Odvetnik Trumpove kampanje Rudy Giuliani: Zakonodajalci v Arizoni bodo najverjetneje potrdili Trumpa za zmagovalca predsedniških volitev v zvezni državi!

Datum:

Republikanec in bivši župan New Yorka Rudy Giuliani je v pogovoru z nekdanjim glavnim političnim strategom Bele hiše Stevom Bannanom dejal, da bodo zakonodajalci v Arizoni v sredo verjetno izglasovali predsednika Donalda Trumpa za zmagovalca letošnjih predsedniških volitev. 

Nekdanji župan New Yorka in odvetnik ameriškega predsednika Donalda Trumpa, Rudy Giuliani, se je v pogovoru pridružil nekdanjemu glavnemu političnemu strategu Bele hiše Stevu Bannanu, v njegovi oddaji z naslovom “War room: Pandemic”. Med intervjujem je Giuliani povedal, da bodo zakonodajalci Arizone, danes v sredo sprejeli resolucijo, s katero bi Trumpa potrdili kot zmagovalca ameriških predsedniških volitev 2020 v tej zvezni državi, poroča Gateway Pundit.

Predvčerajšnjim se je kot požar razširila novica, da bodo poskušali zakonodajalci v zvezni državi Arizona, danes za zmagovalca ameriških predsedniških volitev 2020, razglasiti dosedanjega predsednika Donalda Trumpa. Zakonodajalci včeraj še niso imeli potrebnih glasov, da bi to lahko izpeljali. Giuliani je ob tem dejal, da upa, da bodo zakonodajalci v Arizoni dogovor uspeli skleniti še pred božičem.

Iz Arizone so v času predsedniških volitev poročali o vsiljevanju flomastrov za izpolnjevanje glasovnic, zaradi česar so bile oddane glasovnice nato diskvalificirane kot neveljavne. Spet v prid Bidnu. Iz Wisconsina po drugi strani izbrani okraji znotraj Milwaukeeja pa so po pisanju Milwaukee City Wire poročali, da je bila volilna udeležba preko 100 odstotna, kar je enostavno nemogoče. Še več, volilna udeležba v nekaterih okrajih je bila več kot 200-odstotna!

https://twitter.com/EthicalHackerXs/status/1341590109334827013

A demokratom uspeva nemogoče! V Michiganu so svoj glas oddali ljudje rojeni leta 1921, ki so bili registrirani volivci leta 1900. To je res posebna skupina ljudi, zavednih državljanov, ki so volili kar 21 let pred svojim lastnim rojstvom. Če to ni najboljši argument proti splavu, je zagotovo eden najbolj očitnih primerov volilne prevare.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Ponoči so sile ZDA in Združenega kraljestva ponovno napadle teroristične Hutije

Združene države in Združeno kraljestvo sta v soboto sprožili...

Čas je za interpelacijo celotne Golobove vlade

Poleg stranke Socialni demokrati (SD) sta krivca za nakup...

Golob zdravnikom ni grozil prvič: “totalno vojno” jim je napovedal že leta 2022

Zdravniki stavkajo že skoraj mesec in pol, vlada pa...

Še vedno nam vladajo gospodarji muh

V začetku prejšnjega tedna sem se po nekaj letih...