Parižanke razkrivajo, zakaj si ponoči ne upajo hoditi zunaj

Foto: iStock

Ženske, ki prebivajo v vzhodnem delu francoske prestolnice Chapelle-Pajol, trdijo, da nikakor ne morejo zapustiti doma, ne da bi bile na poti tarče verbalnega nadlegovanja migrantov.

V zadnjem letu je omenjeno območje po navedbah Le Parisiena postalo “no-go” cona za ženske, potem ko so območje preplavili migranti in preprodajalci drog. Na ducate skupin moških je preplavilo ulice, kjer nadlegujejo mimoidoče ženske in jih zmerjajo zaradi po njihovem neskromnega načina oblačenja.

Številne spremenile svoj način oblačenja
Položaj žensk se je tako poslabšal, da je mnogim prepovedan vstop v kavarne in bare. 50-letna Natalie, ki že 30 let živi na tem območju, je povedala, da se žalitve vrstijo tako pogosto, da so mnoge že spremenile pot svoje hoje in način oblačenja. 80-letna Parižanka pa je izpostavila, da sploh ne zapušča svojega stanovanja, potem ko je bila nekega dne deležna spolnega napada.

Po besedah 38-letne Aurélie, ki tukaj živi že 15 let, je celo kavarna, ki se nahaja pod njenim stanovanjem, postala izključno moška ustanova. “Poslušati moram veliko pripomb, ko grem mimo, stvari pa so se dodatno poslabšale, potem ko so ti začeli piti večje količine alkohola.” Pred nekaj dnevi je bila tarča poplave žalitev, ko je samo stala ob oknu svojega stanovanja. Povedala je, da je včasih celo ponoči brez kakršnekoli skrbi hodila od metro postaje Stalingrad do postaje Porte de la Chapelle, in dodala, da je to danes popolnoma nemogoče.

Foto: iStock

Migranti krivdo prenesli na Evropo
Metro postaja Stalingrad predstavlja nekdanjo lokacijo začasnega migrantskega kampa v Parizu, ki je bil prestavljen poleg postaje Porte de la Chapelle. Breitbart London je na začetku tega meseca obiskal kamp in spregovoril s tam stanujočimi migranti, ki so celotno krivdo prenesli na Evropo in od francoske vlade zahtevali finančno podporo.

Ena izmed prebivalk na območju je povedala, da zaradi tovrstne situacije ne dovoli, da bi njena 12-letna hčerka sama hodila po ulicah. Njena hčerka se je namreč enkrat, ko se je odpravila od metro postaje Chapelle do doma, znašla sredi pretepa migrantov, ki so na plano potegnili nože in ji pričeli groziti. Ta se je tako ustrašila, kot da bi ji bila šteta zadnja ura.

Zaradi masovnih migracij so se v zadnjih letih razmere v različnih predelih Pariza hitro poslabšale. Različna predmestja Pariza, kot je Seine-Saint-Denis, so po navedbah strokovnjaka za radikalni islam Gillesa Kepela postala legla za radikalizacijo posameznikov.

N. Ž.

 • luckyss

  Hvala bogu, da smo jih uvozili toliko, da naslednjim generacijam žensk sploh “ne bo treba” več stopiti na ulico..tudi podnevi…;(

  • MladiLiberalec

   Ta prave moske rabijo da jih branijo.

   • garfi

    kr neki XXXL

   • Nada

    Tudi, ko se najdejo takšni tapravi moški, takoj planejo po njih krdela agresivnih antifa soroševcev, ki začnejo branitelje razglašati za naciste, rasiste, islamofobe, …Jim ukinjajo njihov javni glas, kot so ga pri nas “Slovenija zavaruj meje”. Politiki EU, takšni kot se tam nahajajo danes, pa grozijo s finančnimi sankcijami in kaznimi Poljski, Madžarski, Češki, ker te ne želijo takšnega stanja v svojih državah.

   • učko

    Zdej smo pa u kameni dobi, da se bomo mlatl, pa babe mirkal !!! Že zadost, da je povsod dost rdečkarske in čefurske nesnage, zdej pa še tile !!!! Sama golazen !!!!

    • MladiLiberalec

     Pa pol nimas nic tega v seb da bi se fajtal za bejbe? Raje za to kot za drzavo mater dost raje. A ni res? :D

  • učko

   Teb se pa lahko zahvaljo za najbolj butasto izjavo tedna na tem portalu !!!!

 • Olga

  Vse politike, ki so za to stanje odgovorni, je treba postaviti pred sodišča!
  Kje so zagovornice pravic žensk???!!! Vse pri Sorosu?!!!

 • totex39

  To pa je sramota, da nas te ne civilizirani izmečki lahko tako totelizirajo v Evropi.

 • garfi

  kaj so pa verjele liberalcem, leftardom in multikulti mafiji
  zakaj toliko ilegalnih migrantov prihaja v Italijo
  ITALIJANSKA MAFIJA PRAVI, DA JE TA POSEL DONOSNEJŠI OD MAMIL
  IN JUGOBUTALE RAJ ZA MAFIJCE
  zlovenske humanitarke tudi želijo dolge ćrne

 • domovina mili dom

  Kaj ste pa volili multikulti.

 • if

  Zato, ker imajo butasto politiko, ki jo je na pristojnost izvolilo volilno telo sestavljeno tudi iz pomehkuženih Parižank.
  Ljudje svobode, stvari vzemimo v svoje roke! Evropski multikulti politiki , Slovenija jih premore v izvoznih količinah, so sposobni le še mokrenja v posteljo demokracije. Za zdrav in trajen ljubezenski odnos z demokracijo so impotentni!
  Dol jim visi, oziroma, njih stanje opisuje vzklik “Ah, en curk”!

  Demokratično naženimo nedemokratično politično svojat. Slovenija bo kmalu na potezi!
  Zgledujemo se po Višjegrajcih! Ta čas so najbolj napredna skupina držav Evrope!

 • Anton

  ne bom reku da za vse, vendar več ali manj pa je za današnje kaotično stanje v svetu kriv židovski lobij, v mislih imam predvsem aktualno problematiko, “begunsko” krizo.

 • učko

  Pa, zdej pa majo, kar so hot’l ! Sej pr’ nas zarad čefurjev za vsakim vogalom tut ni naj bolj prijetno okol hod’t po najlepšem mestu Čefurjani !

 • šmentanamuha

  Kaj se zdej cmerijo, izvolili so Makarona, torej jim takšno stanje ustreza.

  • McBobo

   Tako je in s tem dejanjem so zapečatili svojo usodo. To jim je bila zadnja možnost, da se znebijo tega sranja, pa so raje doma ležali ali verjeli v božička in volili makarona. Dopuščam pa možnost, da so bile volitve ponarejene.

   • Nada

    Na enem od portalov je pisalo, da je bilo ogromno in res ogromno volilnih lističev z glasovi za Le Pennovo strganih. Po Francoskem zakonu pa velja, da če je volilni listič kaj poškodovan, se ga šteje za neveljavnega.

   • šmentanamuha

    Me nebi presenetilo, če bi bilo res.

 • RATATA

  Kje so pa njihovi deci me res interesira?

  • hle

   Nimajo jih ker so feminizirane to logiko je žal sprejela cela Evropa in bo naš pogreb

 • Waltter

  Francoska policija od vseh v EU najbolj odločno nastopa proti migrantom pa vendar ne dosežejo praktično ničesar – enostavno jih je preveč ali pa imajo premala pooblastila. Države kot so Francija , Anglija, Italija so si krive dobesedno same, ker so dopuščale geta – vendar po drugi strani ker so z njimi vedno delali v rokavicah normalni državljani niso mogli živeti v tej skupnosti z njimi.
  Imeli so volitve lahko bi kaj izboljšali, namesto da bi kura od La-Penove spremenila retoriko je pa neposredno udarjala preko EU pa se zavzemala za izstop, pol pa še kar neka natolcevanja nepreverjena z twiterja pa je bil poraz naenkrat tukaj.
  Dejstvo je da jih ima francija toliko da če bi jih hoteli transportirati nazaj bi tudi sami finančno klecnili, bodo pa tudi v drugem primeru. Rešitve v mirnih pogovorih več ni, če jih bodo hoteli še naprej podpirati bodo živeli slabše, v večji nevarnosti in delali bodo dlje za manjše plačilo in z večjimi davki.
  Ženske se bodo morale zahvaliti svojim feminističnim predstavnicam ki so se z nogami v luft drle dobrodošli. Policija sploh ne posreduje več pri motenju javnega reda in miru ali pa pridejo ko je že vsega konec. Da spreminjajo stil obnašanja in oblačenja jim je bilo že v naprej napovedano pa niso verjele, sedaj ko se to dejansko dogaja pa vpijejo v nebo in so cele prestrašene, kajti pomoči ni več od nikoder so sami nasveti od policije in vladnih inštitucij naj se poskušajo prilagoditi in naj ne izzivajo.
  Žalostno kaj se je naredilo francija ni izgubila samo bitke je izgubila celo vojno, tako bo čez par mesecev v italiji (samo na srečo imajo še mafijo, ko bodo oni ogroženi bodo prišleki plesali in peli kakor bodo oni rekli), Anglija pa bo tako ali tako zabredla v drugi libanon.
  Vojna je izgubljena začeti bo potrebno od začetka z posameznimi bitkami in če bo velika sreča bo nekoč na obzorju celo zmagoslavje. In kot je rekel Nostradamus – kamele bodo pile vodo iz Rena – in to je to žal.

 • Hun

  Politiki ziviji v bogatih cetrtih kje na obrobju mesta…jebe se njim

  • premislek

   res je

 • premislek

  Evropske države se morajo v roke vzet, tako ne gre naprej

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!