fbpx

Prva dama Melania bo v predsedniški kampanji za Trumpovo ponovno izvolitev igrala pomembno vlogo

Ameriški predsednik Donald Trump in njegova žena Melania (foto: EPA)

Po trditvah ameriških medijev naj bi se žena ameriškega predsednika Donalda Trumpa, Melania Trump pripravljala na večjo vlogo v moževi predsedniški kampanji za drugi predsedniški mandat.

Melania Trump se ni nikoli zares izpostavljala v javnosti. Večina novic v zvezi s prvo damo ZDA je v veliki meri osredotočenih na to kaj se govori o njej, in ne tisto kar ona sama pove.

Po trditvah Breitbarta bi se to znalo s predvolilno kampanjo za drugi predsedniški mandat njenega moža, Donalda Trumpa, spremeniti. Trumpova naj bi tako vodila dve prireditvi z namenom zbiranja finančnih sredstev za predsedniško kampanjo.

“Prva dama Melania Trump je iskan glas znotraj predsedniške družine, ki žanje ogromno odobravanja in občudovanja med Američani,” je za CNN povedala predstavnica za stike z javnostmi Trumpove predsedniške kampanje Kayleigh McEnany.

“Trumpovi prvrženci jo že imajo radi, in se bodo odzvali pozitivno,” je prepričana profesorica zgodovine z Univerze v Ohiu, Katherine Jellison. “Z zmago bi se vpisali v zgodovino in vemo, da Donald Trump ne mara izgubljati, enako pa mislim, da velja tudi za Melanio,” je še dodala.

Ivan Šokić