fbpx

[Video] Britanski princ Andrew, Epsteinov prijatelj, razkrinkan s številnimi dekleti

Fotografije, ki princa Andrewa postavljajo na laž (vir: twitter)

Britanski princ Andrew, ki je veljal za dobrega prijatelja s pokojnim pedofilskim judovskim milijarderjem Jeffreyjem Epsteinom, se je že dalj časa otepal obtožb, da mu Epstein ni dobavljal mladoletnic s katerimi je imel spolne odnose. Na zadnje je šel celo na BBC, kjer je skušal v intervjuju razčistiti stvari, a so ga novi posnetki in fotografije postavili na laž.

Nove fotografije, ki jih je pridobil Daily Mail kažejo britanskega princa Andrewa, drugorojenega sina kraljice Elizabete II, ki je se dobro zabaval na francoski rivieri.

Princ je v svojem katastrofalnem intervjuju na BBC z Emily Maitlis v soboto, 16. oktobra 2019 zatrjeval, da ni bil princ, ki bi se zabaval, se ne more znojiti zaradi strelne rane, ki jo je staknil na Falklandskih otokih ter da on ni nekdo, ki bi objemal ženske.

Ravno tako je zanikal trditve, da bi spal z spolno sužnjo Jeffreya Epsteina, takrat komaj 17-letno Virginio Roberts. Ni trajalo dolgo, da bi ga postavili na laž. Po spletu so zaokrožile fotografije, ki kažejo razuzdanega princa kako se julija 2008 zabava na francoski rivieri.

V družbi lepih žensk je bil še preveč sproščen. Na fotografijah je videti, kako je omenjene ženske objemal, bil intimen z njimi, jim šepetal stvari, ter pustil, da ga ližejo po obrazu.

Na slikah pa je tudi jasno, da se še kako zmore potiti, navkljub strelni rani, ki naj bi jo prejel na Malvinskih otokih.

Osramočeni princ je ravno tako v intervjuju vztrajal, da so slike, na katerih je prikazan z najstnico fotomontaža.

https://twitter.com/carolvorders/status/1195850347689971712

Po virih iz kraljeve palače, naj bi Andrew kraljici zagotovil, da je bil intervju v večini “velik uspeh”, a v resnici je bilo daleč od tega.

Namreč na podlagi intervjuja na BBC naj bi policija lahko sprožila preiskavo proti princu Andrewu.

Ivan Šokić