Pozor! Islamska država grozi s terorističnimi napadi na svetovnem prvenstvu v nogometu v Rusiji ter z obglavljanjem Messija in Ronalda!

Messi in Ronaldo na sliki obglavljena. (Foto: twitter)

Džihadisti iz islamske države že več mesecev pritiskajo in hujskajo proti svetovnemu prvenstvu v nogometu v Rusiji. Medtem ko se je v četrtek začelo dolgo pričakovano tekmovanje, so pozvali celo samomorilske napadalce, ki posamezno izvajajo teroristične napade (“osamljene volkove”). V sredo je obveščevalna družba SITE Intelligence Group razkrila, da je “skupina, povezana z islamsko državo, na enem izmed plakatov z zemljevidom stadiona v Rusiji pozvala svoje sledilce, naj izvedejo teroristične napade”. SITE navaja tudi celo vrsto drugih plakatov s sovražno vsebino.

Na enem izmed plakatov teroristične skupine je prikazan stadion in bližnje stavbe, ki so v plamenih. Na drugem plakatu pozivajo “osamljene volkove” s sporočilom v francoščini “vse jih pobijte”, slika pa prikazuje, kako nož reže logo svetovnega prvenstva. Tretja slika pa prikazuje oboroženega bojevnika z napisom “začel se bo teror“.

Obglavili bi Messija in Ronalda
Grožnje ISIS-a so se začele z začetkom svetovnega prvenstva, s tekmo med Savdsko Arabijo in Rusijo. V četrtek je SITE objavil: “Medtem ko se začenja svetovno prvenstvo v nogometu 2018 v Rusiji, Islamska država in njeni podporniki pozivajo posameznike na tekme, z namenom izvajanja terorističnih napadov. Maja so namreč fanatiki grozili, da bodo obglavili argentinskega igralca Lionela Messija in portugalskega Christiana Ronalda.” Bila sta namreč prikazana na plakatu – obglavljena, nad sliko pa je bilo sporočilo “tla bodo prepojena z vašo krvjo”.

Foto: Twitter

Na stadionih v Rusiji pričakujejo okoli deset tisoč ljudi, težava pa je v tem, da letos prvenstvo sovpada z ramadanom, muslimanskim svetim mesecem, ko džihadisti verjamejo, da če bodo “junaški”, bodo od boga nagrajeni, poroča Breitbart.

A. G.

 • Poštenje velja

  welcome

  MESEC MA VAS RAD

  • Bozz

   Pa Židan in Cerar in Šarec in vsi ostali v levih strankah tudi. Mi smo ksenofobi za njih pravijo, a tile džihadisti, ki pa k nam hodijo pa niso ksenofobi do nas? Vprašanje za te velemodre hinavske politike na levi.

 • lado

  pri nas bojo varni ,jim bo šarćić dal državo ,halalovcem !!!!! vsi zapirajo meje ,mi pa jih vozimo šverc noter !!!!!!!!A BOMO ZNORELI, SE ZBRAALI IN NJIH IN VSO NAŠO GOLAZE N POTOLKLI IN IZGNALI !!!!!!!!!!????????????AJDE !!!!!!!! DVIGNIMO SE !!!!!!!!! NE GOBEZDAT TU GOR MADONA !!!!!!!!!!!!!!!!

 • Bine Žigon

  Naši levičarji take vabijo v Slovenijo, tega se moramo zavedati! Muslimani so vsak dan bolj radikalni in si želijo, da Evropa postane njihova. Tega jim ne smemo dopustiti!

  • AlojzZ

   “in si želijo, da Evropa postane njihova.”

   Pa ne samo želijo, kar krepko delajo na tem. Kaj pa EU staroselci? Se bomo kar vdali?

  • učko

   Najprej je treba potolčt domače izdajalce, LEVUHARJI, TA RDEČE FAŠISTE !!! V musličih vidjo vojsko, ki jo bodo izkoristili za svoje podle nameme !

  • Aron

   Lej Bine, vidim da ti zadeve niso jasne in nabijas to, kar so te naucili. Ce ne bi desnicarski warmongerji financirali ISIS in podobne teroriste, beguncev ne bi bilo. Drugace pa CIA in MI5 urejajo vize teroristom, eden izmed njih je pobijal po Manchestru. Poguglaj.

   • sprehajalec

    Plodijo se kot kunci Aron. 10 otrok imajo njihove ženske, želijo si europskega bogastva.

    • Dostmamrecesijeinpičkarije

     Napisat bi moral.
     Plodijo se kot kurci Aron

 • xtc

  No Putikam vsaj dolgčas ne bo pa tud vdko bodo morali dati malce na stran.
  Bo pa tole zanimivo,ko bo začelo pokati po Rusiji,saj se je Putin do sedaj režal ostalim in tovoril drhal po koridorjih čez Rusijo na Švedsko in Norveško sedaj pa čaka tudi njega enaka preizkušnja-upam le ,da bo le materialna škoda,če bo.

 • Radolf Mitler

  Kdaj bodo oblavili Jankoviča?

 • totex39

  Islamisti se v Evropi upajo, ko pa jim podporo držijo evropske oblasti, namesto, da bi jih vse potolkli z bombami, se sigurno ne bi upali izživljati na tak način v Evropi, samo to še pride v poštev, ostale pa takoj izgnati do najmanj četrte generacije.

 • šmentanamuha

  Tile brezumni mohamedanci so dokaz, da je naša civilizacija zašla v slepo ulico.

  • MižekFiga

   ISIS niso “naša” civilizacija. So nekakšna skrajno militantna skupina evropskih komunistov (ali levičarskih komunističnih socialistov).

  • Steiermark

   ne civilizacija, bebasti marxisti – komunisti….

  • zoro

   da, ker jih je sprejela – ampak v slepi ulici je civilizacija levistov – no, že od začetka

   • šmentanamuha

    Mi smo vsi ena civilizacija. In ta civilizacija je prišla na svoj rob prepada. Indijanci bi znali to še bolje povedati.

 • Bozz

  Dej dej no lepo prosim. Na zahodu imamo toliko angencij od Mossada, Cie, Nsa, MI5&6, Fsb in tako dalje in tako dalje. Tile teroristi ne bi mogli prdnit, če ne bi bilo nekomu to v interesu. Imamo posebne specialne vojaške enote, ki bi jih v trenutku polovile in odstranile iz zahoda, če bi ljudem na oblasti bilo to v interesu. Ampak ni, v interesu jim je kaos, iz katerea hočejo narediti red po njihovem okusu, t.i. nov svetovni red. Resno mislite, da bi ljudje, ki so še do včeraj bili v sandalah in pasli koze, bili grožnja zahodu? Kje so dobili vojaške čevlje in uniforme, orožje, hrano, denar? Boste rekli od sunitske Saudove Arabije. Ja ok, in zakaj gre potem Trump z Saudovo Arabijo podpisati 100 in več miljardno orožarsko pogodbo? Potem imamo tu šiitski Iran, kateremu pa pomaga druga stran, Rusija, Kitajska, itd.

  Islam je v svojem jedru nasilna religija. O tem ni dvoma. Vsak inteligenten pogumnež, ki si je vzel nekaj časa in vsaj bežno prebral Koran in Hadithe to ve. Islam bi moral biti prepovedan z ustavo. V Nemčiji je eden bivših muslimanov, danes ateist, izvorno arabski imigrant iz Egpta, KI JE V NEMČIJO PRIŠEL LEGALNO in ki danes dobro govori Nemško, zelo izobražen, napisal knjigo o tem zakaj je izstopil iz Islama. Dal ji je naslov Islamski fašizem.

  https://www.youtube.com/watch?v=3cxoGKtU0Ik

  Levičarji na oblasti pri nas (načrtno) držijo glave v pesek in se ne učijo iz izkušenj teh bivših resnicoljubnih muslimanov, ki dobesedno riskirajo svoje življenje s tem, da svarijo zahodnjake. Ta mora hoditi okoli s policijskim spremstvom…

  Dokazano je, članki o tem so na netu, da ko se število muslimanov začne v določeni državi procentualno večati, se povečuje njihov vpliv in poskus islamizacije družbe in kasneje ko jih je vedno več nasilje in teror v različnih oblikah nad ostalim ne-muslimanskim prebivalstvom do končne islamizacije ciljne države. Več kot jih je več je tega. Vsi, ki trdijo nasprotno so lažnjivci, ignorantneži, strahopetci in hinavci.

  Jaz bi pa samo dodal, da je v interesu elit, da se muslimani radikalizirajo. Deli in vladaj. Namreč veliko muslimanov na zahodu se je kako bi rekel, omehčalo, in ne sledijo dobesedno vsemu kar je zapisanega v koranu in hadithih. Če ne bi bilo grožnje s smrtjo in ubojev iz “časti” in ostalih pritiskov v njihovi religiji, bi veliko arabcev zapustilo to religijo v teh najbolj trdih islamskih državah kot je Saudova arabija, itd. Videl sem dokumentarec kako se Alžirci na skrivajo vozijo ven iz mest na skrite lokacije, kjer imajo alkohol, da lahko tam v miru pijejo alkohol, pir, vino, žgane pijače in se ga napijejo, itd. Imel sem muslimana za prijatelja pred leti. Bil je tak kot večina ljudi danes, pil, kadil, jedel svinjino, za pusta se je celo v babo oblekel…

  Jasno je, da bo zaradi vsega kar se dogaja prišlo do vojne v Evropi. Samo vprašanje časa. Dokaz temu je pribl. 150 let staro pismo v katerem je opisan načrt za 3. svetovne vojne…150 let nazaj…avtor tega pisma je prostozidar Albert Pike. Za 3. svetovno vojno je rekel, da jo bodo sprožili med Islamom in Izraelom in vsem zahodom, da se medsebojno ljudje uničijo in izčrpajo. Neumni ljudje se smejijo in programirano ponavljajo kot papige “to so teorije zarote”. Če je to teorija, zakaj se vse dogaja kot je zapisano v pismu? Deli in vladaj.

  In še to, kdo je oboroževal Islamsko državo? Kdo jim je dal hrano, denar, obleko, orožje? Se spomnite novice pred leti, ko so ameriška vojaška transportna letala uradno po pomoti odvrgla orožje džihadistom dol v Siriji in Iraku? Po pomoti, ja seveda. Se spomnite, da je 100.000 do zob oboroženih iraških vojakov kar zbežalo pred temi teroristi v sandalah, ki niso imeli nič in jim prepustilo vso ameriško vojaško opremo in orožje? Še Hillary Clinton je javno pred kamerami priznala, da so oboroževali teroriste v Afganistanu in da se jim je to maščevalo. A sedaj pa tega več ne počnejo? V Siriji so jih spet oboroževali v boju proti Assadu. Pa da ne bom samo Amerike omenjal, tudi ostale velesile počnejo isto.

  S takimi novicami kot je ta pa se bomo samo še bolj radikalizirali, vsak na svoji strani, ljudje pa ne vidijo kdo so tisti na vrhu, ki vlečejo niti. Spet nas uspešno delijo. Levičarji gredo pa v drugo skrajnost. Popolnoma ignorirajo problem Islama v Evropi. Včeraj sem se pogovarjal z enim. Ne moreš verjeti, če ne slišiš. Popolna ignoranca, zanj je to kar se dogaja na Švedskem, v Franciji, Angliji, Nemčiji, Nizozemski, itd. popolnoma izmišljeno. Nobenih novic ne spremlja in noče spremljati, ker bojda hoče samo pozitivno razmišljati in ignorirati vse ostalo. Popolnoma ignoranten kaj se dogaja, pameten in poln ega in arogantnosti pa tako, da glava boli. Ko oz. če bo pa Slovenija postala kot Švedska bo pa bridke solze točil, ko bo prepozno, ali pa bo bežal na Madžarsko, tako kot Nizozemci, Belgijci in Švedi, ki se števično izseljujejo iz teh Islamski invaziji prijaznih držav…

  • MižekFiga

   Nehaj nakladat, kot da gre samo za filozofska vprašanja!
   Poznamo atomske z omejenim delovanjem in zakaj jih ne uporabimo. Japonci so se v hipu civilizirali.

   • Bozz

    No povej mi kaj v mojem komentarju je nakladanje. Zadeva je bolj obsežna kot si misliš. Isti si kot znanec levičarskega prepričanja s katerim sem včeraj govoril. Ignoraten in aroganten egoist.

    • Djuro Sumar

     Po mojem ni nobenega filozofiranja, temveč samo nakladanje.

   • Bozz

    Mimogrede na Hirošimo in Nagasaki niso bile odvržene atomske bombe. Če bi to bilo res, Hirošima in Nagasaki ne bi bila naseljiva na tisoče let kot nam perejo možgane, pa so takoj po uničenju ponovno začeli graditi ti dve mesti, da sta postali velemesti kot sta danes. Uporabi možgane malo in ne nasedaj propagandi hladne vojne.

  • macon

   Kaj so odvrgli na Japonsko? Imaš kak link, ker me to zanima?

   • Bozz

    Bral sem eno dobro internetno stran na to temo, kjer so predstavljeni dokazi in se krešejo mnenj sem in tja, itd. Bi moral poiskati. Lahko pa začneš s temle videom, očividca v Hirošimi, ki je bil tam, ko je domnevna atomska bomba eksplodirala in kaj pove, pove, da sploh ni bilo radiacije:

    Eyewitness at Hiroshima said, there was no radiation
    https://www.youtube.com/watch?v=taLk4tSX6sM

    Na Hirošimo in Nagasaki so odvrgli zažigalne bombe tako kot na Tokio potem pa zagnali propagando hladne vojne. Strah pa to, s katerim dobro kontrolirajo ljudi, da dosežejo kar hočejo. Če pogledaš slike Tokia takoj po bombardiranju in slike Hirošime in Nagasakija, ista škoda, nobene razlike. Lesene papirnate japonske hiške zgorele, betonske zgradbe obstale…

    • šmentanamuha

     Dejansko je na tem lahko nekaj resnice. Če primerjamo posledice Černobila v Rusiji oz. Ukrajini, kakšni spački so se rojevali, živali in ljudje. O Japoncih se ne spomnim, da bi bilo kdaj govora, kakšne posledice je pustila radiacija, ki bi naj bila verjetno še večja. Zanimivo, da tega nismo nikoli med sabo primerjali in povezali.

     • Bozz

      Glej predavanje od Galena Winsorja, nuklearnega fizika, ki je bil zaposlen v nuklearni industriji, žvižgača, ki je dejal, da določeni elementi sploh niso tako radioaktivni kot nas strašijo. Pove, da je za šalo celo plaval v tistih hladilnih bazenih noter v začetku te industrije z nuklearkami, ko še varnostni zakoni niso bili spisani in tako rigorozni (in pove zakaj so potem sprejeli takšne zakone in zakaj takšno strašenje) dokler mu niso vodilni prepovedali to početje. Pred kamero pa celo uran poliže:

      Galen Winsor: The Nuclear Scare Scam
      https://www.youtube.com/watch?v=rMqHTbXm3rs

      Tule je samo izsek, kjer poliže in pogoltne uran z roke:

      Witness the nuclear fear scam. Scientist eats uranium.
      https://www.youtube.com/watch?v=QmJN-LMPnX0

     • Bozz

      Mimogrede spački se lahko rojevajo otroci tudi zaradi drugih kemikalij v ostali industriji (in celo zaradi farmacevtskih tablet), ki preidejo v okolje, nam pa natvezijo, da je to zaradi radiacije, virusa zike, itd. itd. Tudi v Černobilu v Ukrajini je po moje bila sprožena podobna propaganda za naše strašenje.

      Pred kratkim je bil na RT dokumentarec kako je Nemška ali Angleška (pozabil katera od teh) farmacevtska industrija pometla pod preprogo, ko so v 50. letih prejšnjega stoletja nosečnicam predpisovali neke tablete in so se potem rojevali popolnoma deformirani otroci brez rok, nog itd. danes invalidi. Ti rojeni invalidi oz. njihove družine so potem z odvetniki in ostalimi raziskovalci dokazali, da so njihovi otroci deformirani zaradi teh farmacevtskih tablet. Dolga desetletja so to prikrivali, potem pa če se prav spomnim so le izplačali odškodnino, ker jim je bila krivda dokazana in niso mogli več zanikati.

      Samo v razmislek.

     • Striker

      Zdravilo je bilo Talidomid, proizvedeno v Nemčiji, pod več komercialnimi imeni. Stranski efekt je bil grozen, vsaj za zarodek.

     • Gašper

      Se mi zdi da so bombe tehtale precej manj od reaktorja, ergo manj radiacije

     • Djuro Sumar

      Ja, nekaj je na tem. Ziher.

    • Djuro Sumar

     Po mojem je vse tole božji načrt, med seboj se koljejo verniki vseh sort, krivi pa so levičarji, oziroma ateisti. Hirošima in Nagasaki pa sta mesti iz Svetega pisma, Sodoma in Gomora.

     • Matt von Glanz

      po božjem načrtu se bo vse zgodilo precej bliže in komunistov takrat ne bo več, ker satanizma ne bodo več skrivali in bodo že zdavnaj prepoznali svojega liderja.

     • Djuro Sumar

      To bo to.

     • Matt von Glanz

      Hej, strinjava se – nekaj je narobe. Potlacil si svoj gorostasni ego.

     • Djuro Sumar

      S teboj je nekaj narobe, ker pišeš bedarije na katere nimam odgovora.

     • Matt von Glanz

      Hehe, odrezav kot vedno.

 • Aron

  Lej Amerika, kaksne zivali financiras in oborozujes. Kdaj se bomo Evropejci uprli in odkazali tem psihopatom mesto?

  • Steiermark

   Najprej se bo morala Evropa rešiti psihopatov rdečih, ki nam podtikate oz. nas naddomeščate z islamsimi podivjanimi živalmi!

  • MižekFiga

   Evropski levaki ste manj civilizirani kot ISIS zaslepljenci!

  • xtc

   Levim?
   Ja res bo treba nekaj ukrenit zoper vas islamoljubce,a ne sploh tiste ,ki ljubite sekularni Iran.

  • Caetano

   Amerika je s filoislamističnimi levičarji tipa Obama in Clintonova že obračunala na volitvah, ko je zmagal Trump in tudi sesul potem s pomočjo Kurdov IS kljub turškemu in katarskemu ugovarjanju. Evropa pa filoislamiste šele mora odstraniti z oblasti!

 • Stajerka

  Putin mi kot voditelj ni všeč……ampak, če kdo, potem jim bo on stopil na njihov ego…..in verjamem, da Rusi ne sedijo križem rok in čakajo na najhujše, kot to počno “evropski” voditelji……no, sicer ne sedijo križem rok, da nekaj počno so se odločili, da jih bodo uvozili še več…..seveda NEZAKONITO in mimo vseh zakonitosti zdrave kmečke pameti……

 • Franc Šink

  Rusi bi hitro opravili z njimi.Za nas pa velja. Kdor ni oborožen, naj se čimprej oboroži!! Evropskimi varnostnim službam ne gre več zaupati.

 • macon

  Normalno, da grozijo ampak to ni nobena novica dokler se nekaj ne zgodi. Koga briga kake slikice psihoti limajo v Photoshopu.

  Nehajte strašit z migranti in islamisti, če ni dogodka. Raje bi se razpisali o Tommyju Robinsonu, ker to pa je novica in govori kam drsi EU.

  • Stajerka

   ma ne…..od včeraj je pomemben sredinec Robbie Williamsa na otvoritvi :)))

   • rubec

    ma ne, pomembno je kdaj bo vremenarki na pop tv odtekla voda.

    • tasilo

     Ma ne, pomembno je, da ji ne bo odtekla voda, ampak viski.

 • Vojteh Dovč

  madona ste hitri.Niti na mđarskem netu še ni nič o tem.
  seveda nikjer še ni nič

 • Stajerka

  še nekaj……kar bi MORALO dat mislit “slovenski” politiki!!!

  Mufti Grabus: “Ne sprejemamo dejstva, da nas vedno porivajo na obrobje družbe”
  Ramazanski bajram
  15. junij 2018 ob 07:50
  Ljubljana – MMC RTV SLO, STA
  “Živimo v pluralni in demokratični družbi, v kateri svobodno prakticiramo svojo vero,” je na osrednji slovesnosti ob koncu ramazana in začetku ramazanskega bajrama povedal mufti Nedžad Grabus.

  http://www.rtvslo.si/slovenija/mufti-grabus-ne-sprejemamo-dejstva-da-nas-vedno-porivajo-na-obrobje-druzbe/458077

  tudi Slolandija je na udaru – tako ali drugače……kak daleč pa je z zadevo glede grožnje “slovenskega muftija” v MOL????…..a tudi tukaj NI znakov kaznivega dejanja kot ga ni bilo pri taborjenju Ahmeda v DZ???
  dokler bodo ZAKONI VELJALI SAMO ZA DOMORODCE, tako dolgo NE bo bolje!!!

 • Olga2345

  Messi in Ronaldo naj se zahvalita Merklovi, Sorosu in Junkerju ter vsem ostalim skorumpiranim levičarjem, ki divjake uvažajo v Evropo, namesto, da bi jim pokazali mesto, ki jim pripada – za rešetkami!

  • Stajerka

   nč bat…..koliko je meni znano, OBA igrata v Španiji……za stimulacijo Španska vlada uvaža novo pošiljko po morski poti – samo 629 sumljivih duš……..

 • Bahadur

  Na vhode štadijona naj privežejo ducat divjih merjascov in bo mir. Vsak ki bo hotel vstopiti ga bo moral kušnit. Foto dokaz. Objava na spletu.

  • stajerc5

   Manjka se pravi kozarec vodke in debel kolobar svinjske salame. Predvsem sedaj, v casu ramadana, bi bilo zanimivo opazovati, hihihi…

 • stajerc5

  Nekako sumljivo dolgo ze pluje tista ladja z “turisti” po Sredozemskem morju!
  Koprcani, dobro opazujte prihajajoce ladje, predvsem ponoci!!! Ko je Lunatik z svojo bando tako dolgo tiho, postaja zadeva mocno smrdeca…

 • Stajerka

  še ena vzgojna…..tudi za slo lewake ob bok dvigu socialne podpore…….

  1000 doz smrtonosnega ricina plačal s socialno podporo
  Berlin, 15.06.2018, 10:07 | Posodobljeno pred eno uro

  https://www.24ur.com/novice/svet/ricin.html

 • Bozz

  Hamed Abdel-Samad’s speech in Copenhagen Sept. 2016
  https://www.youtube.com/watch?v=zjUmLJHGlhk

 • Janez Novak

  Na stadionih v Rusiji pričakujejo okoli deset tisoč ljudi
  ***
  A toooliko? Jaz sem mislil, da jih bo pol manj.

 • Caetano

  Erdogan je že napovedal jihad Avstriji, potem, ko so zaprli nekaj radikalnih mošej. Tudi sporazum z Grčijo o vračanju imigrantov je preklical. Evropo hoče imeti za talca in še pospešiti islamizacijo, ki je že tako ali tako v razmahu in v veliki meri financirana prav s strani Muslimanske bratovščine, kateri pripada tudi turški samodržec. Iran, Turčija in Katar so danes glavni centri globalnega jihada.

 • soc

  Morebiti je obglavljanje njihovih ikon edini način, da se ofce zavedo, kaj se dogaja in vendarle pomendrajo zahrbtnega volka. Drugače bo apatične in bebave požrl eno za drugo.

 • FreedomAndDemocracyNOT

  hehehe, s kaksno lahkoto se da strasit sveckarje, ni cudn da cele dneve prestraseno kidajo gnoj

  • dr Janez Sveti

   Kidanje gnoja je lepo in pošteno delo. Samo gnoja je preveč.
   DR Janez Sveti genij

 • domovina mili dom

  Dokler se to dopušča, bodo grozili in udejanjali.

  • Tweety Bird

   Res je…dokler se dopušča skrajna desnica, bodo grozili in udejanjali. Slabo se piše nam Slovencem… SLABO !!!

   • WISKY 1000

    komunajzarji delat se zgubte,socijalo ste dobil povišano.

 • Tweety Bird

  Pozor! Fake news! Islamska država grozi s terorističnimi napadi na Trstenjakovi ter z obglavljanjem Goebbelsa in Hitlerja!… ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

  • dr Janez Sveti

   Slab humor je znak slabe inteligence.
   DR Janez SVeti genij

 • Olga2345

  Žrtve komunistov in islamistov so vedno uspešni in sposobni ljudje, ki so grožnja njihovi “inteligenci” in nespodobnosti!

  • dr Janez Sveti

   Torej ti nisi v nevarnosti. :)
   DR Janez SVeti genij

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Tud minute ne aresta, ampak samo metek v glavo.

 • AlojzZ

  “Islamska država grozi s terorističnimi napadi na svetovnem prvenstvu v nogometu v Rusiji ter z obglavljanjem Messija in Ronalda!”

  Mokre sanje islamistov. Putin pač ni pičkica, Putin ima jajca!

 • dr Janez Sveti

  A so že zavzeli Vatikan? Nekam dolgo ga oblegajo.
  Rusi jim bodo že pokazali kaj pomeni napadat vrednote Rusije.
  DR Janez Sveti genij

 • Sodni dan

  Če imajo le kanček pameti se bodo izogibali Rusije! Njihova odločitev, ruski gualgi so odprti 24 ur na dan 365 dni na leto.

 • soc

  Pred šeststo leti krščanski in islamski fanatiki, pred manj kot stoletjem komunistični, danes komunistični in islamski… Bemti, poprečni Homo sapiens je res en taka stupidna žival, ki se uči le iz lastnih osebnih izkušenj. Platon si je očigledno povsem prav zamislil državo modrecev (pa ljudi, žensk, otrok in sužnjev).

  (Drage dame, saj ne zamerite ironije, upam?)

 • Republic Commando

  Religija miru… ljubimci ĐĐ Stylea, tweetyja, žogice in ostalih psihopatov.

 • Striker

  Putin naj za vsak poizkus terorja pošlje Saudski bArabiji nuklerni projektil. Prvega na Meko, drugega na Riad, pa bomo videli kolikokrat bojo probali SbA sponzoriranci napadli.

 • Bozz

  Hold on, this is waiting to be approved by Nova24TV.

  Preveč resnice tudi na na Nova24TV ni dobrodošlo.

 • Tweety Bird

  Pozor! Fake news! Islamska država grozi s terorističnimi napadi na Trstenjakovi ter z obglavljanjem Goebbelsa in Hitlerja!… ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

  • tramal

   A misliš ta novodobna geblsa in hitlerja,to je jankoviča in kučana.

  • Clemen J.

   Gobbels in Hitler sta oboževala islamiste, predvsem palestince, tako kot jih obožujejo komunisti in levičarji!

 • cosmosjasnovidec

  Ruse naj takoj postrelijo vse kamelotrajbarske musliče v njihovi državi,če imajo vsaj malo pameti in ne bodo imeli skrbi glede teh napovedi.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Darth Vader

  videoposnetek britanske pedsednice vlade – therese may v mošeji pokrito z naglavno ruto https://ambasador21.wordpress.com/2018/06/14/videoposnetek-predsednice-britanske-vlade-v-moseji-z-naglavno-ruto/

  • lokec

   Le zakaj se tako obnaša. Nič več mi ni jasno.

 • Clemen J.

  Islamisti so skupaj z levimi sepratisti in skrajnimi levičarji odgovorni za 98% terorističnih napadov leta 2016. Poročilo TE-SAT 2017.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!