fbpx

Planned Parenthood organizacija bi promocijo splavov prikazovala preko Disneyjeve princeske, ki je splavila

Foto: iStock

Neprofitna organizacija Planned Parenthood iz Pennsylvanie je tvitnila, da si želi Disneyjevo princesko, ki je splavila, ima pa tudi še druge, sprevržene in pokvarjene fantazije. Risanke so namreč močno sredstvo za subtilno manipulacijo otrok. 

Neprofitna organizacija Planned Parenthood, kar bi lahko prevedli kot “načrtovano starševstvo”, je tvitnila, da si želijo Disneyjevo junakinjo, natančneje princesko, ki je v preteklosti splavila, pa tudi, da naj izpolnjuje še nekatere druge pogoje, ki jih reklamira sprevržena politika levičarjev:

Vir: Twitter

Tvit so sicer po dveh urah od objave izbrisali, saj so očitno spoznali, da so s tem brcnili v temo, kljub temu pa je uspelo printscreen objave narediti Alexu Pfeifferju, ki je producent za televizijski program Tucker Carlson Tonight. Tako obstaja dokaz, črno na belem, da je Planned Parenthood zapisal, da “potrebujemo princesko, ki je splavila, ki je ilegalna migrantka, ki je sindikalna delavka in ki je transseksualka”.

Planned Parenthood je organizacija, ki služi s splavi. Zaradi tega je tudi pod zvezno preiskavo, saj ji očitajo nezakonito pridobljena sredstva s prodajo splavljenih dojenčkov. 

Planned Parenthood vsako leto prejme približno 500 milijonov dolarjev davkoplačevalskega denarja, poroča Breitbart, mnogi republikanski kongresniki ter predsednik Donald Trump pa zagovarjajo stališče, da teh koruptivnih organizacij davkoplačevalci ne bi smeli financirati.

M. S.