Protesti v Južni Koreji proti muslimanskim “beguncem”: Ne želimo končati kot Evropa

Protesti v Seulu proti muslimanskim migrantom (vir: twitter)

Več kot 520 tisoč državljanov Južne Koreje je podpisalo peticijo, v kateri trenutno vlado pozivajo, da preneha z migrantom prijazno politiko odprtih vrat. Večino podpisnikov skrbijo muslimanski “begunci” iz Jemna in ekonomsko izrabljanje sistema s strani migrantov, zaradi česar je prišlo do več protestov po državi.

“Vse odkar so na otoku Jeju vzpostavili program, ki omogoča ljudem iz 186 držav vstop brez turistične vize, se je stanje v zadnjih tednih zares poslabšalo,” je krizo komentiral lastnik potovalne agencije Core Hank Kim. “Ljudje od tu so zaskrbljeni, vsi beremo o težavah, ki jih imigranti povzročajo po Evropi – v Nemčiji in Franciji še posebej – in nočemo, da se ponovi tukaj.”

A Korejci se niso ustavili pri podpisih peticije. V Seulu je protestiralo več kot 700 ljudi, ki so zahtevali, da vlada postavi dobrobit Korejcev pred interese “beguncev”. “Nismo proti vsem beguncem, a ne smemo sprejemati tujcev, ki skušajo izrabljati politiko za lastne ekonomske interese in se skušajo izogniti vojaškemu roku v svojih državah.”

Država mora najprej poskrbeti za svoje državljane, ne begunce
Ravno tako so od oblasti zahtevali, da okrepi pravni sistem in bolje zaščiti korejske državljane, saj ne želijo, kot poroča Korea Times, da njihova država “hudo trpi zaradi težav z begunci” kakor evropske države.

Protesti v Južni Koreji proti muslimanskim migrantom. (Vir: Twitter)

Med protestniki je bilo slišati vzklike: “Korejce na prvo mesto”, “Hočemo varnost”, “Ukinite nevizno politiko” in “Za koga obstaja ta država?”

Korejce ravno tako skrbi religija prihajajočih migrantov. “Z muslimani prej nismo imeli stika, a vemo, da imajo velike družine in s seboj prinesejo svojo kulturo, namesto da bi se prilagodili mestu, kjer se naselijo,” je za Voice of Europe povedal Kim.

Korejce moti, da se muslimani ne asimilirajo. (Vir: Twitter)

Protesti proti migrantski politiki so se začeli, ko je na počitniški otok Jeju z novim programom, ki ne zahteva viz, prispelo več kot tisoč migrantov, od katerih jih je samo nekaj več kot pol iz Jemna, kjer divja vojna.

Ivan Šokić

 • Olga2345

  Živela zdrava pamet!

  • dob

   Živela zdrava pamet?
   To je vendar sovražni govori!

 • plavi-mil

  Vsi spregledajo, samo levi fašisti NE.

 • sprehajalec

  Še prosili bodo, da jih vrnejo v Jemen.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Pravilno. Ne pa EU, k so jo lewuharyi zyebali do fundamenta. Vzor H, SK, CZ, PL.

  • stane

   Super! Narod je pri nas neodlocen. Ali pa na Kolpi: crnuhi prihajajo na vrata, vdirajo v hise vikende. Narod pa izgleda ni nikoli slisal za samozascito.

   • stane

    Ce bi prisel k meni.v blizino mojega dvorisca, cel ne bi ostal. Ce bi pa poskusal kaj na silo, tko kot so navajeni bi mu blo to zadnje kar bi poskusil.

 • Caetano

  Niso vsi oprani od filoislamistov in levih fašistov. Ljudje so upravičeno zaskrbljeni.

  Islamisti v Nigeriji pobili šest ljudi in zažgali krščansko cerkev:

  http://dailypost.ng/2018/07/02/six-killed-baptist-church-burnt-fresh-plateau-attack/

  Najmanj deset obmejnih stražarjev pobitih v jihadističnem napadu v Nigru:

  https://www.enca.com/africa/10-soldiers-killed-four-missing-in-boko-haram-attack-in-niger

 • xtc

  Nagnat domov.

 • Zgornji

  Torej so še celo tudi tile zblojeni bratje Pametnejši od naših politikov !!! ! !!!

  • freedomfighter

   Korejci zblojeni???

   • Zgornji

    Ja, tudi . Žal.

 • Clemen J.

  Cel svet je proti islamistom, vprasanje je kdo je rasist, za mpje pojme tistiki ga nihce ne mara.

  • Stane

   Ne. Tisti, napada razne narode je rasist. Tisti, ki se rasistov branimo, ker vemo kaksni so to osebki(morilci) smo pa domoljubi.
   DOMOLJUBI ZDRUZIMO SE IN TO INVAZIJO NA NASE DOMOVE PREPRECIMO.

 • Soave

  + + + + ++ !! Dobro, da se iz napak EU kdo kaj nauči !
  Vendar pa je hudir, da samo ljudstvo nima toliko moči, da bi spremenili politiko do migrantov. Zato se je v prvi vrsti potrebno vprašati, kakšno korist imajo politiki.

 • Steiermark

  Kdaj bomo pa mi v avtohtoni, v Sloveniji, sposobni organizirati in izvesti takšne proteste, ter pomesti z garjavo rdečo nesnago, ki nam te garjavce tudi vsiljuje, trga od ust nam, zato da lahko razvaja te človekomrzne zveri, pri nas in na naš račun!

  • Stane

   Slabo kaze. Marsikdo rece: saj meni pa nihce nic noce. Naj bojo ce hocjo. Mene nic ne moti.
   Ko bo slovenski narod dojel kaj se dogaja, bo ze prepozno.
   Narod,ki nima obcutka kolektivnosti, nima obcutka za nevarnost, hitro propade.

   • Steiermark

    Bojim se, da imaš prav!

 • samotoje

  Korejci dobro razumejo, kdaj je pravi čas za proteste. Če so s protesti pospravili goljufivo premierko, bodo tudi tu uspeli. Kdo bo pri nas sestavil udarno peticijo proti sprejemanju lažnih migrantov?

 • WatsonForus

  povsod po svetu iste pizdarije z musliči

 • garfi

  TO JE GLOBALISTIČNA-TOTALITARNA NWO REVOLUCIJA
  cilj je ukiniti
  meje
  nacionalne države
  narode
  kristjane
  normalnost
  vrednote
  kulturo
  vero ………..
  DESETLETJA TO PRIPRAVLJAJO satanistične elite zla, lokalno naša udbomafija
  https://www.youtube.com/watch?v=7SwWfDJheRA
  https://www.youtube.com/results?search_query=nwo

  • Stane

   Zelo tocno.Tisti,ki ne ve,ne razume zakaj se dogaja nasilni vdor v nas dom EU IN SLO naj si prebere KORAN. Tam bo izvedel vse.PISE NEKAKO TAKOLE: KO BO ISLAM POPOLNOMA ZAVLADAL SVETU BO KONEC VOJN.
   KAKO PA PRITI DO PREVLADE NAD ZAHODNO CIVILIZACIJO? Z OGNJEM IN MECEM!!!!
   DANES DELAJO NA “MEHAK” NACIN. NA VRSTO PRIDE SE HUJSE,CE NE BOMO PRAV CAS ZAUSTAVILI ZAVOJEVALCEV. Vse je napovedano. Se ze dogaja teror in unicevanje razvite zahodne civilizacije.

   • garfi

    Ovce Butalci še vedno ne štekajo in čakajo na zakol

 • lado

  rdeća krtaća se na to novico ne oglaša !!!! ampak PATRIOTI SLOVENSKI ,VI ,VIIII KRETENI STE VOLILI PRI NAS ,TO GOLAZEN RDEĆO MURGELSKO ;ZLOĆINSKO !!!!!!!!!! KREEEEETEEEEENIIIII !!!!!!!!!!!!!!! SRAMOTA NARODA V CELEM SVETU !!!!!!!!!!!!!!!!!! DA VAS POPEDENAJO HALALCI ,KI JIH VAŠI IZBRANCI UVAŽAJO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRASCI !!!!!!!!!!!! KAJ PA NAŠI-VAŠI VNUKI !!!!????????????? GOLAZEN HUDIĆEVA ,PREEEEKLEEEETAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POCRKAJTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • garfi

   GLOBALISTIČĆNI LEWIČĆAR IZGINI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • šmentanamuha

  Fake refugees, go home…! Pa to je to. Muslimanov nihče noče v svoji sredini, ker jih zaznavamo kot tujek, kot virus. No, samo levičarji pravijo, da jih imajo radi in neumne ženske …

 • cosmosjasnovidec

  Torej so čefutarji bosanđerosi,srbi itd. popolna slika teh kamelotrajbarskih musličev.
  Tudi ti so na enak način pobegnili v Slovenijo namesto,da bi strahopetci branili svoje domovine ter se borili za njih.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • BorisDe

   ? So že živeli na tlu Jugoslavije in dejansko so tebi skozi zgodovino pomagali odgnati muslije na svoj kontinent nazaj, nehvaležnež pederski. Če ne bi bilo Srbov in Grkov, ki so bili prva bojna linija proti tem muslijem, bi ti danes k..c pil alkohol sredi Slovenije. Samo tišina prosim. Hitler pa je vse Slovence odgnal v “Šumadijo” z besedami “Naredite mi to deželo spet nemško!”, tam je tudi veliko Slovencev ostalo živeti, saj so jih Srbi gostoljubno sprejeli in jim pomagali. Malo se zamisli kaj govoriš. Srbi so bili s pomočjo zahodnih držav in liberalne EU demonizirani, hvala bogu jim je uspelo pokončati ameriške džihije tam in si izboriti Republiko Srpsko. A je tako ustaš en propagandni? Malo te matrajo zgodovinska dejstva.

   • Stane

    Je tako. Popolnoma prav imas.

 • Kimilbil

  Ti islamisti so zmeraj rizični vsaka od tistih lahko skriva bombo pod burko in tudi drugače to ne sodi v civiliziran zahodni svet.