Razkrivamo, kako si je Soros nagrabil bajno bogastvo, s katerim danes financira levičarje!

Znano je, da si je milijarder Soros nakopal sovražnike prav povsod, kjer je deloval s svojimi organizacijami. A manj se govori o tem, kako si je nakopal bajno bogastvo ter premoženje, s katerim danes zalaga levičarje po vsem svetu in se vmešava v delovanje številnih držav. Med drugim ga obtožujejo tudi sodelovanja z nacisti, prav tako pa se je Britancem v spomin vtisnil kot človek, ki je zrušil tamkajšnjo centralno banko.

George Soros se je rodil judovski družini v Budimpešti 12. avgusta 1930 in sicer kot Schwartz György. Njegova družina je priimek spremenila v Soros kasneje, nacistično okupacijo pa so preživeli v Budimpešti in sicer s pomočjo lažnih identitet. Leta 1947 so pred komunizmom pobegnili v London, kjer je Soros leta 1954 zaključil London School of Economics. Kot navaja Express, se je dve leti kasneje preselil v New York, kjer je leta 1973 ustanovil hedge fund Quantum in hitro obogatel s špekulacijami na finančnih trgih. Rad se pohvali: “Moj uspeh na finančnih trgih mi je dal veliko raven neodvisnosti, višjo kot pri drugih ljudeh.”

Živel je razuzdano zasebno življenje, s špekulacijami pa si je nagrabil bajno bogastvo
Leta 2011 naj bi se upokojil in posel je formalno predal svojima sinovoma, a po vsej verjetnosti iz ozadja še naprej vleče vse niti. Tekom svoje kariere si je nakopal bajno bogastvo, med drugim je lastnik graščine v Southamptonu, na Manhattnu je imel luksuzno stanovanje, prav tako pa ima v New Yorku še stanovanjski kompleks. A največji del premoženja so lastniški deleži, njegova skupna vrednost se ocenjuje na kar 8,3 milijarde dolarjev. Poročen je bil kar trikrat, in sicer najprej z Annaliese Witschak od leta 1960 od 1983, nato z zgodovinarko Susan Weber od leta 1983 do 2005 ter nato še s Tamiko Bolton, s katero se je poročil leta 2013. Je oče petih otrok, najstarejši se je rodil leta 1963, najmlajši pa leta 1988.

George Soros in Milan Kučan (vir: twitter)

S špekuliranjem uspel zrušiti britanski funt, obtožujejo ga tudi kolaboracije z nacisti
Soros se je v spomin Britancev vtisnil kot človek, ki je zrušil britansko centralno banko. Leta 1982 je več mesecev krepil svojo kratko pozicijo v britanskem funtu, katere vrednost je do 16. septembra dosegla kar 10 milijard funtov. Ta dan se je v zgodovino zapisal kot črna sreda, Soros pa se je okoristil na račun tega, da do tega dne britanska vlada ni bila pripravljena uravnati obrestnih mer s tistimi ostalimi državami v okviru mehanizma menjalnih tečajev (ERM), niti ni bila pripravljena sprostiti tečaja svoje valute. Velika Britanija je nato le devalvirala funt, pri čemer je državna blagajna izgubila 3,4 milijarde funtov, Soros pa je profitiral v višini milijarde funtov. Pogosto se sooča z obtožbami, da je tekom nacističnega režima na Madžarskem oblasti predajal Jude, sam pa se je polastil njihovega premoženja.

Orban vs Soros (vir: twitter)

Kot madžarski Jud ni dobrodošel niti na Madžarskem niti v Izraelu
Svoje premoženje je pospešeno pričel unovčevati v okviru Open Society Foundations, s pomočjo katere financira levičarske organizacije in politike v več državah. Tako ga je skupaj z njegovo fundacijo že leta 2017 iz Rusije nagnal Vladimir Putin, prav tako pa sta mu zaradi vmešavanja v notranje politike držav tudi madžarski premier Viktor Orbán in izraelski premier Benjamin Netanjahu zaprla vrata. Sorosevi privrženci vsako kritiko njegovega delovanja takoj označijo za antisemitizem in skušajo prikazati, kot da nasprotovanje njegovim pogledom in delovanju izhaja iz sovraštva do Judov. Pričakovano Soros ni preveč priljubljen niti v Veliki Britaniji, kot tudi ne v Združenih državah Amerike, predsednika Donalda Trumpa je namreč označil kar za nacista.

Rok Krajnc

 • SIMON ROZIC

  Na prvi “fotki” cela elita demokratičnih komunistov, de?

 • samotoje

  Soros je borzni špekulant; zelo sposoben finančni manipulator in amoralen oz. neetičen kot večina v tej branži. Kar samo po sebi ne bi bilo nič slabega, če bi ostal na svojem parketu in v svoji sferi. Ker pa Soros in kompanija želijo vplivati na svet in ga oblikovati po svojih etičnih normah, lahko gledamo globalizem v njegovi najsurovejši obliki. Ni edini, ima pa, se mi zdi, največ denarja, da lahko svoje maščevanje svetu, ki ga ne mara, uresniči. Zato se je treba Sorosu in njegovemu denarju upreti. Sorosev denar je umazan, nagrabljen tudi od tistih, ki so zaradi njegovih borznih svinjarij izgubili hiše, zemljo, vse. Gospod iz Budimpešte, žal že pokojni, je o Sorosevih veliko vedel in njegova oznaka je bila vedno-pokvarjenci.

  • Luiggi

   Zelo podobnmo,kot vsi Judje,obracajo se po vetru,ce je donosno,celo ustanivijo komunizem.Moralo pa imajo cisto na dnu!

 • bisabre

  Guzne pa ne barab, kot ne njegovi slovenski maziljnci, ki jih obilno podpira in nam uničujejo državo.

 • Common Sense

  Kmalu bo sel in z njim marsikaj slabega. Tudi Kucan gre po tej poti. Pravzaprav pa gremo vsi;)

  • VERZIFIKATOR

   Jurij Soršak

   MRHOVINAR

   Mu prišel na sled je zgodovinar,
   sam dokaze zdavnaj bi uničil,
   še naprej bi svinjarije špičil.
   Kdo že? Ah seveda: mrhovinar.

   Krematoriju ušel je spaka,
   druge raje v vrsto je potiskal,
   v isti rog z morilci gnida piskal,
   ga hudič že dolgo željno čaka.

   A za zdaj ga še na zemlji pušča,
   da dodobra se zredi ogaba,
   upa, da minulost je pozaba,
   to hudič z veseljem mu dopušča.

   On pa upa, da ga prelisiči,
   samega hudiča da ukani,
   javno to celo bedak oznani,
   češ da vraga brez težav uniči.

   Se hudič čedalje bolj mu smeje,
   z mrhovinarjem igra se redno,
   ve, da cvrl ta se bo za vedno,
   krematorij zanj se pridno greje.

   • Valter BraniSlav

    Krematoriju ušel je spaka,
    druge raje v vrsto je potiskal,
    v isti rog z morilci gnida piskal,
    ga hudič že dolgo željno čaka.
    GOVORITE O DOMOBRANCIH?

    • Olga101

     Domobranci niso ušli smrti, torej ne gre zanje. Gre za NOBjevce!

     • Valter BraniSlav

      Gre za domobrance do Aprila 1945?

 • Amerikanc

  Kučan in Šoroš sta si vedno bolj podobna. Tako po fizionomiji kot po ….odtujitvah,….

 • Franc Šink

  Resnici na ljubo: Kot komaj 10 – 15 letni mulec sodeloval z nacisti, je pa malo pretirano.

  • Garbage man

   Pri nas pa novorojenci prejemajo borčevske pokojnine

 • Olga101

  Zločinci!

  • Valter BraniSlav

   Olgisti!

   • Olga101

    Ponosna, da sem olgist!

    • Valter BraniSlav

     Kdaj boste imeli Parado Ponosnih Olgistov in Olgistk?
     TO BO VASA PARADA PONOSA

     • Olga101

      Pošteni in družinsko usmerjeni ne potrebujemo množice oz. parad, da bi uveljavili svoje! Mafijci pa se združujejo in so močni le med sebi enakimi!

      Sicer se pa oba strinjava, da so velik problem ilegalni migranti in leve vlade, ki to dopuščajo. Raje se ukvarjajmo s tem, kar naju druži.

     • Valter BraniSlav

      Pa ti vse kdo so Olgisti in po kom se imenujejo?

 • antimur

  Ne vem več katerega na zgornji fotografiji bi najprej vžgal po gobcu, da bi ga odneslo v vesolje. Najbolje bi bilo to opraviti z enim zamahom za vso odvratno zločinsko golazen.

  • Marija

   Vzadaj čaka sto drugih.

 • xtc

  V bistvu gre za navadnega izdajalca Judov in človeka brez moralnega drna,ki ga ne nara nihče razen njegovih privržencev.
  Definitivno pa odpor proti njemu nima nič v zvezi z antisemitizmom.

 • Valter BraniSlav

  “S špekuliranjem uspel zrušiti britanski funt. Soros se je v spomin Britancev vtisnil kot človek, ki je zrušil britansko centralno banko. Leta 1982 je več mesecev krepil svojo kratko pozicijo v britanskem funtu, katere vrednost je do 16. septembra dosegla kar 10 milijard funtov”…
  VECJE BEDARIJE SE NISEM SLISAL.
  SOROS JE STAVIL DA BO FUNT PADEL, IN RES JE PADEL. FUNT JE PADEL ZA KRATEK CAS IN TO SAM OD SEBE. SOROS JE IGRAL OPCIJO IN PRAVILNO STAVIL. CE FUNT NE BI PADEL SAM OD SEBE, BI SOROS DENAR ZGUBIL. SOROS NI POVZROCIL PADCA NOBENE VALUTE…

  S TO OPCIJO JE PRECEJ ZASLUZIL. NAJVEC PA JE ZASLUZIL NA RACUN TISTIH KI SO KUPOVALI NJEGOVI HEDZE IN VERJELI DA ON ZNA NEKAJ VEC KOT DRUGI… VSAK VLAGATELJ HEDGE FUNDA PLACA 2% NA LETO SAMO ZATO DA IMA LAHKO DENAR NALOZEN, IN 20% NA PROFIT… Primerjajte to z Admiral Shares Vanguarda kjer vsak vlagatelj placa 20 krat manj na leto in nic na profit…

  ZATO VLAGATELJI V VANGUARDOVE INDEKSE PO 10 LETIH PRAVILOMA OBOGATIJO NEPRIMERNO VEC KOT VLAGATELJI V HEDGE…. SEVEDA PA JE SOROS Z NATEGOVANJEM NAIVNIM VLAGATELJEV ZASLUZIL VELIKO VEC KOT JAZ Z INDEKSI…

 • Janez Novak

  Soros je lutka Rothscildov. Oni ga zalagajo z denarjem, da financira njihovo politiko. Rotschildi pa imajo denarja kolikor ga hočejo, saj so glavni lastniki Feda, ameriške centralne banke, ki izdaja dolar in ustvarja fiat denar, to je denar iz nič.

  • Darko

   Točno tako…

 • Felikss_AH

  Govoriti o Sorosu ne gre brez omeniti njegove povezave z Rothchild-ovim Banksterskim Kartelom

  Soros je Finančni operativec Rothchild-ove Banksterske “elite”, ki se kot naravni sociopat, za razliko od svojih mecen rad izpostavlja javnosti, medtem ko se pravi gospodarji trudijo ostati čim manj opazni. Sorosevi finančni “uspehi” niso rezultat njegovega “genija” ampak njegove naveze z mednarodnimi ultra-tajnimi finančnimi krogi sistema Rothschildov.

  Kot naravni nastopač si odkrito želi biti znan kot človek, ki vpliva na velike denarne trge sveta in mu godijo bombastični naslovi – – “Ko Soros “odpre lov”, se mednarodni denarni trgi premikajo in rezervne banke začnejo skrbeti” – -Da bi en Soros, kolaborator z Nacisti ki je oropal lastne sonarodnjake kot navadna ulična baraba, lahko razbil na svojo roko gospodarstva jugovzhodne Azije na primer, v zelo kratkem času, je iz trte izvito. Pompezno nastopa kot “vrhunski igralec”, kot so Bilderbergi in vse druge kontrolne skupine, ki ne delajo nič “nezakonito”… ker im njihovi kupljeni “kolegi” politiki krojijo zakone po meri. Pod takimi pogoji bi tudi Afriški šimpanz lahko blestel v Banksterskem business-u.

  Septembra 1993 je “uspel” (zaradi notranje informacije) nad Bank of England. “Prepričan” je bil, da bo banka morala vzeti funt, ki je bil pod pritiskom, iz Evropskega Mehanizma za Izmenjavo in ga razvrednotiti. Zanesljivo je igral z deset milijardami US$ in “ustvaril” milijardo US$ profita, ki so ga morali plačati britanski davkoplačevalci.

  Godilo mu je ko so ga novinarji v številnih časopisih po svetu slavili kot nekakšnega Robin Hood-a računalniške dobe, pri njegovem “napadu” na Bundesbank … saj njegove špekulacije jemljejo od bogatih držav, kar on potem “pretoči” v Vzhodno Evropo in Rusijo prek več njegovih fundacij, da bi “pomagal” revnim državam ki jih je komunizem izsušil… v “blagostanje” Soroseve Multikulturalne “ekonomske povodnji”.

  • Felikss_AH

   ADENDUM 1

   William Engdahl, Ameriški pisec, zgodovinar in ekonomski raziskovalec, stacioniran v Nemčiji piše izdatno o Sorosu in njegovih botrih iz Globokih Senc.

   Soros špekulira na svetovnih finančnih trgih prek svojega tajnega off-shore podjetja, Quantum Fund NV, zasebnega “investicijskega sklada”, ki operira s portfelj od 4 do 7 milijard USD za več “strank”. Quantum Fund NV je registriran v davčnih oazah Nizozemskih Antilov na Karibih. Da bi se izognil nadzoru svojih finančnih dejavnosti s strani Ameriške Administracije, noben državljan Združenih držav ne sedi v upravnem odboru podjetja Quantum. Direktorji so zanimiva mešanica švicarskih in italijanskih financerjev … “ničesar zanimivega” ni tu.

   Med člani upravnega odbora Quantum Fund NV je Richard Katz, ki je hkrati vodja Rothschild Italia S.p.A. v Milanu in je tudi v upravnem odboru poslovne banke N.M. Rothschild & Sons v Londonu. Drugi član upravnega odbora je Nils O. Taube ki je partner v Londonski investicijski skupini St. James Place Capital, ki šteje Lorda Rothschilda med glavne partnerje. “Partner” Sorosa v številnih “njegovih” špekulacijah – zlasti pri dvigu ponudb zlata – je sir James Goldsmith, sorodnik dinastije Rothschild. V upravnem odboru Quantuma najdemo tudi voditelje nekaterih zelo diskretnih švicarskih zasebnih bank (ki pomagajo sindikatom organiziranega kriminala – orožja in drog – pri pranju denarja).

   Potem je tu Edgar D. de Picciotto, vodja zasebne banke v Ženevi CBITDB (Union Bancaire Privee), glavni igralec na trgih zlata in naložb… pa Isidoro Albertini, vodja milanske borzno posredniške družbe “Albertini & Co.”… Beat Notz zasebne banke “Banque Worms” v Ženevi… Alberta Foglia, vodje Banca del Ceresio v Luganu. V času velikih političnih korupcijskih škandalov v Italiji je bilo ugotovljeno, da je nekaj italijanskih politikov držalo denar pri Banca del Ceresio. Očitno je imel Soros več kot zgolj notranje informacije o dobrih povezavah v italijanski politiki, ko je septembra 1994 “napadel” Italijansko Liro.

   Soros je torej Frontman ki je bil prikazan kot nekakšen “vodja” Anglo-Francoske bančne skupine Rothschild. Razumljivo, niti on niti Rothschildi ne želijo, da bi bilo to pomembno dejstvo preveč javno. Skrbno se pazi da tesne povezave do njegovih prijateljev v londonskem City-ju, v Britanskem Zunanjem Ministrstvu, v Izraelu in do njegovih mogočnih zaveznikov v Ameriških ustanovah, ostanejo prikrite kolikor se da.

   • Felikss_AH

    ADENDUM 2

    Globalisti kot Jezdeci Apokalipse nastopajo v štirih ključnih kolonah:

    KORPORATIVNA
    AKADEMSKA
    POLITIČNA
    ORGANIZIRANA RELIGIJA

    Na splošno cilje globalizacije ustvarja KORPORATIVNA skupina. AKADEMSKA nato ustvarja študije in bele knjige, ki upravičujejo cilje nastopa. POLITIKA prodaja AKADEMSKE “argumente” javnosti in po potrebi spreminja zakone, da bi prilagodila in olajšala korporacijam kar pač hočejo. ORGANIZIRANA RELIGIJA skupaj s cerkvijo in državo zagotavlja da KORPORATIVNA, AKADEMSKA in POLITIČNA pravila tvorijo Globalni Red… NWO

    Odločilna sila ki stoji za Committee of 300 je v Anglo-Judovskem bratranstvu, ki prevladuje v finančnih in političnih sistemih sveta. To bratranstvo sestavljajo dinastije – – Rothschild, Rockefeller, Oppenheimer, Goldsmid, Mocatta, Montefiore, Sassoon, Warburg, Samuel, Kadoorie, Franklin, Worms, Stern in Cohen.

    To je ta zloglasni ZOG, Deep State, skratka Sionistična AshkeNAZIStična Kosher Nostra. To so sile o katerih je leta 2009 v UN govoril Sarkozy, ko je rekel da so sile “napredka” močnejše od sil konservatizma. Če ne bo prišlo do nekega čudežnega ljudskega upora pod vodstvom neke tem silam nasprotujoče skupine… nas bodo konzervirali v neužitno Multikulturalno svinjarijo… brez roka trajanja.

  • Valter BraniSlav

   …”Septembra 1992 je “uspel” (zaradi notranje informacije) nad Bank of England. “Prepričan” je bil, da bo banka morala vzeti funt, ki je bil pod pritiskom, iz Evropskega Mehanizma za Izmenjavo in ga razvrednotiti. Zanesljivo je igral z deset milijardami US$ in “ustvaril” milijardo US$ profita, ki so ga morali plačati britanski davkoplačevalci.”…
   NAPACNO, leta 1993 je Soros pravilno predvideval da bo reunifikacija Nemcije okrepila Nemsko Marko do Britanskega Funta zato je temu primerno tudi stavil na opciji.
   1 milardo profita mu niso placali britanski davkoplacevalci pac pa tisti ki so napacno stavili in izgubili. Kot mi je znano je Soros do sedaj vedno stavil da bo sla opcija dol, nikoli gor.
   https://www.investopedia.com/ask/answers/08/george-soros-bank-of-england.asp

   • Felikss_AH

    PRAVIŠ – – “1 milardo profita mu niso placali britanski davkoplacevalci pac pa tisti ki so napacno stavili in izgubili” – – Pri “igrah na srečo” Velikih Bank iz Sistema Centralne Banke… ko njihovi hazarderji pridelajo izgube s denarjem ki itak ni bil njihov… “država” im redno pokrije (Bailout) mastodonsko “izgubo”… ne glede kako velika je bila lumparija. In od kod “država” vzame denar… iz državne malhe ki jo polnijo davkoplačevalci… če je pa “izguba” prevelika, kot je bilo v ZDA 2008, se pa “država” še “zadolži” pri CB in pokrije zadevo. Takrat si je Hussein (po nalogu njegovih svetovalcev-šefov) od FED-a “sposodil” cca En Trilijon US$, in pokril Banksterski poker… ti so pa najprej sebi izplačali “nagrade” v skupnem znesku nekih zwei hunderd millionen US$… z ostankom pa zamašili še luknje… da bi se vrtiljak lahko zopet veselo vrtel naprej… v naslednjo priigrano “izgubo”

    Spomni se samo svinjarije pri AIG in zavarovalnega pokra na kredite kupcev hiš ki so ih ti seveda izgubili… s pokerskimi “zavarovanji” (iz globokega ozadja) nezmožnosti odplačil kreditov pa je ponekod celo do šest ali sedem poker-“zavarovancev” pobralo “odškodnine” iz naslova enega propadlega “slabega kredita” na hišo. Bančna De-Regulacija je Mati vseh Kriminalov… je Super-Galaktični KRIMINAL. Tudi “odškodnina”… (nekih 4.5 milijarde za 9-11 dvojčka je te vrste DOGOVORNEGA KRIMINALA)… je šla Larry Silverstein-u, ko ih je ta “zavaroval” vsega teden dni preden so ih timsko s “teroristi” porušili v prečudovitem operetnem kolapsu

    Pri “naši” NLB to delajo bolj enostavno… “igralci” pokasirajo v naprej zmenjene “slabe kredite”… in Slo-vlade potem “dokapitalizirajo” njihovo NLB. Na koncu pa “glavnico” vedno plačajo davkoplačevalci… čeprav denar ni več njihov od momenta ko je država pobrala ta denar, je to pač proračunski cekin.

    • Valter BraniSlav
     • Felikss_AH

      Raje preverjaj bolj avtentične in manj pravoverne vire

     • Valter BraniSlav

      Razumevanje terja znanje, do tega se pride preko studija. Za to pa rabis samodisciplino.

      Razburjanje in teorije zarot ne potrebujejo nicesar, razen bujne domislije.

      Slovenija je polna “strokovnjakov” ala Mesec in Felikss_AH ki ne uporabljajo razuma pac pa le custva. To je posledica komunizma ki je ljudem odvzel samoiniciativo in jih polenil.

     • Felikss_AH

      Zanimivo… od koga in po koliko desetletjih izvem da sem čustven… moja bivša bi crknila od smeha če bi tole brala. Kar pa zadeva Študij… če si študiral pol si zagotovo iz FDVja… tam so vam pa res prenašali “znanja”. Ker si s konkretnih tem presedlal na “intimne” zadeve pa s tabo zaključujem… nema više… chao Che

     • Valter BraniSlav

      Ne FDV, Ekonomska Fakulteta v Ljubljani, nato 2 leti Baruch College v NYC, in nato NYSE.
      Od leta 1977 zivim v ZDA in delam v financni industriji. Bil sem zraven ko smo imeli dot com in mortgage bubbles… tocno vem kaj govorim.

     • Valter BraniSlav

      Clovek se zateka k custvom takrat ko z razumem ne obvlada vec zivljenja. Ocitno si ti svojo zensko dobro obvladal.
      O ekonomiji pa imate tako ti kot Mesec in Kordis zelo malo znanja, zato razumsko razumevanje nadomestite z infantilnimi predstavami.

     • Lewgd

      Z levim volom zraven “wall streeta” se ni za razpravljat

     • Valter BraniSlav

      Od kdaj jaz levi?

     • J.Smith

      he he, vol z “wall streeta”, dobra!

     • Lewgd

      A vidis, vola ne skrbi da je vol, bl ga matra da je levi vol

     • J.Smith

      LOL, zato pa je levi vol

    • Valter BraniSlav

     Zaradi Sorosevega profita na stavi (opcija) banka ni izgubila nicesar. Poglej povezavo glede opcij.
     Financna kriza je nastala zaradi securitisation of loans.
     Da se to je bi ponovilo so uvedli Dodd Frank law, ki ga hoce danes Trump ukiniti.
     MANJ CUSTEV, VEC MATEMATIKE.

     • Felikss_AH

      Ti pa malo več konkretne INFORMATIKE

 • Darko

  Špekulacijami na finančnih trgih. Ja drugače povedano Rothschild familija ga financa. Ta Familija Rothschild kontrolira skoraj vse spektre v bančništvu, ekonomiji, zabavni industriji, Tv medije, znanost, sodišča, visoko šolstvo..itd, In seveda kontrolira leve in desne politične opcije. Za razliko levake imajo rajši, ker levaki sledijo njihovem NWO agendi kot ovčke.

 • Slovenec

  Ta pravi so skupaj. Denar pa bo tudi šel…

 • Artur

  Šta Se Krije U Ovom Jezivom Aerodromu??? +Levajzlsko Soroševa sodelovanje v tem zločinu nad človeštvom
  https://www.youtube.com/watch?v=Ppz4J8hSDUc

 • Artur

  Skupinska fotografija mega psihopatov.

 • Rotar Jakob

  KURĆANIZEM BI BREZ SOROSA PROPADEL!

 • Artur
 • Hribouc

  Koritarsker pićke.

  Na sistemu kvarenja naroda!
  Še pomnite, morilski Tovariši v okrilju noči?

  Koga ste pobijali?

  Ene par šefov, ene par gauklahjerjev! Samo ene par Barab.

  Vse drugo je bilo sverto Božje Ljudstvo!

  Pozabili ste.
  Spozabili ste se.

  Pobijali ste Rajo!
  Popbijali ste LJUDSTVO.

  Potem pa ste na spomenike napisalno vklesali tole:

  ŽRTVAM REVOLUCIJE!
  ŽRTVAM FAŠIZMA!

  Pizde fuknjene tatinsko pijanske, povejte kaju je praf!

  A pobijemo še mi vas?
  Kaj bomo napisali, Tovariši?

  POBILI SMO SAMI SEBE !

  “Pizde blesave!” PRESS

 • Olga101

  Bilo bi zanimivo vedeti tudi, koliko ga je nagrabil Kučan!

  • Valter BraniSlav

   Kaj pa Olgisti?
   Olgisti si niso nagrabili nic. Zato so postali tecni Olgisti.

 • Valter BraniSlav

  Vecina

 • Janez Bedenik

  Valter,s teboj,bi pa jaz imel veselje,pa nisem sadist,.Glavo v šravštok,pa kombinirke to!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!