Posledice muslimanskega županovanja v Londonu: porast posilstev, umorov, kriminala ter več napadov s kislino na prebivalca kot kjerkoli na svetu!

Foto: epa

Po tem, ko so britanski mediji praznovali, ko so v Londonu maja 2016 izvolili prvega muslimanskega župana Sadiqa Khana, so se končno pokazale posledice tovrstnega županovanja, do katerega je prišlo zaradi poudarjanja pomena nerasizma pri izboru župana. London je zaradi teh zablod postal prestolnica, v kateri je med Khanovim županovanjem prišlo do porasta kaznivih dejanj, kriminala, kraj, vlomov, posilstev, umorov, napadov s kislino in še bi lahko naštevali. 

Nekateri so sicer napovedovali, da bo Khan pomenil katastrofo za London, a vendar je obseg posledic, do katerih je resnično prišlo, presegel celo najhujše nočne more. Khan namreč daje prednost skupinam, ki so povezane s pohabljanjem spolnih organov, in uporablja svoje platforme za agitiranje proti ameriškemu predsedniku, statistični podatki pa kažejo na njegovo grozljivo nesposobnost pri ohranjanju varnosti Londona – kar predstavlja eno izmed glavnih področij odgovornosti župana.

Foto: epa

Statistika govori sama zase 
Podatki iz londonskega policijskega in kriminalnega urada kažejo na porast nasilnih kriminalnih dejanj v prvem letu Khanovega županovanja. V primerjavi z obdobjem 2015/16 je v obdobju 2016/17 prišlo do porasta umorov za 27,1 odstotka, hujše nasilje med mladimi je naraslo za 19 odstotkov, število ropov pa se je povečalo za 33,4 odstotka. Število kraj se je povečalo za več kot 10.000 primerov, kar kaže na 33,9-odstotni porast, porast posilstev v Londonu je 18,3 odstotka, porast zločinov z orožjem pa 16,3 odstotka.

Foto: epa

London ima več napadov s kislino na prebivalca kot katerokoli mesto na svetu
Župan je izgovor za slabo statistiko po navedbah Breitbarta našel v znižanju števila policijskega kadra, ampak statistika razkriva, da je v Londonu le okrog 1000 policistov manj, kar so trije odstotki londonskih policistov. Na začetku tega leta je London postal eno izmed najnevarnejših glavnih mest na zahodu, kar ne čudi glede na to, da je spodnji dom britanskega parlamenta nedavno razkril, da ima britanska prestolnica več napadov s kislino na prebivalca kot katerokoli mesto na svetu.

N. Ž.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Londonistan

 • samsara

  Za komentar bi lahko uporabili njegovo, županovo izjavo, po enem izmed omenjenih kriminalnih dejanj, češ, ” to je pač del življenja v velikem mestu”.
  Pakistanska mentaliteta implantirana na zahod, natančneje v London.

 • xtc

  Čass je ,da tega talibanarja vržejo in naženejo tja od koder je prilezel pa naj tam zganja svoje agende.

 • samsara

  Sem že enkrat opisal faze od naselitve do invazivnega širjenja, kot veljajo v rastlinskem in živalskem svetu, a bi tokrat ponovil.
  1.faza: naselitev / izraz: tujerodna vrsta
  2. faza: ustalitev in razmnoževanje / izraz: naturalizirana tujerodna vrsta
  3.faza: širjenje in povzročanje škode / izraz: invazivna tujerodna vrsta

  Nekateri so mnenja, da v človeškem svetu te naravne zakonitosti ne veljajo. Globalisti na primer. Pa njihovi somišljeniki in kolaboranti levičarji.

 • Sarkazem

  Seveda bo začel vabiti in naseljevati muslimane in širiti no go cone in s tem svojo volilno bazo. Podobno so imeli v Bruslju s socialističnim županom v četrti Molenbek, ki je zdaj ena sama no go cona , kjer se skrivajo teroristi. Pravzaprav to bahavim Angležem privoščim, saj še vedno mislijo, da so s svojo kolonialno preteklostjo nekaj več kot ostali Evropejci, tudi nam so leta 1945 zakuhali hudo svinjarijo.

 • Antonius

  Kaj sporoča turistom londonska varnostna statistika?
  Da zanimivo, mirno in lepo turistično doživetje ponuja obisk Vancouvra, na robu *britanske* Kolumbije v Kanadi.

 • bojan

  Londončani so to izvolili in to naj majo, tud če gre njihov London v tri pi**e mat*** jim to še privoščim ker so se takoj za švedi izkazali za mega bedake na svetu, namesto da bi tole muslimansko sranje odstranli mencajo ko ene nune in samo gledajo pa delajo statistike nič pa ne ukrepajo, nekaj podobnih je tud med našimi politiki

 • RATATA

  Bojo mel hmal kraljico in kraljico tile aglejži.

 • matjazr7

  Hmm, očitno se nam repertoar multi-kulti scenarijev nadaljuje. V Berline te posilijo, v Parizu ti zažgejo avto in v Londonu te polijejo s kislino. Ni kaj, res bomo obogateni z novimi izkušnjami in novimi obrazi na naših ulicah. Boš kmalu lahko kupil na londonskem letališču gumijasto opravo s potapljaško čelado (za ženske še deviški pas), da si boš lahko v miru ogledal vse znamenitosti Londunstana.

 • Olga_10

  To dobiš, če imaš “multikulti” župana….Slovenija jih ima kar nekaj…

 • Morala

  In kaj počne politični vrh? Nič…sprijaznite se porečejo…bo manj turizma..

 • Boco

  Pri Brexitu so anglezi izpostavljali migrate in drzav centralne in vzhodne Evrope, predvsem iz Poljske. Niso jih motili muslimanski migranti iz Azije. Pa naj imajo kaj so si navlekli domov angleske buce araogantne. Samo upam, da ce bodo hoteli enkrat nazaj v Evropo, da se bo takrat organiziral kaksen referendum, kjer se bomo celinski evropejci opredelili ali hocemo te angleske muslimanske azijce v EU.

 • Sadako

  Letos bo Milko Novič izpuščen iz zapora.
  V začetku listopada se je židovskemu milijonarju in njegovi kubanski služkinji rodil sin. Kubanka je prelepa črnolasa mladenka. Oče je star debel, plešec, ki je poročen s tisto, ki ji Bog ni dal otrok. Zdaj milijonar svojemu odvetniku narekuje oporoko. Za oporoko ni in ne bo nikomur povedal (razen odvetniku). V oporoki bo napisano, da vse svoje imetje zapušča svojemu sinu. Ko bo ta sin zrasel in postal predsednik ZDA, bo s smrtonosnim orožjem napadel in uničil muslimansko Evropo.

  • Asterix in Obelix

   Kako piše v KORANU, KO BO SUŽNJA RODILA SVOJEGA GOSPODARJA. No pa ga je. In plačo so mi zvišali.

 • učko

  Tud’ v Zloveniji je za levuharje in njihove hlapce vse več vredno, samo kar je slovenskega ne ! Sami smo si tega krivi !

  • domovina mili dom

   Točno to. Samo škoda, da ne trpijo samo levaki.

 • domovina mili dom

  Kjer vladajo musliji in komunisti nastane teror nad prebivalstvom.

 • montyamp

  Blesavi Angleži so se pustili nafukati od TITABANDITA , so krivi za pomor poštenih domoljubov Slovencev 1945 in zato dobili račun v obliki kislinskih kozojebačev .

 • neumnost,
  veroizpoved župana ne vpliva na statistiko kriminala, lahko bi bil ateist, v tako velikem mestu je vedno bilo in vedno bo kriminala veliko, preveč.

  recimo, vlomov je bilo Aprila 2011 – 7,629 primerov, Septembra 2017 pa 6,052 primerov,
  vseh primerov skupaj, vlomi, kraja avtomobilov, droge, in ostalo, je bilo Aprila 2011 – 107,805 primerov, Septembra 2017 pa 85,458 primerov.

  Najbolj kriminalno obdobje je bilo Maj 2011 – 113,296 primerov.
  Leta 2011 je bil župan Londona Boris Johnson, konservativna stranka.

  (Vir podatkov: UKCrimeStats)

 • Asterix in Obelix

  No, če bi župan kradel in posiljeval…
  No drugače pa Barack Hussein Obama je oboroževal ISIL. Ali je že vrni Nobelovo nagrado za mir?

 • sodnikisozločinci

  Kakšna je posledica prihoda ježa v lisičji brlog? Basen o ježu in lisici http://www.ringaraja.net/otroski_koticek/ljudske-basni/jez-in-lisica_30&674.html

  Nekdo bo moral zapustiti brlog. Bodo to Angleži ali “prišleki”?

 • pajot

  Zmeraj je bilo tako: ko se je narodu utrgalo,so letele glave.Tudi tokrat bo tako. Muslimanske glave bojo letele na letečih preprogah nazaj v Istanbul. He,he,he….

 • slosin

  ….. iz londonskega policijskega in kriminalnega urada ….

  Nimajo več ‘kriminalističnega’ urada, temveč ‘kriminalnega’ ….možno, ja…

 • šmentanamuha

  Degenerirani anglo-saksonci zgleda rabijo lekcijo za vse sranje, ki so ga skuhali po svetu. Sicer pa je vse to voda na mlin zaostrtovanju nadzora nad ljudstvom, kar je skrita (bolj ali manj) agenda v ozadju. črna kabala ničesar ne prepušča naključju.

 • rubec

  Ko je bil Sadiq na obisku pakistana se je počutil kot bi se vrnil domov.

  • indijanka

   Ja..kje pa si?

   • rubec

    Trenutno sem v priporu v ZDA. Neko društvo Oprah s.p. me je prijavilo spolnega nadlegovanja ko sem na neki farmi med ogledovanjem živali nepremišljeno rekel “Ti pujsa ti, ti boš kmalu za v posteljo.”

    • indijanka

     Pšttt…desničar si. Boš v cajtngu in poročilih glavna novica. A se nisi mogu izgovort na geje al pa kej druzga? No.. ja. Zdej je, kar je. Se boš moral vključit v javna dela..tko, da lohka postaneš komentator na Novi. Kazen bo treba odslužit..brez izgovorov.

 • Sredina

  Ko bo kdo iz SDSS naredu tok koristnega za SLO, kot Londonski župan za London se pa oglašite…in ne potrebujem rasističnih komentarjev..vem pa da je uspeh drugačnih težko požret..

  • šmentanamuha

   Uspeh drugačnih? WTF? Kaj pa naj bi to bilo: povečanje števila posilstev in umorov in kriminala nasploh, no go cone? No, razloži.

   • vlomov je bilo Aprila 2011 – 7,629 primerov, Septembra 2017 pa 6,052 primerov,
    vseh primerov skupaj, vlomi, kraja avtomobilov, droge, in ostalo, je bilo Aprila 2011 – 107,805 primerov, Septembra 2017 pa 85,458 primerov.

    Najbolj kriminalno obdobje je bilo Maj 2011 – 113,296 primerov.
    Leta 2011 je bil župan Londona Boris Johnson, konservativna stranka.

    (Vir podatkov: UKCrimeStats)

  • cosmosjasnovidec

   In kaj je koristnega naredil za London?
   Naštej kaj od tega a ne to kar vemo,da je dal povečati pokopališča kamor shranjujejo pobite žrtve kamelotrajbarske teroristične muslimanske nesnage.

 • cosmosjasnovidec

  Tole so vedeli že preden so ga volili in tudi,da je član in sodeluje z đihadisti IS.
  Sicer je res,da so ga volili sami zažgani kamelotrajbarski musliči ampak bi britanci morali kandidaturo preprečiti tako so si pa sami krivi enako kot mi v Sloveniji.

 • lauraas

  Poostrili bodo nad domorodci!

 • dob

  Napadi s kislino pa res niso nč tacga, ampak Trump, veste njega je pa treba popljuvat in to vsak dan, on je nevaren!!!

 • cosmosjasnovidec

  Ti prekleta nagraužna ogabna krastača,da ga ni sram z takim muslimanskim gobcem hoditi naokrog.
  Razen tega se je vedelo že pred njegovo izvolitvijo za župana,da je član ISIS-a pa je vseeno bil izvoljen.
  Torej v Britaniji potekajo volitve na enak način kot v Sloveniji kjer so vedno izvoljeni največji izdajalci ter državni sovražniki tudi če en sam edini ne voli za nobenega.
  Skratka sploh ni pomembno ali jih kdo voli ali ne,ker so rezultati nameščeni že v naprej.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-