Pogrešano dojenčico našli 40 let po tem, ko so bili njeni starši umorjeni

Datum:

Po 40 letih so našli pogrešano hčerko teksaških žrtev umorov. Holly Marie Clouse je po 40 letih nazaj dobila svojo družino zahvaljujoč novoustanovljeni enoti za hladne primere in pogrešane osebe s strani teksaškega državnega tožilca.

Danes 42-letno Holly Marie Clouse, ki je leta 1980 skrivnostno izginila, po tem, ko so njene starše iz še danes neznanih razlogov umorili, so našli živo in zdravo. Holly Marie Clouse je bila tako ponovno združena s svojo preostalo družino po 40 letih.

Pogrešano je našla novoustanovljena enota za hladne primere in pogrešane osebe, ki jo je ustanovil teksaški generalni državni tožilec Ken Paxton, ki je za tuje medije povedal, da je na delo urada izjemno ponosen, saj je s svojim delom presegel celo državne meje, da bi odkrili skrivnostne okoliščine, v katerih je takrat dojenčica Holly izginila. Njihov trud in prizadevanja so se uresničila, saj so izginulo po štiridesetih letih ponovno združili z njeno biološko družino.

Holly Marie Clouse je bila najdena živa in zdrava. Njena družina je presrečna. (Foto: Twitter)

Holly Marie in njeni starši, 17-letna Tina in 21-letni Harold Dean Clouse Jr., so izginili v Teksasu leta 1980, potem ko so se preselili s Floride. Leta 1981 so v gozdnatem območju v Houstonu našli ostanke umorjenega para, vendar njuna identiteta ni bila znana do leta 2021, ko so bila izkopana telesa identificirana z genetsko genealogijo. Toda Holly Marie je ostala pogrešana, nihče pa še ni razkril, kaj se je pravzaprav zgodilo. Kot so sporočili iz urada državnega državnega tožilca v Teksasu, je bila Holly Marie, ki zdaj živi v Oklahomi, v torek obveščena o identiteti svojih staršev in je pozneje sodelovala v videoklicu s svojimi biološkimi sorodniki, ki so dogodek označili kot “darilo iz nebes”, piše People.

Kljub vsemu pa pomembna vprašanja o primeru ostajajo. Preiskovalci namreč niso razkrili, kako so našli Holly ali kako bi lahko preživela po umoru njenih staršev. Prav tako oblasti niso še spregovorile o okoliščinah umorov Hollyjinih staršev, Tine in Deana.

Ana Hribar

Sorodno

Zadnji prispevki

Korupcija na korupcijo – Golobova vlada

Golobovo vlado vse od nastopa spremljajo korupcijske afere. Sodna...

Cene, ki jih plačujemo za tečaje slovenščine za migrante, so vrtoglave

Množične migracije so za Slovenijo vedno večja težava pod...

Rusija dve leti po napadu na Ukrajino

Ruska invazija na Ukrajino ni spremenila le sveta, temveč...

Podoba vladajočih se v Bruslju na ogled postavi

Peticija o pravici do pokopa in spoštljivega spomina na...