Pokol v Burkina Fasu: Muslimanski skrajneži v rudniku zlata ubili 20 ljudi!

Burkina Faso (vir Twitter)

Burkina Faso (vir Twitter)

Krvavi dogodek se je zgodil v Burkina Fasu. Muslimanski skrajneži so v rudniku zlata pobili 20 ljudi. Gre za nov krvav napad islamskih skrajnežev.

Nova krvava tragedija se je zgodila v afriški državi Burkina Faso. Muslimanski skrajneži so v enem izmed rudnikov zlata ubili 20 ljudi. Po šokantnih dogodkih v Nigeriji, kjer muslimanski skrajneži izvajajo genocid nad prebivalstvom krščanske vere, je afriško celino pretresla nova tragedija.

Po poročanju portala Jihadwatch.org je dvajset ljudi umrlo v rudniku zlata v Burkina Fasu. Znova se je zgodilo džihadistično nasilje, ki pretresa to afriško državo. Krvavi zločin se je zgodil v provinci Soum. Lokalne oblasti poročajo, da še nimajo podrobnih informacij glede motivov krvavega muslimanskega pokola.

Afrika v plamenih. Zločini muslimanskih skrajnežev se dogajajo vsepovsod!
Zadnji izmed krvavih dogodkov v Afriki ni nobena novost. V našem mediju smo že poročali o zločinih, ki se dogajajo v Nigeriji, kjer muslimanski skrajneži pobijajo in izvajajo genocid nad krščanskim prebivalstvom. Vendar ta velika nevarnost prihaja v Evropo, ko v imenu gostoljubja sprejemamo večinoma nepreverjene ilegalne migrante. Prav v tej množici se skriva veliko muslimanskih skrajnežev, ki izvajajo zločine po Evropi.

Luka Perš

  • Andrej

    “Lokalne oblasti poročajo, da še nimajo podrobnih informacij glede motivov krvavega muslimanskega pokola.”
    Muslimani ne potrebujejo nobenega motiva. To oni z veseljem delajo.

  • soc

    To krvoločno religijo bi bilo treba iztrebiti. A kaj, ko so v zadnjih 15 letih vzpostavili odlično povezavo z levico in interesi megakapitala. Kje bo naslednji pokol in kdaj se bodo začeli tudi pri nas?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!