Pekel v azilnem domu: Med migranti pogosti obračuni z noži, droge, pedofilija, nevladne organizacije pa se izživljajo nad varnostniki

Posledice krvavega spopada migrantov v azilnem domu v Zagrebu v Dugavah (vir: Dnevno.hr)

Potem ko je Hrvaško pretresel incident z migrantom, ki je z nožem grozil potnikom na avtobusu v Zagrebu, so začele v javnost prihajati informacije o stanju v azilnem domu v Dugavah v Zagrebu, kamor je bil avtobus namenjen. Tam so po pričevanju enega od varnostnikov in fotografijah, ki jih je predal medijem, vseprisotni spopadi z noži, pedofilija in droge. Medtem pa nevladne organizacije branijo migrante in prikazujejo varnostnike ter organe pregona kot največje zločince.

Grožnje z noži na avtobusu niso prvi incident v Zagrebu, s katerim so povezani migranti, so le eden redih, za katere je izvedela javnost, saj se je zgodil ljudem na očeh, je za Dnevno.hr pojasnil varnostnik, ki je v preteklosti delal v azilnem domu v Dugavah.

“Zame je zelo boleče videti, da resnična zgodba o Dugavah le stežka prihaja v javnost,” je povedal nekdanji varnostnik, ki je dve leti dela kot varnostnik v azilnem domu opisal kot pekel. Varnostnik je bil zaradi dogovora o tajnosti zavezan k molku, a je z novinarji vseeno delil nekatere svoje vtise, ki jih je podkrepil s fotografijami.

Kradejo, se koljejo in drogirajo
“Prvi vtis, ko vstopite (v azilni dom), je nepredstavljiv smrad. Ne razumem, ali je stvar v drugačni kulturi ali samo bahavosti, ampak ti ljudje, na primer, sploh ne nosijo ven smeti,” je povedal nekdanji varnostnik, ki je poudaril, da je pomanjkanje higiene še najmanjši problem.

Posledice krvavega spopada migrantov v azilnem domu v Zagrebu v Dugavah. (Vir: Dnevno.hr)

“Kriminal, orožje in medsebojni fizični spopadi so prisotni vsak dan, pogosto pa so napadali tudi nas,” je povedal. Čeprav so imeli azilanti v domu na razpolago zgolj plastični pribor, da bi se izognili nevarnosti poškodb, pa so jim ob preiskavi doma lahko zaplenili več kot 50 nožev in sekiric. Ob tem so varnostniki pogosto našli tudi večje količine denarja, parfumov in podobnega, saj so azilanti pogosto kradli na kolodvoru.

Varnostniki so bili tudi sami pogosto izpostavljeni nevarnosti, saj v azilnem domu veljajo določena pravila, na primer, do katere ure in v kakšnem stanju lahko spustijo azilante noter. A ti bi se pred azilnim domom prikazali težko drogirani in nagnjeni k nasilju. Če jim ne bi dovolili vstopa, bi sledile grožnje, naslednji da pa bi jim za vrat skočile nevladne organizacije.

NVO brani pedofile
“Lovili smo tudi pedofile … na varnostnih kamerah vidimo moške, ki spolno nadlegujejo otroke, take primere pa smo seveda prijavili policiji.” Policija je bila o obveščena tudi v primeru težjih poškodb, 9. maja 2017 pa je bila policija v azilnem domu celo primorana uporabiti solzivec, a o tem javnost ni bila obveščena.

Škandal! Nevladne organizacije namesto prostovoljne vse bolj profitne: Posameznik, ki ima z NVO sklenjeno pogodbo, lahko na mesec zasluži več kot 20 tisoč evrov!

Medtem pa razne nevladne organizacije ščitijo ilegalne migrante in azilante in demonizirajo varnostnike v azilnem domu ter policijo. Nekdanji varnostnik je povedal, da so se morali z azilanti spopadati, jih obvladati in se izpostavljati nevarnosti, zato da bi azilanti končali v zaporu, od koder so tako nasilnike kot pedofile po mesecu dni izpustili zaradi apelov nevladnih organizacij, ki so se sklicevale na “nehumano postopanje” s kriminalci.

Vprašamo se lahko, koliko teh pedofilskih in nasilniških azilantov so bili člani nevladnih organizacij v vsem tem času pripravljeni sami sprejeti v svoj dom.

Ivan Šokić

 • Janez Pavel Kanc

  Migranti se koljejo, migranti so pedofili, . . .?
  Počno to, kar počno Slovenci.

  • Terminator

   A potem je treba še uvažat take ali kako to misliš, je mogoče takih pri nas premalo?

  • Franjo Trojner

   Počneš ti enako? Jaz ne! Sem Slovenec in nikogar ne koljem in tudi pedofil nisem!
   Z razliko od teh, ki ilegalno prihajajo k nam, sam skrbim za svojo družino in zase. Sem vzoren, moji rodni državi Sloveniji lojalen državljan, pridno delam, plačujem svoje položnice in davke, ter strpno čakam v predolgih vrstah pri zdravniku. Tudi s smetmi ne svinjam po okolici, temveč skrbno ločujem odpadke in jih ob določenem času odložim na mesto določeno za odvoz. Kamorkoli grem, spolno ali kako drugače ne napadam, maltretiram zbranih žensk v množici. Tudi terorističnih dejanj ne načrtujem in izvajam in to tudi proti krtici v vrtu, ki mi dela škodo ne. Nikamor ne grem brez svojih osebnih dokumentov in niti na misel mi ne pride, da bi v nam sosednje države vstopal ilegalno. Ne vlamljam v tuje objekte in kradem tudi ne. Nikogar ne silim naj postane KRISTJAN, sovražnosti do pripadnikov drugih ver ali ateistov ne gojim. Se ne drogiram in tudi alkohola skorajda ne uživam.
   Redno se udeležujem volitev in glasujem za domoljubne pomladne stranke, a na mojo nesrečo se rezultati volitve vedno ne upoštevajo, kar nato omogoči postavitev vlade takšnim, kot si ti.
   Rezultati tvojih vlad pa so za Slovenijo in vse nas pa naravnost katastrofalni, kar potrjuje javno objavljen podatek, ki nam s številkami dokaže, da je povprečna plača v Sloveniji vsaj enkrat manjša, kot v Nemčiji.

   • Schemva Miro

    Dobro si kretenu napisal.

    • šmentanamuha

     Koga so tukaj zbrisali, onega Sfrj mladiča, ki se je pred kratkim pojavil na tem portalu?

     • Sfrj

      Ne, mene ne izbrisejo. Se kdaj zgodi, da koga izbrisejo?

  • pajot

   Pizda idiotska,če si ti pedofil,jaz nisem.

  • Black_Raven

   prokleto teslo zarukano crkn čimprej zemlja rabi govna kot si ti…

  • Schemva Miro

   Taki gnoji kot si ti,ne zaslužijo drugo,kot šus v glavo.

  • macon

   Ja, samo v veliko višjem odstotku. Zato pritepenci in domačini nismo enaki, ne zato kot nabijate levi, zaradi bojda našega rasizma in zaplankanosti. Vseeno mi je od kod je kdorkoli, če se normalno obnaša. To normalnost tukaj določamo mi, naši zakoni in naše navade, drugod pa drugi.

   Kaj vse si boste še izmislili, da boste opravičevali svoje zavoženo umsko prizadeto levičarstvo.

 • GverilaStyle

  ma naj se pokoljejo….ko se jim nebo dalo več, pa naj nam javijo in pridemo zrihtat do konca kot se spodobi!!!!!

 • trumpet2018

  90 procentov pedofili , kriminalci in posiljevalci, samo zmetati vse na vlak + nevladnike, pa vozi miško do najbližje muslimanske posrane luknje, pa naj se tam posiljujejo in koljejo , barbarska nečloveška gamad

  • Joža Gabroža

   Imam boljši način in cenejši

 • xtc

  Stvar je zelo lahko rešljiva samo stroga disciplina,pri komer najdejo drogo ali je bil udeležen v kriminalnem ,dejanju je azilni postopek takoj unučen,kdor koli poseduje hladno orožje ali izzove fizične incidente mu je azolni postopek suspendiran,poizkus pedofilije ipd ali spolno nadlegovanje azil ukinjen,,prostih izhodov ni.
  NVO-NIMAJO pravice vstopati v stik z azilanti,kiso v azilnem postopku,če to storijo je azilni postope suspendiran.

  • Valter BraniSlav

   Oziviti Josipa Broza. On bi odstranil muslije in tiste ki jih vabijo preko noci.
   Kdaj se bo pa tebi posusil?
   Ze gnijes pri zivem telesu?
   A se ne? Kmalu pa bos…

 • Artur

  Nevladne kriminalce in migrantsko parazitsko primitivno drhal na strogo zastražen Goli otok pa naj se potem te pokvarjene nevladne barabe gredo humanizem, lahko je s tujim ku..em po koprivah mahat .

 • Kju

  Nič drugega kot ISIS na pohodu.

  Vendar to ni tako pomembno, kot je pomemben odgovor na vprašanje kdo jih uvaža in čemu. Edino tam se lahko reši problem.

  Čez Brozovo mejo ni mogel stopit nihče, čez Šarplaninškovo pa lahko vsak kriminalec brez dokumentov, javno vidno in celo v hordah…

  • Valter BraniSlav

   Vecna SLAVA JOSIPU Brozu TITU!!!

   • Kju

    Tako je, naj se za nagrado cvre v peklu do konca večnosti, skupaj s tvojima stričkoma, kjer jim njihov gospodar Lucifer nalaga vrelo olje na ogenj pod smrdljivo rit!!!

    • Valter BraniSlav

     Josip Broz je dobil 99 let vic. Moja stricka pa vsak po 49.

     • Iztok Kresnik

      Butelj stari kreten

     • Iztok Kresnik

      S svojimi komantarji dokazuješ kakšen burelj si

 • Skrajno Desni

  Pobit golazen.

 • GverilaStyle

  samo trenirajo za kasneje, ko bodo napadli gostitelje!!!! Ampak nič bat, Stihl in Husquarna opravita normo v minuti!!!

 • šmentanamuha

  Posameznik, ki ima z NVO sklenjeno pogodbo, lahko na mesec zasluži več kot 20 tisoč evrov!
  V tem stavku se skriva čarobna formula levičarskih aktivistov, ki tako zagnano “rešujejo” življenja na morju in švercajo ilegalce po dolgem in počez. V tem je vsa skrivnost.

  • stane

   Kot vedno,v denarju.
   Ni malo sumljiva ljubezen med migranti in “resevalci”?

 • Anton

  že če bi samo te NVO-jevce (beri nevladne organizacije) zmetali v rudnike da krampajo, bi naredili že velikanski korak

  sarkazem press

  • Valter BraniSlav

   Ne prisiliti jih da vzamejo muslije na lasten dom!!!

 • Antonius

  Želimo si čim več tovrstnega sranja, da bodo tudi najbolj trdoglavi volivci prišli do spoznanja.
  Šerijatarjev ni mogoče socializirati, ker so že od najzgodnejšega otroštva zlorabljeni in zdresirani. Ljubezen do matere, empatija in čustvena inteligenca so tem ljudem španska vas. Nož na vratu koze ali človeka, njim, šerijatarjem ne predstavlja nobeno razliko.
  Evropa se bo sto let ukvarjala z *eksplozivnimi* nezaželenci, če se ne bo odločila in prepovedala šerijat, obrezovanje žensk, burko in zakonom, da naj, kar je več od dveh otrok, vzdržujejo sami, brez pomoči sociale.

  • Valter BraniSlav

   Nobenega otroka muslijev nocemo.
   Ko vidim zadekane babe vidim inkubatorje morilcev svojih otrok.
   Nobene sociale za muslije!!!

 • Valter BraniSlav

  …Vprašamo se lahko, koliko teh pedofilskih in nasilniških azilantov so bili člani nevladnih organizacij v vsem tem času pripravljeni sami sprejeti v svoj dom…
  SOKICU, POSLALI JIH BODO NA TVOJ DOM.
  NASI “HUMANISTI” DELEGIRAJO “CLOVEKOLJUBJE” NA DAVKOPLACEVALCE.

 • Van Der Waals

  KOMUNISTI BI SPREJELI TOČNO NIČ ILEGALCEV NA DOM! NA RAČUN DAVKOPLAČEVALCEV PA USE! IDIJOTI!!!

 • tretjerazredni

  Nože in kije razumem, vse v okolju je mogoče uporabiti kot orožje.
  Droge so mi že manj jasne, ker trde so redke in drage, zaradi mehkih domačih pa bi postali prej manj agresivni kot bolj.
  Pedofilije pa sploh ne razumem, ker je med njimi tako malo žensk, še manj deklic, ki bi jih samo norec vzel zraven na tako dolgo in nevarno potovanje. Kadar pa vlačijo s seboj še otroke, starši verjetno dobro pazijo na njih, ne bodo se menda ženili kar ob cesti ali železniški progi, tudi nihče nima s seboj čredo jagenjčkov in kamel, da bi si lahko eno kupil.
  Verjel bi edino, da posiljujejo mlade dečke, če se niti v takih razmerah nikakor ne morejo vzdržati spolnosti, ampak potem se temu reče pederastija, ne pedofilija na splošno.

  • Matt von Glanz

   Kaj bi potem rekel, ce bi starsi prostituirali svoje otroke za kaksne storitve?

 • Darko

  Nevladne organizacije, LGBT aktivisti, .itd..bolj da jih ni blizu mojga otroka, tretiram jih isto kot da so preprodajalci drog.

 • Zombi Gartner

  Nevladne organizacije. Na Hrvaške, Bosni, Sloveniji sodelujejo z migranti.
  Novinarji napišite z imeni in preimki kdo so njihovi vodilni.
  In katere so te nevladne organizacije….
  Po imenih gdo žali te ljudi, ki delajo z migranti.
  Prosim članek in imena. In po imenih kdo lahko zasluži toliko denarja v enem mesecu.
  Mogoče se pa kaj spremeni.
  Meni se zdi tak članek trača.

  • samurai

   Zakaj bi bil trača ?
   Si šele zdaj prvič slišal za migrantsko okupiranje Evrope ?
   Znali so priti v Evropo, ne znajo pa se obnašat tako, kot se obnašajo ljudje v Evropi.
   Zdravstveno oskrbo in prevoze z rešilnim morajo plačat, če so poškodbe namerno povzročene pa bo kmalu mir.
   To je nevzdržno, kar ti tujci tukaj počnejo in mi jim vse toleriramo, kot, da so to otroci.

   • Zombi Gartner

    Nemčija je že leta 1960 do 1980 naseljevala Turke, pa so bili tudi nevzgojeni, brez kulture. Islam jim je bil izgovor, da ni bilo treba delat. Pa so jih Nemci porihtal.
    Nemška politika je to porihtala. Nemčija je imela večje probleme z Skini… Skini so jim povzročali večje probleme kot vsi Turki skupaj.
    Pa so tudi to uredili. Močna vojska in policija.
    Mene v Sloveniji nobeden ne ogroža. Veliko sem po sloveniji. Srečujem vse narode sveta se z njimi pogovarjam in lepa beseda lepo mesto najde.
    Da pa vas muslimani ogrožajo tega pa ne vem.
    Mogoče naši voditelji, ki so pokradli vse kar se je pokrasti dalo.
    Da ti zaradi tega nimaš to ti pa vrjamem…
    Mene še noben musliman ali tujec ni prizadel ali oškodoval.
    Naš sistem zakonodaja in vzgoja v krščanskem duhu mi je pa pustila veliko brezgotin. Ki se ne bojo nikoli zscelile.
    Kot nasvet ne vrjemi medijem in politiki.
    LP

 • bojan

  nevladne organizacije vse kazensko preganjat na sodišča z njimi in v zapore strpat na dolgoletne kazni … ker to so banda polna kriminalcev …zame so enaki morilcem

 • #Bu

  danke mama Merkel.

 • Rajski Vrtnar

  NVO FINANCIRA VOJNI HUJSKAČ SOROŠ. NEVLADNIKI SO AGENTI SOROŠAS IN BODO SOJRENI PO ZAKONU O IZDAJI NARODA.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!