Še ena grozljiva zgodba iz Anglije: Pet moških iz Pakistana in Turčije obsojeni za večkratno posilstvo 12-letne deklice: “Podajali so si jo kot kos mesa”

Fotografija je simbolična. (Foto: Istock)

Skupino moških iz Pakistana in Turčije, ki so 12-letno deklico prodajali kot spolno sužnjo in si jo “podajali kot kos mesa”, je zaslišalo britansko sodišče. Grozljive zlorabe so se zgodile v mestu Telford v Angliji.

Tožilci na sodišču v Birmingham Crown pravijo, da je bilo mlado dekle večkrat posiljeno, prisiljena je bila izzivalno plesati na cerkvenem dvorišču, medtem jo je skupina moških zlorabljala, kaznovana je tudi bila, če je zavrnila spolne odnose, poroča Daily Mirror.

V šokantnih video dokazih je žrtev dejala, da ne ve koliko moških jo je posililo v zadnjih dveh letih. A le pet so ujeli in obsodili za grozljive zlorabe deklice. To so Mohammed Ali Sultan, Amjad Hussain, Shafiq Younas, Nazam Akhtar in Mohammad Rizwan, ki pa pravijo, da niso naredili nič narobe.

Deklica je povedala, da so jo moški vsak dan po šoli prišli iskat in si jo “podajali”, večkrat je imela tudi samomorilne misli, saj teh zlorab ni mogla več prenašati. Deklica je še povedala, da je vseh pet moških, ki jih je sodišče obsodilo, nanjo eden po eden uriniral. “Ta primer vključuje spolno izkoriščanje mladega dekleta. Deklico so si podajali kot kos mesa zaradi spolnega zadovoljevanja večih moških, a le nekateri sedijo na zatožni klopi”, je dejala tožilka Michelle Heeley QC.

Foto: epa

Obtoženi zaradi grozljivih dejanj
Ahmed ni bil prisoten na sojenju, ker je bil deportiran v Pakistan, zaradi drugih kaznivih dejanj, a je deklico prisilil v spolni odnos z drugim moškim. “Peljal me je v stanovanje nad trgovino, kjer so bili trije starejši moški in me prisilil v spolni odnos z njimi”. Tega ni želela, zato so jo na silo vrgli na umazano posteljo in jo posilili. Na ta način je namreč služil, to se je zgodilo večkrat, da je morala imeti spolne odnose z drugimi moški. Bil je tudi fizično nasilen nad njo, pretepal jo je in vlekel za lase, pripoveduje deklica.  Ali Sultan se sooča s štirimi obtožbami  napada in eno obtožbo posilstva. Shafiq Younas, star 35 let, je obtožen, da je oralno posilil mlado dekle v cerkvi v Wellingtonu. Nazam Akhtar je bil obtožen posilstva. Mohammad Rizwan pa je obtožen, da je deklico prisilil k spolnim dejanjem. Soočen je z dvema obtožbama napada.

Lana Božič

 

 • pajot

  Kdor se loti otroka in 12 letnica to vsekakor je,si ne zasluži drugega,kot prerezan vrat.
  Očetje,kje ste?

  • Tomažekmalitomažek

   Mamce, ki zmagujejo na sodiscih, bodo rezale

 • šmentanamuha

  Moškost po muslimansko: najprej jo posilijo, nato pa urinirajo po njej, ker je umazana. Če bi bili v Pakistanu ali Afganistanu, pa bi jo nazadnje še kamenjali, ker je “grešila”.

  …. in frministke in multikulti aktivistke so …. tiho.

 • Andrej

  Za šeriat to niso nobene grozljive zgodbe, ampak preprosta vsakdanjost. Po šeriatu morajo bratje zaščititi svoje sestre. Če tega ne storijo so dekleta podvržena temu, kar v članku piše, družina dekleta pa je podvržena zasmehovanju. Nazadnje pa dekle zaradi nečistovanja kamenjajo. Zato pa imajo muslimani mnoooogo otrok, še najraje imajo sinove, da lažje izvajajo šeriat.

 • xtc

  Sicer ni navedeno katere narodnosti je deklica in kako je prišla v kontakt s to sodrgo.
  Je pa treba uvest smrtno kazen za posiljevalce,brez milosti.

 • Olga101

  To je intimna opcija Tanje Fajon! Bori se za zasužnjenje in zlorabe žensk in otrok!

  • šmentanamuha

   In ona spipana čaplja tudi.