fbpx

Po spletu zaokrožila kontroverzna oblika oglasa za zmenkarije: Pet temnih moških in majhna deklica!?

Foto: Twitter

Nekdo si je na družabnem omrežju privoščil aplikacijo za zmenkarije Tinder. Objavil je namreč kontroverzno obliko oglasa, ki po vsej verjetnosti ni delo Tinderja. Omenjena aplikacija, s pomočjo katere “iščeš parterja” je namreč s svojo zadnjo kampanjo sprožila ne malo negativnih komentarjev. Kot posledica migracij in ideologije LGBT, je ta levičarska akcija začela z oglaševanjem vseh možnih različnih kombinacij partnerjev. Če je že vse to možno, je možna tudi ta oblika družine? Morda pa je “avtor” te dodatne slike želel opozoriti, da s tovrstnimi aplikacijami lahko pride do posilstev, kar se pogosto dogaja.  Spolni predatorji so namreč vseskozi na preži za morebitnimi žrtvami.

Glede na to, da gre za aplikacijo za zmenkarije ne čudi, da se vseskozi oglašujejo podobe veselih parov, ki so se spoznali ravno preko Tinderja. Seveda se času primerno, kjer je vseprisotna LGBT ideologija, ne reklamira le heterospolnih parov različnih ras, ampak tudi homoseksualne pare in vse ostale kombinacije, ki so si jih izmislili. Neznani uporabnik je tako opozoril tudi na problematiko posilstev mladoletnih oseb, še posebej v luči masovnih migracij in posledic do katerih je na račun le teh prišlo, saj je na plakatu upodobil pet odraslih temnih moških in majhno deklico.

https://twitter.com/danilo3been/status/1220491384794288133?fbclid=IwAR3bl8KzR36tkMwX5Azn7HVmE6aXd_Xf4ZqrzMcNotesncEsZziweQ13lq8

Uporabniki, ki uporabljajo aplikacije za zmenke, kot je Tinder, so bili v lanskem letu opozorjeni na vse več spolnih napadov, povezanih s spletno storitvijo. Policija je potrdila, da se je eden od petih spolnih napadov na mestih za zabavo v Sydneyjevu zgodil po zmenku na račun spletanja vezi preko aplikacije za zmenke. Preiskava, ki jo je v zadnjih treh letih izvedel Sunday Telegraph, je odkrila več kot deset primerov, v katerih so bili moški in ženske posiljeni, nadlegovani ali zalezovani po spletu.

Kampanja aplikacije za zmenkarije Tinder

Po besedah detektiva Johna Kerlateca spolni napadi na račun uporabe aplikacij za zmenke postajajo vedno večja težava, poroča Daily Mail. Glede na to, da policija poudarja, da ni odgovorna za poročanje o profilih tistih, ki so obtoženi kaznivega dejanja, je pomembno, da uporabniki sporočijo, ko zaznajo kakršnokoli obliko odklonskega vedenja. V nasprotnem primeru lahko pride do izpovedi kot je ta: “Iskala sem partnerja, srečala pa pošast!”. Žrtev (Irka), ki je izrekla te besede, je svojega posiljevalca srečala preko Tinderja, poroča Irishtimes. Kljub temu, da ga je ta pred srečanjem v živo opozorila, da ne išče avanture za eno noč, jo je ta brez kakršnekoli slabe vesti posilil.

Glede na to, da so otroci še toliko bolj ranljivi, lažno izdajanje identitet pa tudi ni nobena novost, se je očitno dotični uporabnik, odločil, da starše  opozori, da priljubljene aplikacije za zmenke zdaleč niso tako nedolžne, kot se morda na prvi pogled zdi, saj že nekaj časa velja, da te niso namenjene le zmenkarijam, ampak iskanju partnerja za spolni odnos.

Hana Murn