[Video] Britanski princ Andrew, Epsteinov prijatelj, razkrinkan s številnimi dekleti

Fotografije, ki princa Andrewa postavljajo na laž (vir: twitter)

Britanski princ Andrew, ki je veljal za dobrega prijatelja s pokojnim pedofilskim judovskim milijarderjem Jeffreyjem Epsteinom, se je že dalj časa otepal obtožb, da mu Epstein ni dobavljal mladoletnic s katerimi je imel spolne odnose. Na zadnje je šel celo na BBC, kjer je skušal v intervjuju razčistiti stvari, a so ga novi posnetki in fotografije postavili na laž.

Nove fotografije, ki jih je pridobil Daily Mail kažejo britanskega princa Andrewa, drugorojenega sina kraljice Elizabete II, ki je se dobro zabaval na francoski rivieri.

Princ je v svojem katastrofalnem intervjuju na BBC z Emily Maitlis v soboto, 16. oktobra 2019 zatrjeval, da ni bil princ, ki bi se zabaval, se ne more znojiti zaradi strelne rane, ki jo je staknil na Falklandskih otokih ter da on ni nekdo, ki bi objemal ženske.

Ravno tako je zanikal trditve, da bi spal z spolno sužnjo Jeffreya Epsteina, takrat komaj 17-letno Virginio Roberts. Ni trajalo dolgo, da bi ga postavili na laž. Po spletu so zaokrožile fotografije, ki kažejo razuzdanega princa kako se julija 2008 zabava na francoski rivieri.

V družbi lepih žensk je bil še preveč sproščen. Na fotografijah je videti, kako je omenjene ženske objemal, bil intimen z njimi, jim šepetal stvari, ter pustil, da ga ližejo po obrazu.

Na slikah pa je tudi jasno, da se še kako zmore potiti, navkljub strelni rani, ki naj bi jo prejel na Malvinskih otokih.

Osramočeni princ je ravno tako v intervjuju vztrajal, da so slike, na katerih je prikazan z najstnico fotomontaža.

Po virih iz kraljeve palače, naj bi Andrew kraljici zagotovil, da je bil intervju v večini “velik uspeh”, a v resnici je bilo daleč od tega.

Namreč na podlagi intervjuja na BBC naj bi policija lahko sprožila preiskavo proti princu Andrewu.

Ivan Šokić

 • Balkica

  Isti ptiči skupaj letajo.
  Pregovor pravi tudi: Povej mi s kom se družiš in povem ti, kdo si!

 • šmentanamuha

  Resnici na ljubo moramo priznati, da punce ravno ne zgledajo, kot da so “prisiljene” v svoj posel, prej obratno.

 • Steiermark

  Vsi ti, tudi ostali “kraljevi člani” so perverzneži in spolni iztirjenci, s tastarim zombijem vred, ki ima čez 90 let, potrbno se je informirati o njihovi “pripadnosti satanistom in njihovim obredom, kjer se “žrtvuje” celo otroke…. Na spletu se da najti tudi posnetke o satanističnih orgijah, kjer se “sestaja” tale noblesa….

 • xtc

  Vse skupaj ima dve stvari-pritisk multi kultarjev in Bruselj fašistov na dvor-za pristanek na Bruselj Reich.
  Za Dvor je enosttavnerje žrtvovati bedaka kot je ta in onega ki se je spečal z negroidko kot tveganje zrušenja monrhije-j** dva idiota zaradi prazne glave in prevelike pohonosti ali neumnosti.

 • Andrej

  Na dvorih se vedno to dogaja. In angleški ni prav nič boljši od drugih. Samo, da so tega tumpleka dobili na slikah.