fbpx

Pritožila se je nad motečimi muslimani, svetovali pa so ji obisk pri psihologu

Fotografija je simbolična (Foto: iStock)

Dejstvo je, da se Evropa, na žalost, vedno bolj islamizira. Ampak, da so ti k nam vdirajoči tujci postali pomembnejši od nas? To je na svoji koži občutila Hrvatica, živeča v Avstriji, kjer so ji v bolnišnici, ker se je pritoževala zaradi muslimankinega vedenja, svetovali obisk pri psihologu.

Hrvatica, ki v Avstriji živi že 40 let, je morala v bolnišnico v Attergau, kjer so ji dodelili sobo, v kateri je bolna ležala še ena pacientka. 68-letna Nadia C., sicer stanujoča na Dunaju, je v bolnišnici okrevala zaradi možganske kapi in poškodb v predelu vratu. Napetosti zaradi vedenja njene nove muslimanske “cimre” so se hitro pojavile.

Omenjena ”sostanovalka” je s svojimi molitvami pričenjala že ob šesti uri zjutraj. Ne samo, da je molitev izrekala zelo na glas, premikala je tudi pohištvo. Glasno je brala iz korana, molila pa je tudi v kopalnici.

Svetovali so ji posvet s psihologom
Ko se je Nadia pritožila, je ni nihče jemal resno. Osebje ji ni dovolilo zamenjave sobe, kasneje pa so ji celo dejali, da se za rešitev konflikta lahko posvetuje s psihologom. Šokirana nad predlogom in dogodkom je dejala: ‘‘Zanimivo, da se moramo v Avstriji prilagajati tuji kulturi in ne obratno. In nihče se proti temu sploh ne bori. Namesto tega te Avstrijci pošljejo k psihologu,” o njenih navedbah poroča Voice of Europe.

A. L.