Prebivalci Hercegovine se v strahu pred migranti zaklepajo v hiše

Foto: epa

Prebivalci Hercegovine so v vse večje strahu pred ilegalnimi migranti. “Strah nas je, zaklepamo se v hiše, oni pohajajo in zjutraj in zvečer,” pravijo meščani čapljinskega naselja Gabela Polje, poroča portal Bljesak.

Spori, v katerih je uporabljeno hladno orožje, kraje in ropi trgovin ter uničevanje lastnine okoliških prebivalcev so samo nekatera kazniva dejanja, ki jih vsak dan zagrešijo ilegalni migranti, ki so nameščeni v Salakovcu pri Mostarju.

Oglejte si še: Hrvaški delegat svari javnost: V BiH ni migrantov, ampak nekdanji borci, ki se premikajo v vojaških formacijah!

Zadnja prijava policiji se nanaša na uničevanje zasebne lastnine. Domačin je prijavil neznanca, ki je bil temne polti, najbrž iz IPC Salakovac, kako krade in uničuje zelenjavo na sosedovem vrtu. Meščani Gabela Polja so potrdili, da se vse več migrantov zadržuje v bližini njihovih hiš.

Ilegalni migranti v Bosni in Hercegovini (Vir: Twitter)

Težava je, da je postopek proti migrantom dolg, ker večina nima nikakršnih dokumentov. Sploh je nemogoče ugotoviti, kako jim je v resnici ime. Domačini se bojijo, da bodo prišli še novi, saj je na balkanski poti trenutno okoli 50 tisoč ilegalnih migrantov, ki so namenjeni proti BiH, Hrvaški in Sloveniji.

Demokracija

 • Franc Šink

  Za boga ali res nimajo nobenega orožja več.Še slabši so kot slovenski “varuhi meje” !!!

  • totex39

   Ne smejo ga uporabljati, ker so pol oni kazensko ovadeni in ne ta gamat, ki vdira v Evropo.

   • Zgornji

    JA, NAROBE SVET – POKVARJEN SVET !!! ! !!! Žaaal.

   • Terminator

    Če se pojavijo pri meni bom zagotovo uporabil orožje in pospravil golazen.Samo,da mi pride zapečen na dvorišče ga že ne bo več,saj se ne ve kdo so oziroma ne obstajajo.
    Edino sistematično iztrebljanje golazni bo rešilo zadevo in nič drugega.Uporabljati je treba orožje z dušilci,potem pa samo pospraviti ostanke.

  • Soave

   Orodje !! To pa imajo ? Motike, krampe in lopate !!

  • Zgornji

   Če sprašuješ “za boga” , potem žal nebo Nobenega Učinka, Kajti “bog” še Ni Bog !!! ! !!! Amennn , Franci, amen.

   • Franc Šink

    No da moral bi se vprašati hudiča.

    • Zgornji

     Od Hudiča pa Veš da Vedno pride Samo Laž . Žal tudi nebo Nič.
     Pravi ” Naslov ” je Samo Bog , in nikoli nek “bog” . lp + #

 • Artur

  Ma kakšen dolg postopek za boga milega narediti racije sproti in takoj v vagone s to primitivno, parazitsko gamadjo ali na tovorne ladje pa marš do tam od koder so se vkrcali . Ma ta politično korektna levajzlska birokracija je isto sranje tako v Evropi oziroma pri nas kot doli v Bosni.

 • UDBA

  Danes celotna BIH praznuje “Dan Oslobođenja Srebrenice” od poturčenih srpskih ekstremista. :)
  LINK: https://www.youtube.com/watch?v=bJ0uyBNemFE

  PS: Slava Generalu Mladiču i VRS. :)

 • Zgornji

  BEDAKI SLEPI VLADNI SPLOH NOČEJO PRIZNATI DA SO Z SVOJO ZLOBO ŠKODOVALI LASTNIM NARODOM KO SO DOVOLILI UVAŽANJE TEH MOHAMEDANSKIH ZVERI !!! ! !!!

  • Stane

   Saj majmuni nikoli ne bodo priznali.
   Skalpirat izdajalce,pa ne rabmo priznanja.

   • Zgornji

    Ja, deloma ja, Ampak, spet pa to Ni tako enostavno, kajti , nesmemo kar tako ubijati …

 • garfi

  zaprt angleški domoljub in aktivist Tommy Robinson, ker je razgaljal islam svinjarije
  logično v totalitarnih državah in tudi molk gLobaLističnih medijev
  https://www.youtube.com/results?search_query=Tommy+Robinson

 • samsara

  Kakšna država je to in sploh kakšna družbene ureditev v Evropi, ko se takole prosto gibljejo posamezniki, manjše pa tudi precej večje skupine nezakonitih migrantov-novodobnih brezdelnih oportunističnih pohajačev, ki tam sploh ne bi smeli biti?
  Kakšne države so to, ko njihovi državljani zaskrbljeno spremlajo informacije v medijih o takšnih in drugačnih aktivnostih teh, praviloma primitivnih, neukih, do domorodnih prebivalcev vnaprej sovražno in agresivno razpoloženih divjakih, ki tu sploh ne bi smeli biti, če bi države funkcionirale kot države?

 • antimur

  Če se že bosanci ne morejo sprijazniti s prostaško afroazijsko drhaljo, kako se bomo mi.
  P.S.: Nekaj je pa bosancev, ki jim je ta primitivni folk pisan na kožo, to so muslimani, v Sloveniji pa med drugim luftarka Tomićka in podobna golazen.

  • samsara

   Pa njihove goreče promotorke in pospeševalke naselitve invazivnih tujerodnih vrst nikakor ne gre pozabiti omeniti, fafalonke globalistične.
   Promotorke kaosa, nasilja, vsakovrstnega trpljenja, razvrednotenja tradicije, kulture, civilizacijskih norm…, vse po volji in ukazu globalnih izrojenih psihopatskih odločevalcev.

 • samotoje

  Mene to spomni na medvede. Če najdejo hrano v bližini hiš, se jih zlepa ne znebiš. Celo v hišo hočejo na obisk. Potem pa “pristojni” prestrašenim ljudem razložijo, da se bo z medvedi pač treba naučiti živeti. Jaz na to opcijo ne pristajam. Nihče ne bi smel.

 • Terminator

  Potrebno je začeti čiščenje,Bosanci imajo dovolj orožja,da to pospravijo v nekaj urah.
  Države od koder prihaja ta golazen,pa poradirat z jedrskim orožjem.

  • stane

   Deratizacija ali propad EU.

 • Ashtar Sharan

  kaj bat kose sekire kramp al pa motiko v roke pa puško postrelt smrad zamorski

  • stane

   Tako je. Samoiniciat.ker jih policija in cererjeva banda sciti.

   • Ashtar Sharan

    Ja ker vi tako mislte zbermo se skupaj Slo/vendci in Jim jebimo matr ČAS je za UPOR KRAMOLA!

 • lado

  VČASIH so PREKLJINJALI KO NEKI ” FRAJERJI” STRAH IN TREPET , PEDRI JUŽNJAŠKI , ZDAJ SO PA POKAZALI “HEROJSTVO !!!!! USRANETI USRANI !!!!! EJ !! PRI NAS SE POSTAVLJA ŠOTORIŠČE ZA HALAL GOLAZEN, KI JO NEMČIJA VRAČA !!!! SMO 2 LETI NAZAJ REKLI , DA BO SLO ŽEP , PA STE TAKRAT , KRETENI RDEČI , VPILI , DA SEJEMO STRAH !!! KAJ BOTE PA ZDAJ GOBEC VRTELI !!!????? SPET STE VOLILI CMERARJA, ŽIDANĆIĆA, AH JE PAMETEN Z 6 POPRAVCI -NIMA ŠOLE !!!! LUNATIKA-VENEZUELĆIĆA, ŠIVILJO !!!! KDAJ BOTE ZAČELI MISLIT , AJA GLAVA JE PRAZNA !!! PROBLEM !!! BEEEEDAAAAAKIIIII !!!! HALALCI SO TUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!GNOJI POLICAJSKI NAJ PREGLEDAJO DŽAMIJO , PA CENTER HALALIĆIĆEV NA CESTI ANDREJA BITENCA , AMPAK POOOONOOOOČI , PARAZITI PLAVI LENI !!!! MAM LEPO PALCO SKOZ PRI SEBI , DA MUSLIČ ČUTI “MOJO ČUSTVO DO NJIH !!!!!!!!!

 • Caetano

  Pozor! Nov jihadistični napad v Pakistanu. Talibani v samomorilskem bombnem napadu pobili 20 ljudi med njimi politika pod imenom Bilour, ki je nasprotoval šeriatu in skupino njegovih podpornikov.

  https://en.wikipedia.org/wi

 • cosmosjasnovidec

  Sedaj so še črnogorci postali navadni posranci tako kot srbi in bosanđerosi.
  Če se bo tako nadaljevalo hrvati te kamelotrajbarske muslimanske golazni ne bodo zadržali tako,da se že ve v naprej kaj sledi Sloveniji.
  Folk se mora oborožiti z čimer koli kar mu pride v roke,če hoče preživeti naval te muslimanske nesnage.
  Najenostavnejša in cenena rešitev je priprava molotovk z katerimi se lahko zažge večje število teh smrduhov tako,da bodo še bolj črni kot so.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Franjo

  obstaja zadeva, ki se ji reče šibrovka, samo ne streljat v zrak

 • Soave

  Tako ja !! Zaklenejo naj se. Skrijejo !! Pred vrati pa naj pustijo pohano piško !!
  Osli trapasti.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!