvajajo pritisk na medije, ki pritiskajo na policijo, da gleda migrantom in njihovim zločinom skozi prste, ni nič čudnega, da se le-ti čutijo opogumljene in so vse bolj nasilni do domačinov, prepričani, da si lahko dovolijo vse, kar jim pade na pamet. Zato se ne čudimo pozivu raperja z imenom Jesse Ekene Nweke Conable, ki se je leta 2008 kot “ubogi begunec” pritepel na Švedsko in si pridobil državljanstvo, da po socialnih omrežjih poziva k pomoru belcev ne le na Švedskem, pač pa povsod po Evropi. Poziva črnce, naj vsakega belca, ki se jim ne bo uklonil, umorijo in potem prevzamejo Evropo. “Vzeli bomo njihove kuzle, pobrali bomo njihov denar, postali bodo naši sužnji, nad katerimi se bomo izživljali,” je plastično opisal svojo vizijo prihodnje Evrope. Migrantoljubski mediji in politične elite so kakopak pri tem pozivu k nasilju popolnoma tiho. Glede na splošno stanje na Švedskem seveda ni niti najmanj čudno, da so si nekatere četrti v švedskih mestih, predvsem premožnejša predmestja, najele zasebne varnostne službe za zavarovanje prebivalcev in njihovega premoženja.

Zanimivo pri tem pa je, da v teh kvartih, ki so si omislili posebno zaščito, živi dobršen del tistih levo liberalnih migrantoljubskih elitnikov, ki sicer dnevno hinavsko kričijo, da so ograje in policisti na mejah znak ksenofobnega rasizma. Uresničuje se torej njihova vizija nove multikulturne Evrope − ograjene varne četrti za globalistične elitnike in mulitkulturna greznica, v kateri kraljujejo beda, kriminal in nasilje, za vse druge.

Bogdan Sajovic

 • Skrajno Desni

  Nimam srca da bi pajka pohodu a to golazen bi z lahkot pospravljal.

  • Luiggi

   Jebenti sranje (tako je rekla moja pokojna),jest sm glih tak.Moja sedanja odseka glavo kokosi,jaz tega ne morem naredit!

   • slosin

    lepo delaj s svojo sedanjo, naj bo v dobri kondiciji….po takih, ki znajo glave sekat, bo v prihodnosti v evropi še veliko povpraševanja…

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  A oni nas lahko pobijajo, mi jim moramo pa nagrade in podpore dajat. ZA KOZLAT.

  • Novakec1

   Počasi spoznavaš da migranti niso problem, domači izdajalci pa.

   • Solo

    Problem so oboji.

  • učko

   Jah, levuharje vpraš, oni so šefovi, ki to forsirajo !

 • rubec

  Takole pa njihova poroka izgleda, od prihodnjega maja tudi po slovenskih poročnih dvoranah..

  Matičar: Muhamed Muhameda Muhamad, ali želite vzeti Marijo Antona Novak za svojo ženo?
  Ženin: Da.
  Matičar: Marija Antona Novak, ali želite vzeti Muhamed Mohameda Muhamad za svojega moža?
  Marija: ————–
  Marija????
  Nevesta: da, da.
  Matičar: Marija, ponavljajte za menoj: Jaz Marija, sprejmem tebe, Muhamed, za svojega moža in obljubim, da bom vse dni svojega življenja pazila, da bo doma narejeno razstrelivo vedno na suhem, detonator pripravljen in vse žice pravilno povezane.
  Matičar: Muhamed, ponavljajte za menoj:
  Jaz Muhamed, sprejmem tebe, Marija, za svojo ženo in obljubim, da te bom garbal vse dni svojega življenja. Ko bom na službeni poti, te bo pa tašča.

  Matičar: Tako, zdaj sta mož in žena. Marija, sedaj lahko v imenu Alaha možu na prst leve roke nataknete prstan, Muhamed, vi pa Mariji nataknite burko in ji prisolite svojo prvo klofuto.
  ŠPAAK.
  Matičar: Čestitam Muhamed. Zdaj pa preč s tole črno vrečo, v čakalnici me čaka še devet parov.

  • Felikss_AH

   ROFLOL…
   Ampak precej “naših” bab si pa kar zasluži take poroke… ne vem “točno zakaj”… prva mi je padla na pamet neka Fajon… sicer pa imam listo kandidatk precej dolgo

   • črnaovca

    Čuj a ni ona prsata avša nekaj razlagala da so slovenci boli leni v postelji in da so bosanci blizu. Babe

  • IZBIRA

   Obvezno še prevzeme vero in spremeni ime, Merjem/a/ po muslimansko Marija.

 • Seveda bodo Srbi zamižali na obe očesi, nazadnje ko so se borili proti teroristom, so jih zahodne sile zbomardirale.

  • xtc

   In prav so imele le premalo so jih.

  • ZatonMesecnikov

   Morda zato Jovane, ker so jih nameravali 1,2 milijona poslati na zahod…

 • xtc

  Cena o tegale bo v znik industrije ob kateri bosta Dachau in Auschwitz videti kot hotela z petimi zvezdicami oli otroška vrtca.

 • macon

  Zamorca v zapor na prevzgojo, ker nima kaj pozivati k nasilju. Pritepenci in skrajni levičarji si izgleda lahko dovolijo vse in vse moramo požirati.

  • mona lisa

   Edina pprevzgoja ki pomaga pri teh je metek v glavo.

 • Olga101

  Verjetno se zahvaljuje Fajonki!

  • samsara

   Upam, da se z njo nekoč, čimprej, osebno sreča, da se ji bo lahko osebno zahvalil na njemu lasten način.

 • Antonius

  Pobijanje?! Zakaj le? Saj se belci z abortusi redčimo in uničujemo.
  Belopoltim zdravnikom bodo morali šerijatarji postaviti hvaležnostni spomenik

 • Unikatna

  Če bi belci pozivali, bi jih takoj kazensko preganjali…bil bi vik in krik…kaj tega ne bo nihče preganjal?

 • soc

  Zapliniti kot druge škodljivce, od lubadarja do podgane. Pa nam slednji v primerjavi s polopicami niso nevarni.

 • macon

  To govno je na youtube-ju in je vse v redu, medtem, ko vsepovsod brišejo popolnoma kulturna in utemeljena protilevičarska mnenja.

  Ti norci peljejo svet v vojno, priča smo pripravljalni fazi pranja možganov in utišanja razuma.

 • SilverWolf

  Mentalno retardirana opica ki jo podpirajo mentalno retardirani moroni ki nam pravijo da smo rasisti ker bi take podprimate terali nazaj v tiste greznice od koder so prišli…

  • Olga101

   In s sabo odpeljejo se našo levičarsko greznico!

 • marker

  Angela jih je povabila, zato naj pošlje njena Lufthansa v Sarajevo nekaj letal, ki ji bodo hitro pripeljali povabljene goste. Kar je skuhala, naj kar sama poje.Pa drugim podtikat kukavičja jajca od nje ni lepo.

  • samsara

   Merklin namen je bi v resnici prav to, kar se dogaja zadnja leta in prav zdaj.

 • Džipsi Kraljica

  Nič ne bo pobijanja. Radi se imejmo.

  • Olga101

   Peljite jih k sebi domov!

   • Džipsi Kraljica

    Ga. Olga, tudi vi jim lahko pomagate, če jim odstopite košček stanovanja.

    • branči

     koliko stanovanja si pa ti odstopila, razen polnega gobca?

     • xtc

      Lahko si jih vzame vsaj 10.

 • branči

  ni problem wilkomen! EU proračun pitajo vse članice – hoteli ali – to golazen podpiramo iz svojega žepa, ne glede v kateri državi pejemajo socialno podporo!

  • Džipsi Kraljica

   Prosim, brez nesramnosti. To je nebodigatreba !!!

   • branči

    če še poveš, kje je nesramnost, ti bom resnično nesramno odgovoril, kar ti tudi gre!

 • Franc Vidrih

  Edina rešitev so vaške straže. Pod vodstvom, za to izobraženih, domoljubov.

 • samsara

  “Vzeli bomo njihove kuzle, pobrali bomo njihov denar, postali bodo naši sužnji, nad katerimi se bomo izživljali,” je plastično opisal (Jesse Ekene Nweke Conable), svojo vizijo prihodnje Evrope.

  Satanov cucek. Se zna zgoditi tudi kaj drugega, iskalcu nasilja in hujskaču k moriji nedolžnih ljudi.

 • montyamp

  Tale še vsega ne ve .

 • Solo

  Zdaj boste morda končno dojeli, da gre zares.

  Globalisti in komunisti načrtno masovno uvažajo črnce in islamiste v Evropo, da bi iztrebili belce.
  Ko bo torej naslednjič organiziran ulični protest proti migrantofilni komunistični antislovenski bandi na oblasti, se ga udeležite v velikem številu, ne pa da vas pride samo 50.
  Pa vsakič, ko vas bo prijelo, da bi kakšnim “ubogim afriškim otrokom” preko Unicefa, Rdečega Križa ali Karitasa nakazali denar, se raje zaletite z glavo v zid, denar pa porabite koristneje – za nakup sekire, mačete ali kalašnikova, da se boste imeli s čim braniti pred uvoženimi podivjanimi črnci. ki vas želijo ubiti.

  Tisti “ubogi afriški otroci” namreč – z vašo pomočjo – odrastejo v mišičaste morilce, teroriste in posiljevalce, ki potem pridejo v Evropo, da se vam osebno “zahvalijo” za vašo nesebično humanitarno pomoč.

  Ko je Sebastjan Erlah pred časom napisal, da bi morali začeti na meji streljati na migrante, ki želijo nezakonito vstopiti v državo, so se vsi zgražali. Počasi boste razumeli, da je imel prav. Ampak takrat bo morda že prepozno.

 • Amerikanc

  Pa saj Evropejcev ni drugih kot belih.

 • Herbert Von

  tolk časa bojo prosil,da se bo spet zalaufal krematorije širom evrope!!!

  • bojan

   molim za ta dan …

 • Franc Šink

  Kakšno puško imam pa še skrito no.

 • šmentanamuha

  Najbolj nenavadno je to, da so švedske feministke in migrantofilni aktivisti tiho, beli in črni.

 • črnaovca

  Žal se bomo streznili ko bo prepozno. Človekoljubci si jih naj naselijo doma in vzdržujejo s svojim denarjem ne pa da jih vabijo na anše sroške

 • Skrajno Desni

  Golazen islamistična poteptal vas bomo kot ščurke.

  • bojan

   komaj čakam ta dan

 • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

  Beli Evropejci ? a nismo evropejci samo eni ?! to smo samo beli…pustimo zdaj da kdo ima malo za par odtenkov bolj temno ali bolj belo kožo, odvisno od letnega časa in ali si južni Slovan, Romanskega izvora(Italijani, španc, portugalci…itdi) ali bolj severnega izvora kot Germani in Slovani iz srednje in vzhodne Evrope.
  “Črni Evropejci” niso nikoli obstajali….je pa res, da se zgodovina na novo ustvarja.

 • JANEZ GUS

  Pobijajo naj komplet ovce Švedske.

 • bojan

  ne vem zakaj se že ne najde kak da temu gnoju opičjemu pošlje šus v čelo

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!