fbpx

Poglejte ta trk islama in homoseksualnega lobija v Angliji! Šola iz strahu pred islamskimi starši umaknila homoseksualne vsebine!

Osnovna šola Parkfield v Saltleyju v Birminghamu ne bi bila nič posebnega, če ne bi v javnost prišla sveža afera, ki jo je zakuhal homoseksualni lobi. Na podlagi zakona o enakosti imajo v Angliji dovoljenje za homoseksualno pranje možganov otrokom od 4. leta naprej. Vendar niso računali, da bo homoseksualna ideologija med muslimanskimi starši povzročila takšen odpor. 600 otrok med 4. in 11. letom je zaradi protesta staršev ostalo doma več dni, vse dokler vodstvo šole ni popustilo in so sporne homoseksualne vsebine umaknili iz šolskega programa.

Z glasnim vzklikanjem: “Ne verjamemo v homoseksualnost”, “Naši otroci, naša izbira!”, “Recite ‘ne’ seksualizaciji otrok!” in napisi na transparentih so se – večinoma muslimanski starši – v angleškem Birminghamu uprli poučevanju njihovih otrok o teoriji spola, homoseksualnih odnosih in drugih teorijah homo-lezbične-bi-trans-inter-seksualne skupnosti v osnovni šoli.

Osnovna šola v Saltleyju v Birminghamu, ki je v okviru pouka za “boj proti homofobiji” poučevala otroke v LGBT-ideologiji,  je bila prizorišče večdnevnih protestov zaradi učnih lekcij, za katere starši trdijo, da spodbujajo gejevski in transseksualni življenjski slog. Po ideološkem porazu je vodstvo šole v pismu staršem povedalo: “Do konca tega šolskega leta ne bomo podajali nobene snovi proti homofobiji, ki jo imamo v našem načrtu letnega kurikula, preostali čas bomo namenili za versko izobraževanje.”

Anderton Park Primary School, Birmingham. (Photo by Aaron Chown/PA Images via Getty Images)

V zadnjem mesecu se je v dveh osnovnih šolah z večinoma muslimanski otroki zgodil upor staršev, saj so 4 in več let stare otroke poučevali o “pravicah” homoseksualcev in lezbijk ter o tem, da so istospolne, transspolne in druge oblike družin povsem enakovredne tradicionalni družini oziroma partnerstvu med moškim in žensko, pri čemer so za novačenje otrok uporabili znano homoseksualno literaturo: “Mamica, mama in jaz”, “Kralj in kralj” in podobne, ki v zgodbicah obravnavajo istospolne odnose.
Levičarska naivnost nima meja!
Nad protesti muslimanskih staršev so bili začudeni predvsem liberalni mnenjski voditelji in levičarski aktivisti. Zmotilo jih je, da so protestirali v glavnem muslimanski starši za svoje otroke. V Guardianu, ki je izrazito levičarski časopis, so analizirali dogodke in objavili komentar z naslovom “LGBT skupnost in muslimani bi morali držati skupaj, ne pa se boriti drug proti drugemu”. Pri tem levičarski influencerji seveda niso pozabili s prstom pokazati na skupnega sovražnika, ki naj bi bil skrit v famozni “skrajni desnici”. Zato so bili toliko bolj presenečeni, ko so islamske družine stopile na stran tradicionalistov, ki ostro nasprotujejo vsiljevanju teorije spola v šole.

Da enakost in pravice muslimani razumejo povsem drugače od zahodnih intelektualcev, levičarskim politikom očitno ni jasno. Še vedno si zatiskajo oči glede resničnosti, ki jo prinaša njihov način “multikulturne obogatitve družbe”.

M. V.