fbpx

Podnebni histeriki bi po novem prepovedali še otroke

Slika je simbolična. (Foto: Pixabay)

Ali je imeti otroka leta 2021 čisti okoljevarstveni vandalizem?” je vprašanje s katerim se te dni ukvarjajo pri nekoč modni reviji Vogue. Salonski levičarji vidijo problem v otrocih, ki se redijo na Zahodu, ne vidijo pa problema v tem, da ima Zahod nezadostno stopnjo rodnosti, navkljub zadostni količini naravnih dobrin, medtem ko na drugih celinah navkljub primanjkovanju beležijo nevzdržno visoko stopnjo rodnosti, ki jo rešujejo tako, da migrante pošiljajo na Zahod.

“Ali je imeti otroka dejanje okoljskega vandalizma ali pa je investicija v prihodnost?” je vprašanje s katerim se te dni obremenjujejo salonski levičarji pri reviji Vogue.

Priznati je treba, da maltuzijanski argument proti otrokom v imenu ohranitve planeta ni nič novega, a tokrat je dobila stvar nov zagon. “Preden sem zanosila, me je močno skrbelo za pritisk, ki bi ga za zemljina naravna bogastva predstavljal še en Zahodni otrok,” piše Nell Frizzell.

Nihče ne govori o visoki rodnosti v Afriki
Res preseneča, kako leve pontife podnebnih sprememb vedno skrbi za otroke na Zahodu. Vedno je problem otrok, rojen na Zahodu, ki ima v primerjavi s preostalimi deli sveta najnižjo rodnost na svet. Nikoli pa se v vsej skrbi za planet ne omenja visoka rodnost v Afriki, nikoli ni govora o tem, kako je za visoko rodnost v Afriki odgovoren ravno Zahod, ki je kaj takega sploh omogočil z izdatno humanitarno pomočjo.

Pontifi globalnega segrevanja bodo Zahodnjakom vbijali v glavo kako slabo je imeti svoje otroke, saj je potrebno misliti na planet, v isti sapi pa bodo takoj podprli uvoz vseh afriških in azijskih migrantov v Evropo. Tu se pokaže pravi obraz. Vi Evropejci ne imejte otrok. Vaše je, da izumrete, da prepustite svoje mesto ostalim. Preostanek sveta pa bo na vaš račun že poskrbel zase.

To je zgolj še en segment prebujenske miselnosti, ki že dalj časa preveva levičarsko miselnost. Imeti svoje otroke je slabo, skrbeti za tuje in jih celo uvažati v Evropo, pa je iz nekega razloga dobro. Gre za odkriti rasizem levičarjev. V svoji samozaverovanosti gledajo na nebelce kot manjvredne, manj sposobne, kot na nekoga, ki ga mora belec reševati, mu pomagati. Oni, ti beli prebujenci, pa so sami nase pripravljeni prevzeti breme belega človeka za ohranitev planeta. Plačali bodo tako ali tako ostali.

Ivan Šokić