Dokazi so bili preveč obremenilni: Princ Andrew se je odrekel vsem javnim dolžnostim zaradi afere Epstein

Princ Andrew (Foto: Youtube)

Princ Andrew (Foto: Youtube)

Princ Andrew, drugi sin kraljice Elizabete, se je znašel v pedofilskih in spolnostih škandalih umrlega ameriškega multimiljarderja Jeffreya Epsteina. Zaradi hudih obtožb ter dokazov o vpletenosti Eppsteina, je podal izjavo, da se odpoveduje javnim dolžnostim.

Princ Andrew se bo odpovedal vsem svojim plemiških nazivom zaradi vpletenosti v afero Eppstein. Spomnimo, ameriški multimiljarder Jeffrey Eppstein je bil znani new yorški finančnik in organizator razvratnih spolnih zabav za svojo bogataško elito. Med drugim je prijateljeval tudi z bivšim ameriškim predsednikom Billom Clintonom.

V zadnjih mesecih pa so svetovno javnost presenetili videoposnetki, kjer se je videlo, da enega izmed Eppsteinovih prebivališč zapušča princ Andrew. Svojo nedolžnost je poskusil rešiti v odmevnem intervjuju na BBC, a se je klavrno zapletel še v večje bizarnosti in netočnosti. Zaradi afere se tudi ne bo pojavljal v javnosti in sodeloval v humanitarnih projektih  kraljeve družine.

A statement by His Royal Highness The Duke of York KG.

Gepostet von The Royal Family am Mittwoch, 20. November 2019

 

Kraljeva družina se mu je odrekla, vzrok je bil intervju
V javnosti so se nekajkrat pojavile namigovanja, da se bo moral princ Andrew odreči vsem svojim nazivom. Z zadnjim intervjujem za BBC si je princ Andrew zabil poslednji žebelj v svojo krsto. Kljub temu, da so mu v kraljevi družini prepovedali spregovoriti, se ga je odločil samodejno izpeljati.

Luka Perš

 

 • Andrej

  Če je nekdo pokvarjen butec ostane pokvarjen butec, tudi če je princ.

  • KAPIBARA

   Kako je dejal Lemmy Kilmister, na temo – “Vse samo lepo o pokojnemu”: Če si bedak za časa življenja, si potem samo mrtev bedak

 • RATATA

  te satanistične prostozidarske združbe še vedno žrtvujejo. Število izginulih otrok je gromozansko!!

 • xtc

  Mislim,da tule ni tarča Andew pač pa Kraljica zaradi podpore Brexitu.
  Je pa popolnoma normalno,da se iztirjenca pač kaznuje,sicer pa kraljeva družina se mora znebiti tudi “halfbread” drhali in tepčka odvisnega od češlje,ki jo je rihtalo pol Hollywooda nako kot tega bučmana.

 • DEATH TO COMMUNISM

  Naj se odpove še davkoplačevalskemu denarju v katerem se kopa… Dolžnostim bi se odrekel, denarju pa ne! Preklet hinavc pokvarjen!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!