Oglasila se je nova žrtev velikega seksualnega škandala v Hollywoodu

Foto: epa

Po tem, ko je v ZDA pred nedavnim izbruhnil velik seksualni škandal, v katerega je vpleten slavni hollywoodski filmski producent Harvey Weinstein, ki se je podpisal pod številne velike filmske uspešnice znanih režiserjev, kot so Quentin Tarantino, Robert Rodriguez, Martin Scorsese in Giuseppe Tornatore, se je oglasila nova igralka, ki je delila svojo bolečo izkušnjo. 

Model in igralka, ki je igrala v filmih, kot sta Elektra in Big Momma’s House 2, je stopila pred novinarje in Weinsteina obtožila posilstva. Natassia Malthe namreč trdi, da je ta leta 2008 po podelitvi nagrad Britanske akademije za film in televizijo vdrl v njeno sobo v londonskem hotelu Sanderson in pred njo začel masturbirati.

Foto: epa

Prisilil jo je v spolni odnos brez kondoma
Po tem, ko ji je naštel seznam igralk, s katerimi je imel spolne odnose, se ji je približal in jo prisilil v spolni odnos, kljub prošnjam, naj odneha. Zdaj 43-letna Malthejeva po navedbah britanskega Daily Maila trdi, da medtem ni uporabil kondoma. Kmalu po tem jo je poklical in jo povabil na avdicijo za film Nine, katere se je udeležila, saj jo je projekt zelo zanimal. Nato jo je ponovno poklical in jo povabil na sestanek, poleg tega pa dodal, da bo navzoča tudi njegova asistentka. Ko je prispela na sestanek, pa je ujela Weinsteina in žensko, ki naj bi bila asistentka med oralnim spolnim odnosom, Weinstein pa jo je pozval, naj se jima pridruži.

Foto: epa

“Z velikim nelagodjem sem stopila pred medije, saj je to naravnost strašljivo,” je dejala Malthejeva in dodala, da so jo njeni najbližji prijatelji prepričali, da to stori. To pa je naredila tudi zaradi svojega triletnega sina, da bo lahko razumel, kako je treba ravnati z ženskami, s tem pa želi preprečiti, da tudi druge majhne punčke in ženske, ki želijo uspeti v Hollywoodu, ne bi izkusile česa podobnega. Ob koncu je še povedala, da upa, da bo s tem vplivala na spremembo načina, kako so ženske obravnavane v filmski industriji.

N. Ž.

 • Zgornji

  Po mojem jo je bilo bolj strah za preživetje njenega sina katerega mora preživljati . Ampak, saj je prav, da je šla skozi to izkušnjo, ker drugače se ta hudobija nebi tako hitro izvedela. Saj ji bo Bog povrnil škodo. Hvala Nataša . Mir naj ti bo .

 • Artur

  Demoni vladaju svetom – 1.deo
  https://www.youtube.com/watch?v=ZHwOvmiAJe4

  • bednick

   David Icke je psihopatski prevarant.
   Ti si pa bolan.
   A ponovim?

   • Artur

    Dokaži .

 • RATATA

  Malo bi moralizirali kot se zdi…..
  Kake hude jeze najprej glih ni blo, če se je istega leta odzvala povabilu na avdicijo.
  Mož je očitno obljubo držal. Ona se pa dogovora, da bo tiho, ne drži, seveda ker ni niti mož niti beseda.
  Zima prihaja, po Silvestru je novo leto, 2018, 10 let po 2008.

 • hle

  Kar naenkrat je nekam veliko novic o nekdanjih domnevnih posilstvih Weinstein še zdaleč ni edini ki se je trenutno znašel na tapeti tako da ni nujno da je vse skupaj naključje kolikor poznamo levaško satanističen način delovanja lahko predvidevamo da se bo histerija v tej smeri nadaljevala do vrhunca ko bo verjetno že izbrana ženska obtožila posilstva možakarja ki ima ženo naših korenin

 • Artur

  They Will Try To Eliminate This Video: Who, What, and Why They Want You Dead and Sick
  https://www.youtube.com/watch?v=zTltdEdJrgk
  Kaj pa naši desnolevi polit hlapčevski narodni izdajalci ?
  https://www.google.si/search?q=no+see+no+hear+no+speak&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjj_8-eyo7XAhXIblAKHZChAN4QsAQIMw&biw=1344&bih=735#imgrc=3DS6d41iB2rtSM:

 • stajerc5

  Sploh ne vem kje je problem. Od Clintonovega pimpeka naprej vemo vsi, da si ga tudi v USA tardeci nabijajo vsepovsod kjer imajo malo casa. So kaj drugacni od nasih? OK, do cuckov se niso prisli, ops, se se ni izvedelo!
  Sooo what????

 • luckyss

  Sedaj vsi govorijo o ničelni toleranci, do seksualnega nasilja…
  Se povsem strinjam…najbolje bi bilo začeti na Švedskem…Ta dežela je odkar vneto uvaža muslimanske migrante v samo tridesetih letih “napredovala” iz ene najbolj naprednih in varnih držav Evrope…v drugo državo na svetu po posilstvih !!!
  Banda evropska in njihovo zatiskanje oči.

 • Olga_10

  Se bo spet oglasila tovarišica Vukova in označila žrtve posilstva za preracunljive koristoljubke?
  Ali je sama tudi preračunljiva koristoljubka v službi totalitarizma in kršenja človekovih pravic v zameno za privilegije?

 • Valter BraniSlav

  Weinstein je nadlegoval vse ženske tega sveta razen stare device Steiermark. Zaupal mi je da se raje obesi kot pa da bi jebal njo….

 • cosmosjasnovidec

  Sedaj se jih bo pojavljalo čedalje več prej pa ga nobena ni prijavila,če je to resnica kar so povedale.
  To so nakladanja navadnih cip katere so vedele v kaj se spuščajo in jim je pasalo ko jih je porival,ko pa mu več niso bile interesantne pa seveda lapajo.
  So morebiti mislile,da bodo samo stale pred kamerami in ne širile nog narazen.
  Tudi tale Malthe laže,da je vdrl v njeno hotelsko sobo,ker,če bi vdrl nekje v takem hotelu bi takrat nemudoma prišlo v javnost saj paparaci kateri so prisotni oprezajo za vsako malenkost.
  Vdrta vrata jim že ne bi ušla skozi prste pa še celo od filmske igralke.Po moje jo je preslabo nategnil kriva si je pa sama,da ni poklicala mene.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!