fbpx

Oglasila se je nova žrtev velikega seksualnega škandala v Hollywoodu

Foto: epa

Po tem, ko je v ZDA pred nedavnim izbruhnil velik seksualni škandal, v katerega je vpleten slavni hollywoodski filmski producent Harvey Weinstein, ki se je podpisal pod številne velike filmske uspešnice znanih režiserjev, kot so Quentin Tarantino, Robert Rodriguez, Martin Scorsese in Giuseppe Tornatore, se je oglasila nova igralka, ki je delila svojo bolečo izkušnjo. 

Model in igralka, ki je igrala v filmih, kot sta Elektra in Big Momma’s House 2, je stopila pred novinarje in Weinsteina obtožila posilstva. Natassia Malthe namreč trdi, da je ta leta 2008 po podelitvi nagrad Britanske akademije za film in televizijo vdrl v njeno sobo v londonskem hotelu Sanderson in pred njo začel masturbirati.

Foto: epa

Prisilil jo je v spolni odnos brez kondoma
Po tem, ko ji je naštel seznam igralk, s katerimi je imel spolne odnose, se ji je približal in jo prisilil v spolni odnos, kljub prošnjam, naj odneha. Zdaj 43-letna Malthejeva po navedbah britanskega Daily Maila trdi, da medtem ni uporabil kondoma. Kmalu po tem jo je poklical in jo povabil na avdicijo za film Nine, katere se je udeležila, saj jo je projekt zelo zanimal. Nato jo je ponovno poklical in jo povabil na sestanek, poleg tega pa dodal, da bo navzoča tudi njegova asistentka. Ko je prispela na sestanek, pa je ujela Weinsteina in žensko, ki naj bi bila asistentka med oralnim spolnim odnosom, Weinstein pa jo je pozval, naj se jima pridruži.

Foto: epa

“Z velikim nelagodjem sem stopila pred medije, saj je to naravnost strašljivo,” je dejala Malthejeva in dodala, da so jo njeni najbližji prijatelji prepričali, da to stori. To pa je naredila tudi zaradi svojega triletnega sina, da bo lahko razumel, kako je treba ravnati z ženskami, s tem pa želi preprečiti, da tudi druge majhne punčke in ženske, ki želijo uspeti v Hollywoodu, ne bi izkusile česa podobnega. Ob koncu je še povedala, da upa, da bo s tem vplivala na spremembo načina, kako so ženske obravnavane v filmski industriji.

N. Ž.