Pedofil je zlorabljal lastno hčer: predčasno so ga izpustili, ko je postal “trans”

Pedofil in posiljevalec Clive Bundy, ki je zlorabljal lastno hčer, je bil predčasno izpuščen iz zapora, ker je postal "trans". (Foto: Twitter)

Pedofil in posiljevalec, ki je spolno zlorabljal lastno hčer, je bil pet let predčasno izpuščen iz zapora, kjer je služil 15-letno zaporno kazen. Razlog? Zdaj se identificira kot “trans”! Njegova hči pravi, da sedaj predstavlja veliko nevarnost za deklice in da nikdar ni bil zdravljen. Več tukaj

Clive Bundy, ki zdaj sliši na ime Claire Fox, je na spletu devet let delil slike spolnih zlorab svojega mladoletnega otroka. Zdaj mu je dobrodelna organizacija SSAFA, ki podpira bivše zapornike, izročila nov prenosni računalnik in pohištvo za njegovo hišo. Njegova hčerka je spregovorila o svoji grozi in strahu pred njegovo izpustitvijo, rekoč, da predstavlja tveganje za mlada dekleta.

“Dejstvo, da je zdaj oblečen kot ženska, ga naredi bolj nevarnega, saj so mlada dekleta njegova slabost in nikoli ni pokazal obžalovanja. Moj oče je zelo manipulativen človek, ki ni obiskoval nobenega programa rehabilitacije spolnih prestopnikov, ni pokazal obžalovanja za to, za kar je storil, in odkrito priznava, da se mu zdijo otroci privlačni.”

Andrej Žitnik