fbpx

[Video] Poglejte, kako je nedolžna molitev pred porodnišnico iztirila ameriškega homoseksualnega poslanca Briana Simsa!

Homoseksualni nestrpnež Brian Sims (na levi). (Foto: FB)

Ameriški demokratski politik in homoseksualni aktivist Brian Sims iz Pensilvanije je prejšnji teden posnel video, v katerem je napadel žensko, ki je pred tovarno smrti nerojenih otrok Planned Parenthood tiho molila rožni venec. Sims je simpatično, starejšo gospo, ki je med njegovim snemanjem hodila po ulici in molila rožni venec za nedolžne otroke brez pravice do rojstva, nadlegoval skoraj deset minut! Ko je za njegovo nezakonito početje izvedela javnost, se je takoj organizirala civilna iniciativa, ki zahteva njegov odstop!

Pro-Life organizacija Life Action se je na njegovo nezakonito in nedopustno vedenje odzvala na družbenih omrežjih in na Twitterju objavila Simsov žaljiv video. Homoseksualni aktivist in demokratski poslanec v ameriškem kongresu Brian Sims je kričal v snemalnik in gospo ves čas žalil: “Pomislite, kaj si drzne ta stara belka! Pred stavbo Planned Parenthooda bo ljudem omejevala pravico do odločanja o lastnem telesu? Sramujte se! Kar počnete tukaj, je ogabno! To je narobe! Tukaj nimate kaj iskati! “

Nato je mirno molivko žalil naprej: “Imam nekaj vprašanj za vas, gospa. Koliko otrok ste danes oblekli? Oprostite, zgrešil sem vaš odgovor. Koliko otrok ste danes oblekli? Ali ste danes nahranili kakšne otroke, ali ste prišli pred Planned Parenthooh ženskam odrekati ustavno pravico? Ha? Ha?… Če ste tukaj zaradi otrok, lahko molite doma! Kakšna je ta vaša krščanska vera, ki sramoti ljudi in jim odreka pravico do razpolaganja z lastnim telesom? Katoličani se raje brigajte raje zase in za škandale spolnih zlorab!

Pro-Life organizacija Life Action se je na njegovo nezakonito in nedopustno vedenje odzvala na družbenih omrežjih in na Twitterju objavila Simsov žaljiv in nezakonit video. Demokrat iz Philadelphije, ki je prvi odkriti gejevski aktivist v ameriškem Kongresu, je po tej objavi še bolj podivjal in žalil tudi Live Action: “Biblijski nasilniki, seksisti, mizoginisti z lažno moralo in zlaganimi vrednotami.”

Podobno se je Sims osramotil z nezakonitim pritiskom, ko je javno ponujal 100 dolarjev temu, ki bi razkril identiteto treh najstnic, ki so molile za nerojene otroke. Ljudem je takšno nasilno vedenje homoseksualnega aktivista in poslanca prekipelo, zato so se organizirali in zbirajo podpise pod peticijo za njegov odstop, ki jo je podpisalo že več tisoč ljudi. Zahtevajo njegov odstop, od zvezne države Pensilvanije pa, da ga kaznuje za zlorabo položaja in ustrahovanje ljudi.

“Demokratskega predstavnika Briana Simsa pozivamo, da takoj po tem sramotnem nadlegovanju in ustrahovanju ženske, ki se zavzema za življenje, odstopi. Če ne odstopi, ga mora zakonodajalec države Pensilvanije obsoditi in sprejeti kakršen koli drug ustrezen disciplinski ukrep.” Zaradi spodbujanja sovraštva zoper nerojene in njihove zagovornike ter zdravo pamet je tak ukrep zoper Simsa nujen.

Franci Donko