fbpx

Poglejte, kako je policija v nekaj sekundah končala protest ameriških “antifašistov”

Foto: Twitter

Po družbenem omrežju Twitter je zakrožil posnetek protesta pripadnikov organizacije Antifa v Portlandu. Seveda so si borci proti fašizmu spet dovolili protestirati v škodo drugih. Zablokirali so cestišče, plezali na avtobuse in terorizirali prebivalstvo. V klasičnem slogu modernega fašizma v preobleki rdečih revolucionarjev. 

No, tokrat pa ni šlo tako zlahka. Očitno je ameriška policija, odkar je predsednik Donald Trump, postala politično nekorektna, kar pomeni, da je začela opravljati svoje delo brez bojazni, da jih bodo politično korektni mediji označili za fašiste. Protestnike so razgnali v nekaj sekundah, večino pa so jih tudi aretirali.

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/824576052932575232

Seveda je samo vprašanje časa, kdaj bodo začeli moderni fašisti vpiti, da gre za poseg v pravice protestnikov. Nihče se pa ne bo vprašal, ali so morda protestniki posegali v pravice mimoidočih. Moderna politična korektnost. Osebno sem bil prisoten, ko so pred kakšnim letom iz Filozofske fakultete v Ljubljani prileteli zamaskirani “antifašisti” in z žico popolnoma zablokirali križišče. Bilo je zjutraj, ko gre največ ljudi v službo ali pelje otroke v vrtec. Nastal je prometni kaos. Seveda zamaskiranim fašistom niti na pamet ni padlo, da s tem komur koli kršijo pravice.

Stopil sem na sredino križišča in dvignil žico, da so lahko avtomobili normalno vozili. Kasneje so mi trije fantje pomagali žico odvezati in odstraniti s cestišča. Zgornji posnetek lepo prikazuje, kako se je treba boriti proti modernim fašistom, a v tem času, ko levica grozi, da bo uničila Evropo, je še pomembnejši državljanski pogum. Vsi tisti, ki se nam socialni ekperimenti levice gabijo, moramo stopiti skupaj in preprečiti njihove akcije, v katerih državljanom posegajo v pravice. Še pomembneje pa je, da na naslednjih volitvah volimo prav in izvolimo stranko, ki bo imela pred očmi predvsem dobrobit slovenskih državljanov.

Aleksander Rant