Planned Parenthood organizacija bi promocijo splavov prikazovala preko Disneyjeve princeske, ki je splavila

Foto: iStock

Neprofitna organizacija Planned Parenthood iz Pennsylvanie je tvitnila, da si želi Disneyjevo princesko, ki je splavila, ima pa tudi še druge, sprevržene in pokvarjene fantazije. Risanke so namreč močno sredstvo za subtilno manipulacijo otrok. 

Neprofitna organizacija Planned Parenthood, kar bi lahko prevedli kot “načrtovano starševstvo”, je tvitnila, da si želijo Disneyjevo junakinjo, natančneje princesko, ki je v preteklosti splavila, pa tudi, da naj izpolnjuje še nekatere druge pogoje, ki jih reklamira sprevržena politika levičarjev:

Vir: Twitter

Tvit so sicer po dveh urah od objave izbrisali, saj so očitno spoznali, da so s tem brcnili v temo, kljub temu pa je uspelo printscreen objave narediti Alexu Pfeifferju, ki je producent za televizijski program Tucker Carlson Tonight. Tako obstaja dokaz, črno na belem, da je Planned Parenthood zapisal, da “potrebujemo princesko, ki je splavila, ki je ilegalna migrantka, ki je sindikalna delavka in ki je transseksualka”.

Planned Parenthood je organizacija, ki služi s splavi. Zaradi tega je tudi pod zvezno preiskavo, saj ji očitajo nezakonito pridobljena sredstva s prodajo splavljenih dojenčkov.

Planned Parenthood vsako leto prejme približno 500 milijonov dolarjev davkoplačevalskega denarja, poroča Breitbart, mnogi republikanski kongresniki ter predsednik Donald Trump pa zagovarjajo stališče, da teh koruptivnih organizacij davkoplačevalci ne bi smeli financirati.

M. S.

 • Cucurbita Pepo

  Prepoved splava ne pomeni da ženske več ne bodo splavile, ampak da se bodo v stiski zatekale k veliko bolj nevarnim postopkom končanja nosečnosti. Zaradi nevarnih splavov letno umre okoli 50.000 žensk (Velika večina teh smrti se zgodi v Južni Ameriki, Afriki, muslimanskih državah in Južni Aziji).

  • Rdeča teta

   Splav mora biti dovoljen samo ne promoviran, tako kot recimo cigarete ali antibiotiki. Lepo v ambulanti in pri zdravniku, saj še menstruacija v oglasih ni rdeča.
   Tudi kemoterapija in operacija slepiča se ne promovirajo. Promovirati splav in evtanazijo je neokusno in neprimirno.

   • Matt_von_Glanz

    Takšne rdeče tete kot ti si bodo kmalu dobile migrantskega 30-letnega 18-letnika, z njim divje seksale, delale abortuse – ne bodo pa tega ravno promovirale, ker bi bilo neokusno.
    Sprašujem se, ali potem zahodni civilizaciji res ostane samo migrantski baby-boom med njimi samimi, ker ste zahodnjakinje tako nepripravljene rojevati?
    Splaviti zdravega otroka je neprimeren in nepotreben umor.

    • PhaseOne

     Kaj pa reciva one ki ne seksajo sploh? Ali pa so na tabletkah?
     Je bil izracun za Slovenijo, tudi ce bi se vsi splavljeni otroci v letu 2015 (sa takrat je bil izracun) rodili, bi se vedno imeli prenizko rodnost. Splav je pravzaprav v upadu.
     Ampak otrok je pa manj, le kako to?
     Zato ker danes mladi manj seksajo. Kako se pravijo; pametni telefon je najboljsa kontracepcija (pred tem je bila pa televizija). Tisti ki pa seksajo, pa imajo zascito.

     • Matt_von_Glanz

      Pa ni toliko problem v masturbaciji kot v pripravljenosti imeti otroke.
      Vsi zivijo samo zase.
      Kariera, fitnes, diete, feminizem — to unicuje materinskost. Poleg tega zenske niso po naravi nagnjene k mast., ker bi naj bile manj vizualne.

      Tretja stvar je, da je otroke vedno bilo tezko imeti, ce nisi pripravljen na dolocene zrtve. In drzava tega ne olajsuje. Tako da … drkanje je simptom in ne vzrok.

 • Na dvoru

  Princeske ne splavijo, ampak otroka skrijejo v palači in ga pripišejo komurkoli, ona je pa botra svojemu otroku.
  Kraljeva kri je dragocena in se ne sme metati stran. Nikoli.

  • Matt_von_Glanz

   … če so rekli splav in tansseksualko, so mislili dejanski splav in spremembo spola.

 • Na dvoru

  V ZDA pa splavijo lahko tudi že narejene otroke otroke in ne zgolj nekaj centimetrov velike zigote. Pa otroke večje od treh mesecev nosečnosti ja boli.

  • xtc

   Splavljenje narejenega levaka bi moralo biti legalno drugače pa pod pogoji,saj vemo leve muči kar nekaj degenerativnih bolezni zatoi vasrnosti PREDNOST.

   • Matt_von_Glanz

    levičarji bi s podobno logiko gotovo že dokazali, da desni genetsko nekako niso ljudje in zato njihov umor ne predstavlja moralne, ampak samo tehnično težavo.

 • xtc

  Prepovedat z ustavo financiranje takih organizacij.

  • Steiermark

   pri nas takšne “umetnike” proglasijo za naj naj in jim dodelijo prešernovo nagrado, pa ne za risanko ampak za javno izedeni sex s psom!

 • Matt_von_Glanz

  To bi bila ena res ta boljših princesk!! Sicer se pa približujemo temu. Elza v Frozen je spolno hladna, Ana je pa bila nategnjena s strani pridobitnega princa. Tudi princesa v Brave je napol fant in spolno nezainteresirana.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!